Zene varaju isto koliko i muskarci...
|
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 21 | 04.03.2012 , 3:02 AM
|
ne postoji muskarac koji nije prevario bar jednom zivotu, a ne bitno dal devojku, verenicu ili zenu... ja kad sam u vezi ne varam, jer ne zelim da to neko meni uradi, al jbg ne misle svi kao ja, pa sam bila i prevarena... Quote (Mortal) Prevara je prevara i ne prasta se...
Quote (Mortal) A ti budi veran, pa ces videti kako ce ti se vratiti, jer uvek dobri ljudi nadrljaju...  Added (04 Mar 2012, 2:02 AM) ---------------------------------------------
Quote (Mortal) Samo da dodam, ja cu biti stoka prema zeni, mora da me postuje, mora da se zna cija je poslednja rec...
pazi da ne ostanes bez zene... inace tvoja moze da bude poslednja a to je: ''Da draga!'' Quote (Mortal) ima da te okrece oko malog prska
e sad moram da ti posaljem jednu pesmu na pp... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 22 | 04.03.2012 , 3:03 AM
|
Od danas sam i bracni savetnik... Svaki savet 100 evrica Javiti se putem privatne poruke ili na broj 063/89/30/994
Quote (MarijanaBK1) e sad moram da ti posaljem jednu pesmu na pp... Hmmm.. Poslao sam ti bolju 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 23 | 04.03.2012 , 3:07 AM
|
Quote (Mortal) Hmmm.. Poslao sam ti bolju cisto sumnjam... ovu sam ubola ko kec na jedanest... al necemo da spamujemo ovde... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
|
post # 26 | 09.03.2012 , 3:37 PM
|
e ovako ..da budem iskren nikada nisam prevario devojku..ispao sam par puta u mladosti nenamerno kreten i to sam priznao elem znaci posmatrajuci okolinu oko sebe drugove i drugarice i rodbinu ..ipak su zene te koje vise varaju,samo sto ce zena tesko da se pohvali drugarici sa tim ,dok muskarci pohvale se jednom drugu ,ovaj isprica svom drugu i puce bruka-- 
|
|
| |
|
post # 27 | 09.03.2012 , 6:32 PM
|
Quote (ImFamous) Ahahahahaha... To za zrtve jeste tacno Ali evo banalnog primera:Drug zauzetom drugu nabaci devojku.Veca je verovatnoca da ce prihvatiti ponudu,da ne bi ispao 'papuca' ili sta vec. A ukoliko drugarica drugarici nabaci momka,veca je verovatnoca da ce odbiti. I naravno da nema pravila. Nista nije onako kao sto izgleda.One najfinije i najsmernije su najgore...niko ne moze da zna.Ni ja,niti bilo ko ne moze da tvrdi ko vise vara...Samo sam zelela da kazem da tako nesto vise prilici muskarcima.I to im nije kompliment. A opet sve zavisi od osobe do osobe. Moja prijateljica s kojom se družim već neko vrijeme je svakoga dečka prevarila najmanje 2,3 puta. Dok jedna druga nikada nije. Pa imam jednoga prijatelja koji je mnogo stariji od mene,ima ženu i stalno se viđa s jednim curom koja je na faxu. A isto tako imam prijatelja koji je svojoj curi vjerniji nego sam sebi. Sve zavisi.
Inače varala sam. Nikada nije saznao. Kada se vara neka se to radi kako treba. I varaću sve dok ne pronađem nekoga do koga mi je stalo. Ali opet sumnjam da takva osoba postoji. 
|
|
| |
|
|
post # 29 | 01.04.2012 , 3:26 PM
|
Možda postoji kada zatvorim oči. Jednom sam se pomjerila i sada bi radije da ostanem ovdje gdje jesam i uživam samo u onome što volim.
|
|
| |
|
|
post # 31 | 02.04.2012 , 2:41 PM
|
Quote (ImFamous) Ne znam sta da ti kazem...idemo u London da se vencamo i usvojimo decu,ako nista drugo,dok ne pozelis da se opet pomeris
Nemoj ništa. Doće meni iz dupeta u glavu kada postanem starija i zrelija. Za sada bi da mirujem i ne razbijam glavu s "pravim" i ljudima koje će da promjene moj dosadašnji životni tempo. 
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 32 | 16.04.2012 , 3:09 PM
|
Paaa ne znam zasto varati uopste ako imas sve sa nekim , i da ti taj neko odgovara 101% tvoja druga polovina, ja nzm, ja ako imam nekog da mi je neko stv super i ono tip top..nemam razloga za tako nesto...i kada nekog najiskrenije zavolim, onda stvarno, mada uvek se nadje neki idiot sa kojim bi ona bila, uvek ce biti ako necu ja ona ce prevariti,ako nece ona, ja cu,- govorim uopsteno za vecinu slucajeva...
|
|
| |
31 poruka na forumu
| |
21
| |
71
|
|
post # 33 | 21.06.2012 , 9:27 AM
|
To je u danasnje vreme normalno,takav smo mi narod, volimo sve da imamo i probamo u ovom kratkom zivotu 
|
|
| |
Mallena
|
post # 34 | 27.02.2013 , 0:22 AM
|
Varaju promiskuitetne osobe, one sklone varanju... nije bitno kom polu pripadaju!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |