Zene varaju isto koliko i muskarci...
|
|
|
post # 1 | 19.08.2011 , 2:40 PM
|
Podjednako varaju i muškarci i žene, pokazala su najnovija istraživanja koja su zajedničkim snagama proveli američki i kanadski stručnjaci. Prema rezultatima istraživanja u kojem je sudjelovalo 506 muškaraca i 412 žena koji su svi u dugogodišnjim monogamnim vezama, 23 posto muškaraca je prevarilo partnericu dok je isto učinilo 19 posto žena.
Međuljudski faktori koje i muškarci i žene podjednako povezuju s prevarom su seksualna inkompatibilnost, loše seksualno funkcioniranje i strah od izvedbe. Muškarci koji imaju jači seksualni nagon češće varaju, dok je nezadovoljstvo postojećom vezom okidač kod žena. Promiskuitet
Također, češće varaju osobe koje su sklonije seksu za jednu noć, što znanstvenici jednostavno objašnjavaju. Naime, osobe osjećaju manji pritisak kad se upuštaju u seksualni odnos s osobom s kojom ih ne vežu emocije.
Poruku je menjao/la susheTZ - Petak, 19.08.2011, 2:40 PM
|
|
| |
|
post # 2 | 19.08.2011 , 3:02 PM
|
Za mene vise varaju zene..Za istrazivanja me bole brige..i moja zena ce mene da vara...nmg se ubijem 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
|
post # 5 | 06.11.2011 , 8:16 PM
|
Varaju samo oni koji su neizivljeni po pitanju sexa. I obicno se brane recenicom sto se mukaraca tice: ''Nije svaka rupa ista" !
Zasto onda biti u vezi ili uopste zapocinati vezu ako si sklon tome?
U principu varaju podjednako i zene i muskarci. Samo sto se u zadnje vreme sve vise otkrivaju te prevare, sto znaci da nisi neki preljubnici ili preljubnice ako bivaju uhvaceni. 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 6 | 18.11.2011 , 5:03 PM
|
koje zene varaju vise od muskaraca mi makar znamo da se suzdrzimo xxxaxaxaxax ponekad

|
|
| |
50 poruka na forumu
| |
29
| |
259
|
|
post # 7 | 20.11.2011 , 3:58 PM
|
da mislim da i zene varaju isto kolko i muskarci 
http://img89.imageshack.us/img89/5958/baner2b.png
|
|
| |
|
post # 8 | 29.11.2011 , 1:49 PM
|
Muškarci više varaju. 
|
|
| |
|
post # 9 | 29.11.2011 , 2:42 PM
|
Quote (zoran009) Hmmm slazem se sa tobom da zene vise varaju, ali zato bolje prvo ja da prevarim a posle ona mene ( sto je sigurno, sigurno je )
Podrzavam! 
:P
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 10 | 03.03.2012 , 1:32 PM
|
Mislim da smo jednaki ali ipak zenske malo manje to rade od nas Tacnije zene u braku to slabije rade bar tako mislim ali dok su bod vedrim nebom i bez prstena na ruci tada smo jednaki 
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
|
post # 12 | 03.03.2012 , 5:50 PM
|
Ja sam na strani muškaraca.Žene varaju.Varaju možda čak i više o muškaraca.Kada pogledam svoje tetke,strine,prijateljice,poznanice možda postoji samo 10 žena koje nikada nisu prevarile muža,dečka ili šta već.
Jedina stvar koja utiče na moje mišeljenje je mišljenje žena kao što je gore napisala ImFamous. Bez uvrede,ali to je čista glupost što si napisala. Ne volim žene koje govore i pokazuju kao da su "zakinute". I kao da mi žene nismo ravnopravne.Ravnopravne smo itekako.
A i na kraju krajeva mnogi od nas vole zabranjeno i sve zavisi od osobe do osobe.
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Subota, 03.03.2012, 5:51 PM
|
|
| |
|
post # 13 | 03.03.2012 , 6:15 PM
|
Quote (Leksi) 'Nije svaka rupa ista
Sto se ovoga tice ziva istina ne znam sta tu nije jasno
Sto se teme tice zene su mnogo, mnogo gore od muskaraca iako se ovi vise hvale a one cute al u danasenje vreme zensko je u svemu zajebalo musko i alkohol, i varanje ma sve zivo... 
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 14 | 03.03.2012 , 8:05 PM
|
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
post # 15 | 03.03.2012 , 9:37 PM
|
Quote (By_The_Way_) Jedina stvar koja utiče na moje mišeljenje je mišljenje žena kao što je gore napisala ImFamous. Bez uvrede,ali to je čista glupost što si napisala. Ne volim žene koje govore i pokazuju kao da su "zakinute". I kao da mi žene nismo ravnopravne.Ravnopravne smo itekako. Nema uvrede,ovde svi iznosimo svoje misljenje...Naravno da smo ravnopravne,ali ja smatram da je cista glupost da zena tezi ka tome da vara jednako kao i muskarac,koji na primer,pored stalne partnerke ima jos 2-3 ili vise.To je ponizavanje i same sebe i svog partnera. Ne opravdavam ni musku,ni zensku prevaru.Ali posto puno imam i drugova i drugarica,znam otprilike zasto oni to rade i zasto im je to kao gimnastika.I ozenjeni,i oni u dugim vezama.Desava im se da se zaljube,ali to je do toga koliko upravljaju sobom. Inace,muskarci su poznati po tome da ne cene dovoljno sebe,cast izuzecima i bez uvrede.Ona moze biti idealna u svakom pogledu,ali njima nece biti problem da je prevare sa nekim sljamom od devojke.Svaka normalna zena ce barem 5 puta izbrojati do 10 i dobro promisliti sta stavlja na kocku.Ako tezimo ka toj ravnopravnosti da mozemo imati po 5 partnera,i da od tih pet trojica budu olosi,kao sto to mukarci rade (ne bi li ga samo negde ugurali),onda zvanicno ne zelim da budem ravnopravna.Radije cu sedeti kuci,cistiti,kuvati,biti dobra zena i majka,biti posvecena sebi i porodici,kao sto je bila moja baka (sto sam do ovog momenta smatrala ogranicenim,ali shvatam da nije),nego da na taj nacin prljam svoj obraz.Muskarci to rade,kao i mnoge zene,ali smatram da treba da budemo ravnopravne sto se tice nekih pametnijih stvari.Prevara je retko kome dobro donela.
Added (03 Mar 2012, 8:37 PM) --------------------------------------------- Ako osecas da to vise nije to,menjaj.Ne treba se fokusirati na jednog,ali dokle god devojka nije spremna da se posveti jednoj osobi i dokle god zeli da isproba sve i da menja,ne treba ni da ulazi u ozbiljnu vezu,ili sta vec.Idi,vidi,zadrzi sta ti se svidi...
Poruku je menjao/la ImFamous - Subota, 03.03.2012, 9:38 PM
If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.
|
|
| |
|
post # 16 | 04.03.2012 , 1:27 AM
|
Ali to opet ne dokazuje da muškarci više varaju od žena. Sve varira i na to pitanje je malo nemoguće odgovoriti.
Mene samo mnogo nervira stav žena kako su muškarcu svinje koje varaju iz zabave.I mi varamo,ali volimo da glumimo žrtvu i šutimo kada je u pitanju prevara i na taj način sebe "štitimo". I kao što postoje muškarci koji ne biraju postoje i žene koje su iste takve.Možda čak i gore.
Sve u svemu već sam rekla sve zavisi od osobe do osobe.
|
|
| |
|
post # 17 | 04.03.2012 , 1:30 AM
|
Zar je bitno ko vise vara ? Prevara je prevara 
|
|
| |
|
post # 18 | 04.03.2012 , 2:30 AM
|
Sve bih ja te Kurve i Kurvare po kratkom postupku, sto su se zenili i udavali ako nisu se spremili za brak, a kada vidis da neka porodica ima 3 djece i rastave se zbog prevara, i da djeca ispustaju zbog toga, i na kraju i ona postanu ista. Dbro sada momak djevojka, ima ih i dr za vezu, ali brak je ba svetinja, i ne bih zelio da me vara, a i ja nju ne bih zeli varat, sto cu se i trudit. Ove americko moderni nacin zivota nas Balkance u crno zavi, pogledajte oko sebe sta se desava, i pitajte djedova ili baka kako je prije bilo, kako su ljudi tesko zivjeli, i svi su bili sretni bez kurvanja kod komsija, a sada pogledaj neku klinku, i malo budi sa njom, odmah bi se dala da je nataknes, postenom narodu tesko je ovdje zivjet, iskreno razmislite samo malo, i vidjet cete sta se desava msm iako vec znate, ima ono sto se zove: nosenje na dusi, iako nisi nikog ubio, skoro ti isto dodje, kada ne vidis na milju stanovnika jednog postenog, iskrenog i pravog prijatelja, a u americi cak i prije 100 gdina se isto desavalo kao i sada, tako da nemojte govoriti da se vrijeme mjenja, vrijeme je isto ali nam MORAL pada kraj......
MK4
|
|
| |
|
post # 19 | 04.03.2012 , 2:44 AM
|
Ilir:D, Zar je zivot zabavan ako ne unesemo malo zari u njega ? Ne pada mi na pamet da umrem, a da nesto nisam probao u zivotu A ti budi veran, pa ces videti kako ce ti se vratiti, jer uvek dobri ljudi nadrljaju... 
|
|
| |
|