Puklo Srce </3
|
|
|
|
post # 2 | 23.08.2011 , 4:00 PM
|
Naravno da bih je ostavio zbog drustva...Drugari su ti za celi zivot, a ribe su prolazna stvar 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 4 | 23.08.2011 , 4:07 PM
|
Veruj mi..pricam ti iz iskustva..Ako otkacis drugare zbog nje..ona ce te ostaviti za 2 - 3 meseca...nebitno kad....a ako otkacis nju zbog drugara...to je vec drugo..Oni ce uvek biti tu za tebe 
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 5 | 23.08.2011 , 4:26 PM
|
Quote (Mortal) Oni ce uvek biti tu za tebe
pa sad zavisi kako koji drug... ako imas prave drugove razumece da sad imas devojku i da je normalno da njoj posvecujes vise vremena nego njima... ali isto i devojka treba da razume da su to drugovi sa kojima si svasta prosao... jedino resenje ti je da uskladis drustvo i devojku, dva dana izadji sa njom, a treci sa njima i tako u krug...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 6 | 23.08.2011 , 4:47 PM
|
Quote (MarijanaBK1) pa sad zavisi kako koji drug... ako imas prave drugove razumece da sad imas devojku i da je normalno da njoj posvecujes vise vremena nego njima... ali isto i devojka treba da razume da su to drugovi sa kojima si svasta prosao... jedino resenje ti je da uskladis drustvo i devojku, dva dana izadji sa njom, a treci sa njima i tako u krug... I morao sam da ti dam reputaciju :DDDDD
|
|
| |
484 poruka na forumu
| |
17
| |
258
|
|
post # 7 | 23.08.2011 , 5:10 PM
|
Quote (MarijanaBK1) pa sad zavisi kako koji drug... ako imas prave drugove razumece da sad imas devojku i da je normalno da njoj posvecujes vise vremena nego njima... ali isto i devojka treba da razume da su to drugovi sa kojima si svasta prosao... jedino resenje ti je da uskladis drustvo i devojku, dva dana izadji sa njom, a treci sa njima i tako u krug... +1 slažem se sa tobom Da je ostavim nema sanse ako mi puno znaci i tako to... nikad je nebih ostavio!!!!!!! Zbog drustva? nimi je bas jasno naravno ni onda, ovu moju nikada nebih ostavio zbog drustva jel mi previse znaci..... a i oni ako su mi pravi prijatelji razumeli bi to. naravno da bih ostao sa njom....... _______________________________ Quote (zoran009) neki hocu da budu s njom. . ovo ti menja sve "neki hocu da budu s njom" samo ti zavide, ako ti to neko iz drustva onda uopste niti prijatelj!!!!! moj savet ti je nemoj da je ostavis oni ce ce shvatiti to ako su ti pravi prijatelji. a taj sto hoce da ti uzme devojku sam ce da kaze koje na kraj ce da se polemate zbog nje jedno 2-3 puta tako to ide 

|
|
| |
217 poruka na forumu
| |
6
| |
57
|
|
post # 8 | 23.08.2011 , 8:22 PM
|
Ichigo_Kurosaki and MarijanaBK1 i na kraju Mortal hvala vam na savetima, ipak cu da ostanem s njom iskombinovacu drustvo i nju pa kako ispadne ispalo je, hvala vam puno! 
ToSke ;)
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 9 | 24.08.2011 , 8:30 AM
|
Mortal, hvala za reputaciju Ichigo_Kurosaki, drago mi je da se jos neko slaze samnom... zoran009, nista, ako zatreba jos nesto samo pitaj... tu smo da pomognemo... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 10 | 24.08.2011 , 8:45 AM
|
Quote (zoran009) Dali biste svoju devojku ostavili zbog drustvo. . bez obzira koliko je volite drustvo hoce da vas napusti zbog nje, neki hocu da budu s njom. . Sta biste uradili?
Jel biste pustili devojku da uziva s nekim vasim prijateljem? Jel biste je napustili zbog drustvo? I dali biste pored svega toga ostali s njom?
( U toj uzasnoj dilemi sam -.- ) izvini druze al ja ovo ne shvatam nikako oni hoce tebe da napuste(drugovi ) zbog nje a i neki od tih drugova hoce da bude snjom jel sam dobro razumio .... ako je to u pitanju slusaj da ti drug kaze prvo pod 1.to da su ti pravi drugovi ali bas oni iskreni i pravi oni bi tebe podrzali u bilo cemu pa tako i u toj vezi za pravog se druga staje i u mnogo tezim situacijama ako je bas pravi .....znaci tu nema ni mrvica iskrenog prijateljstva sto se mene tice.... 2.kolko sam razimio ni ona nije pravai iskrena djevojka cim moze da pomisli da bude sa nekim drugim a da ne pricamo ako su to prijatelji tako da mozemo zakljucit da ni ta ljubav nije oprava ni iskrena .... tako drug moj da ti sebi ne bih probijao glavu sa tim tebi ja najbolje da rti od*ebes sve njih i nadjes sebi jednog al vrijednog druga koji ce te u svemu podrzavati a ne biti ljubomoran na tvoj uspijeh bilo koje vrste isto tako i za djevojku jos si ti mlad ne daj se djevojkaka uvijek ima ali upamti samo jedna je prava aa ona dodje kad tad ....... glavu gore i samo naprijed zivot je pred tobom i nikad ne razmisljaj sta ce reci drugari ili drugi radi kako te srce vodi ako vidis da je djevojka prava i da je to to ....... 
|
|
| |
|
|
post # 12 | 24.08.2011 , 1:50 PM
|
Jaooo matori nisi trebao drustvo da udaljis od sebe...
|
|
| |
|
|
post # 14 | 24.08.2011 , 2:07 PM
|
Veruj mi matori...ostavi ce...nebitno kada..ali hoce sigurno...znam iz iskustva..odaljio si se od drustva...i posle gubis i nju i drugare...Moj ti je savet...pozoves ikipicu...izadjete na pice..i resis stvar 
|
|
| |
|
post # 15 | 24.08.2011 , 2:28 PM
|
Mnogu dobro napravi sto ostana so nea, i jas mislam deka mozno e da ti zaviduvaat nekoi od drugarite. Sega i drugarite ne se ona sto bi trebalo da bidat. A i vsusnost, kakvi drugari se tie koga im se dopaga tvojata devojka?! Ako ti se vistinski drugari, treba da te prifatat tebe zaedno so tvojata devojka. Zosto bi imale protiv?! Najverojatno samo poradi zavist. Jas mislam deka ako ja osavese poradi niv, nikoj nemase da ti "kaze fala". Tvoja e odlukata, ova e samo najdobronameren sovet iz Makedonije. Pozzz ...
S.B.
|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 17 | 24.08.2011 , 3:05 PM
|
Nadji ti lepi moj i novo drustvo,a vala i novu ribu.... Prvo,ako ti treba da biras drustvo ili devojka,to znaci da te je neko stavio pred takav izbor... Ako je drustvo ,onda se pitaj zasto su te oni stavili pred taj izbor-zbog tebe ili zbog njih? Ako ti ona postavlja uslov,onda se pitaj sta to njoj smeta s tvojim drustvom... U praksi to izgleda ovako: ili je ona vec bila s nekim iz tvoje ekipe,pa ni ona ni onaj s kim je bila ne zele da budu vise u blizini,ili se loze jedno na drugo kad su u blizini. A sa druge strane mozda i tvoje drustvo nesto zna o njoj sto smatraju da je nedolicna tebi.... A nikako ne mogu da razumem da bi ona trebala da uslovljava tvoje drustvo... Pa sad ako izvuces neki zakljucak iz ovog,onda OK..
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
|
post # 20 | 25.08.2011 , 12:47 PM
|
Quote (zoran009) Dali biste svoju devojku ostavili zbog drustvo. . bez obzira koliko je volite drustvo hoce da vas napusti zbog nje, neki hocu da budu s njom. . Sta biste uradili?
Jel biste pustili devojku da uziva s nekim vasim prijateljem? Jel biste je napustili zbog drustvo? I dali biste pored svega toga ostali s njom?
( U toj uzasnoj dilemi sam -.- )
Pitam se samo kakvi su ti to drugovi!!! A zasto nebi moglo obadvoje i devojka i drustvo? Ako si zaljubljen u nju lepo vam skupa ne vidim nikakav razlog zasto bi se morao odluciti za nesto ! Mozes i dalje biti s njom i imati drustvo ;)to znaci nadji vreme i za drugare i za nju a po nekad se druzite skupa s tim tvoim drustvom. Neko ti je rekao riba je avantura a drustvo zauvek ne sreco nije istina zauvek ti je samo familija a drustvo devojke to je prolazno.
Gledaj da odrzis sve da dovedes u red raspored i da nju ne zapostavljas radi prijatelja!!!!!! Mozda su ljubomorni,mozda misle da ces se udaljiti od njih ali to je sve MOZDA :)ti razmisli al ne gubis nista ako pokusas sve da zadrzis a njoj objasni isto da su ti oni vazni i da to mora da prihvati jer joj ne preostaje mnogo izbora!!! Rekao si neko zeli biti s njom??????????? Sve ovisi od tebe koliko ti ona znaci!!!! Ko ti je vazni! Pitas li se mozda dali ti je on prijatelj? Dali misli sto i ti ili zeli da ti uzme sto imas jer je ljubomoran!!! Zbog takvog prijatelja se nebi nikad odlucila protiv voljene osobe veruj mi a ako se zaljubio u nju reci mu da se udalji jedno vreme dok ga prodje i gotovo.
Poruku je menjao/la Srcemoje - Cetvrtak, 25.08.2011, 12:54 PM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |