Najbolji post osobe iznad
|
|
|
post # 1 | 25.08.2011 , 7:59 PM
|
Dovoljno je da citirate neki post osobe iznad vas i prokomentarišete ga. Sledeća osoba je tu da citira neki vaš najbolji post (ili jedan od najboljih). Malo da pohvalimo jedni druge... 
|
|
| |
|
post # 2 | 28.08.2011 , 4:24 AM
|
o onim svrsavanjima ako se sjecas posto ne znam kako da objasnim to ti je najbolja asocijacija da skontas 
|
|
| |
|
post # 3 | 28.08.2011 , 5:50 AM
|
susheTZ, imaš toliko dobrih postova da stvarno ne mogu da odaberem omiljeni! Izvini tebra! 

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 4 | 28.08.2011 , 8:56 AM
|
Sex je.... sudar dva svijeta kataklizmičnih razmjera, u kome dolazi do razmjene toplotne energije i fluida!
Ovo je Luka izjavio i u celoj se temi vise nema sta dodati niti reci,a da se ne poremeti kvalitet navedenog posta.... Zato Luka 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 5 | 28.08.2011 , 12:43 PM
|
Ma nema o cemu nema... Jednostavno, Njegos je drugi Nikola... Samo nemojte pominjati Baduletu. 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 6 | 28.08.2011 , 2:34 PM
|
DxD pise najbolje postove sto se tice ljubavnih prici, nekako joj to lezi.. 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 7 | 28.08.2011 , 2:45 PM
|
Quote (susheTZ) o onim svrsavanjima ako se sjecas hahahaha mislis na ovo: Code Sharon Stone je jednom izjavila: "Žene možda mogu odglumiti orgazam, ali muškarci mogu odglumiti celu vezu."
Mortal je napisao da bi pre nosio opanke nego starke, toliko me je nasmejao ovaj post... 
|
|
| |
|
post # 8 | 28.08.2011 , 2:53 PM
|
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 9 | 28.08.2011 , 3:04 PM
|
da nenabrajam
ali je najsmesnije ono "KUKUUUU LELEEE"
Poruku je menjao/la KING_ - Nedelja, 28.08.2011, 3:05 PM
Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam.
|
|
| |
|
post # 10 | 21.10.2011 , 3:37 AM
|
Uglavnom kratko i jasno odgovara, al evo neka bude ovaj
0/50
Hehhee U temi 'Pomoću tri slike pogodite ime filma' 

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 11 | 21.10.2011 , 3:44 AM
|
Šta ako mu cura da na prvom sastanku i njemu se jako svidi, međutim, ona se više ne javi? Zar i to nije stav? Samo, u ovom scenariju on je izvisio i još, ako je krelac, liječiće svoju frustraciju preko njene reputacije (pričaće da je laka, ali i lake cure mogu ostaviti težak ožiljak). Ako jednom klikne, nema tu laka, teška!
Covek je u temu uveo dilemu... Cure trazite ovog momka,vredi svaku paru.... 
|
|
| |
|
post # 12 | 21.10.2011 , 5:27 AM
|
Quote (badule) Cure trazite ovog momka,vredi svaku paru.... Haha hvala badule, poslije ću ti platiti Koji god post da stavim ne bih pogriješio. badule, je jednostavno umjetnik sa riječima, al evo jedan skorašnji koji mi se jako svidio
Na zalost to je u tom delu Azije svakodnevni prizor... Ljudska pohlepa ne uzima samo zivote vec i dostojanstvo... A na zalost ni na Balkanu nije mnogo bolje. Prosetajte sumnjivim lokalima i videcete devojcice od petnaestak godina,mrsave ,blede,ispijene ,koje Vam prilaze cim sednete i nude se za pice... Ko god ili sta god ih je nateralo na to trebalo bi da odgovara ili da se spreci u korenu. Mada mentalnu devijaciju ljudi ne mozes spreciti,ali mozes uticati kontrolama i visokim kaznama da do ovoga ne dolazi u tako velikom broju. Znaci,drzava i vlast imaju ponovo rec. Sigurne kuce za takve devojke,doskolavanje,pronalazenje zaposlenja i stambeno zbrinjavanje mogli bi biti resenje za one koji su uspeli da se izmigolje iz kandzi zlotvora. A zlotvorima,kao u Arabiji,samo javno odsecanje udova i nista drugo... zatvor nije za njih,za njih je javna osuda i prezir... I kad budu bez ruku,nogu ,nosa ili spolovila znace da zivot ima gorku stranu. I tu je drzava zakazala,mafija je zasticena kao beli medvedi.... Ali to je druga prica... Neretko,a ovo znam iz licnog iskustva,veliki broj pripadnika vlasti koristi usluge tih devojcica. Mnogi policajci to dobro znaju i gnusaju se toga,ali,kao i u situaciji sa drogom,moraju da cute jer ne mogu nista da ucine sa tim informacijama. Ova ispovest je stravicna,ali,na zalost,i u nasem okruzenju sve je veci broj ovakvih jezivih prica. Zato i mi stariji,kao i vi mladi moramo da ulozimo mnogo vere i nade u porodicu kao osnov svega u nasem drustvu,da volimo i postujemo svoje bliznje i da jedni drugima budemo od pomoci u nevolji,a ne da se okrecemo jedni od drugih. Ja sam u temi o prostituciji upravo i pisao o ovakvim slucajevima i naglasio da je procentualno jako mali broj zena i muskaraca koji se bave prostitucijom,a da je kod nas prostitucija uglavnom na bazi primoravanja. Pa sad... Koga zanima moze da procita i postove iz teme o prostituciji....
Quote (badule) Covek je u temu uveo dilemu... BTW dobra rima 
Poruku je menjao/la luka83 - Petak, 21.10.2011, 5:27 AM

|
|
| |
|
post # 13 | 21.10.2011 , 6:49 AM
|
Quote (badule) Cure trazite ovog momka,vredi svaku paru.... Da vam nije palo na pamet 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 15 | 21.10.2011 , 4:47 PM
|
za našeg Badula je dovoljno pogledati šta mu piše ispod avatara, svaki njegov post je na mjestu i ima svoje značenje 
|
|
| |
|
post # 16 | 21.10.2011 , 6:51 PM
|
Recimo ovaj Quote Ne razumijem kako neko može reći da se zdravije živi bez mesa kad se kaže meso, ne misli se samo na hamburgere, pljeskavice, rebarcad i tako slične dijelove .. Ako su naše nene, bake, djedovi jeli meso i živjeli po 90 - 100 godina, ne vidim razloga zašto ne bi i mi. Sve je stvar u količini. Iskreno da kažem, ja meso nikad ne kupujem u mesarama, nego na selu, i crveno i pileće meso, od provjerenih ljudi koje i lično poznajem i za koje znam kako i čime hrane životinje. Tako mi je nekako najsigurnije. Isto tako i za zelenjavu, osim nekog ogzotičnog voća kojeg nema u domaćim baštama.
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 17 | 21.10.2011 , 6:59 PM
|
pa da to ti kažem, misliš da se kod nas, Srbiji, Hrvatskoj (al eto oni ce u EU) ne bi narod ovako digao, mi se bojimo bolan, narodu s Balkana je rata preko glave, boje se ljudi jer svi znaju u šta se veći i masovniji protesti pretvaraju, a fala Bogu ovi sa Zapada jedva čekaju da se gdje načne ..
Ovo je samo jedan u njegovoj karijeri.... Uci druze,logicki si dobro potkovan... Tvoje buduce zanimanje si dobro izabrao... Kad nesto zeznem,zvacu te da me branis na sudu...  Added (21 Oct 2011, 6:59 PM) --------------------------------------------- Ups ovo je bilo za Almira.... A za Tanyu.... Svaka tema koju je otvorila ima svoju snagu.... 
|
|
| |
|
post # 18 | 21.10.2011 , 7:23 PM
|
Quote (Almir_) za našeg Badula je dovoljno pogledati šta mu piše ispod avatara, svaki njegov post je na mjestu i ima svoje značenje e jeste, tacno tako... al` ajde da odgovorim na temu... izdvojila bih danasnji post Quote Jugoslavija se raspala zato sto grupa naroda koja ju je cinila nikako nije uspela da vidi cilj zajednistva. A na celu tih naroda su bili idioti pohlepni da budu knezevi u svojim malim knezevinama.... A ni populacija nije bila odvec pametna kad je dozvolila da je vode doticni bolidi... Bolje bi pitanje bilo: DA LI JE RASPAD JUGOSLAVIJE MORAO DA DOVEDE DO DESETINE HILJADA ZRTAVA? Ja mislim da nije. A vi?
|
|
| |
|
post # 19 | 18.01.2012 , 4:14 PM
|
Au sad ima ih mnogo nmg se odluciti
|
|
| |
|
post # 20 | 20.01.2012 , 3:20 PM
|
E dejane izvni kolega ali imas tolko dobrih postova u mod zoni da nemogu da se odlucim koji je bolji 
|
|
| |