Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Upoznajte „Ruske lutke“

978
poruka na forumu
107 1318

post # 1 | 01.09.2011 , 2:10 PM

Obučene u krzna i obrađene botoksom, vreme provode ispijajući šotove i šetkajući se u zavodljivom donjem vešu. Ipak, Ruskinje koje su zvezde novog rijaliti šoua “Russian Dolls” su izuzetno besne što su u javnosti predstavljene kao nemoralne, zbog čega je ruska zajednica u Americi na njih osula paljbu.

Rijaliti sa Ruskinjama je replika MTV emisije “Jersey Shore”, s tim što ruska zajednica tvrdi da se tako promoviše ideja da su žene iz bivšeg SSSR-a jeftine, novcem opsednute pijanice. U međuvremenu televizijski kritičari su opisali rijaliti kao “čistu torturu”.
“Russian Dolls”, odnosno, „ruske lutkice“ prati živote osam žena koje žive u Njujorku i to u Brajton Biču gde stanuju pretežno ruski emigranti.

- Verujem u plastičnu hirurgiju. Verujem u botoks, kaže u jednoj epizodi Dajana, jedna od učesnica.

Iako se podigla velika prašina jer rijaliti navodno predstavlja Ruse u lošem svetlu, ima i onih koji kažu da to nije daleko od istine. Katja Fomina je u 11. godini iz Rusije došla u Ameriku i sada radi za službu koja se bavi akademskim arhiviranjem.

- Prepoznajem te ljude. I ranije sam viđala takve Ruse. To se dobro prodaje, isto kao i “Jersey Shore”, kaže ona.

Komentarišući rijaliti u “Sandej tajmsu” politički komentator iz Moskve Vjačeslav Igrunov je izneo svoj stav.

- Dok gledate tu emisiju mislite da su sve Ruskinje prostitutke i kriminalci. Šou ih predstavlja kao gomilu lenjih, neupotrebljivih žena, rekao je Igrunov.

Komentari na Jutjubu su takođe negativni, u jednom piše da je to “uvreda za rusku kulturu”. Televizijska kritičarka u “Njujork tajmsu” je napisala: ”Da su sovjetske vlasti htele da muče Aleksandra Solženjicina naterale bi ga da gleda Russian Dolls”.

Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se...
Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka.
Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...

• Page 1 of 1
  • 1
Search: