|
|
post # 1 | 02.09.2011 , 8:32 AM
|
Neobična nezgoda koja se dogodila u jednoj lokalnoj prodavnici u Arizoni trebalo bi da posluži kao lekcija svim ljubiteljima oružja koji nadahnuće nalaze u holivudskim filmovima i TV-serijama.
Prilikom ulaska u lokalnu prodavnicu u Čendleru (Arizona), Džošua Seto (27) je ružičasti pištolj svoje verenice Kare Kristofer pokušao da ugura u pantalone, pa je propucao sopstveni penis i bedro.
Osim dugotrajnog oporavka, verojatno ga čeka i tužba. Pištolj je opalio dok je Seto pokušavao da ga stavi za pojas svojih pantalona.
Odmah nakon ispaljenog hica mladić je počeo da jako krvari. Brzom intervencijom hitne pomoći Seto je spašen.
Nakon ove bizarne nezgode, policija je uputila upozorenje svim ljubiteljima oružja, kojih je u Arizoni mnogo.
Iz policije apeluju na građane da pištolje nose u za njih posebno napravljenom remenu i da ih ne guraju u pantalone.
Filmovi i TV-serije u kojima možemo videti frajere kako stavljaju pištolj za pojas nisu realistični.
- Policajci i kriminalci na velikom platnu nose gumeno oružje koje je mnogo lakše od pravog – ističe istražitelj Set Tajler.
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
|
post # 2 | 02.09.2011 , 9:01 AM
|
pa vi gurajte za pas hahaha

|
|
| |