Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Iskon Fantasy Lige Prvaka - postani menadžer u Iskonovoj lig

978
poruka na forumu
107 1318

post # 1 | 02.09.2011 , 9:17 PM

Uoči početka UEFA Lige Prvaka, Iskon ljubiteljima nogometa prvi put u Hrvatskoj omogućuje da se uključe u Fantasy Ligu Prvaka i pokažu svoje nogometno znanje i menadžerske sposobnosti. Riječ je o strateškoj nogometnoj igri koja je dostupna putem interneta.

Igra se temelji na rezultatima postignutim u stvarnoj Ligi Prvaka. Najbolje natjecatelje očekuju vrijedne nagrade: odlazak na Euro 2012, Philips LED TV, Sony PlayStation 3 i igra Pro Evolution Soccer 2012.

Nogometni menadžer Iskon Fantasy Lige Prvaka može postati bilo tko, dovoljno je registrirati se ovdje. Registracija i igranje su potpuno besplatni. Nakon registracije menadžer sastavlja vlastitu momčad od igrača koji igraju u stvarnoj UEFA Ligi Prvaka 2011/2012. Također određuje taktiku svoga tima te ima mogućnost kupovine i prodaje igrača. Bodovi u Iskon Fantasy Ligi Prvaka se osvajaju na temelju stvarnih rezultata pojedinih igrača u UEFA Ligi Prvaka, njihovim postignutim golovima, asistencijama i utakmicama s neprimljenim pogotcima.

Na kraju natjecanja najbolji menadžer osvojit će putovanje za dvoje na finalnu utakmicu Euro 2012, a drugoplasirani Philips LED TV, dok treća nagrada uključuje PlayStation 3 i igru Pro Evolution Soccer 2012. Po tri najbolja menadžera u svakom kolu osvajaju godišnju pretplatu na Sportske novosti koje su medijski pokrovitelj Iskon Fantasy Lige Prvaka.
Uzivajte....

Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se...
Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka.
Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...

• Page 1 of 1
  • 1
Search: