|
Nudi nevinost za ulaznicu
|
|
|
|
post # 1 | 03.09.2011 , 10:36 AM
|
Jedna tinejdžerka iz Meksika na svom Fejsbuk profilu ponudila je svoju nevinost u zamenu za ulaznicu na koncert mlade pop zvezde Džastina Bibera.
Naime, broj karata za koncert u Montereju je bio ograničen te su sve karte rasprodane u roku od pet minuta.
Je li se njena „trampa“ ostvarila ne znam, kao ni to kako su njeni roditelji na sve reagovali. Jedino je poznato da Džastin nije komentarisao ovaj događaj u tamošnjim medijima.
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
|
post # 2 | 05.09.2011 , 9:45 PM
|
Ova danasnja omladina je stvarno prolupala nacisto! Sta reci na ovako nesto? Reci su suvisne!
|
|
| |
|
|
post # 3 | 06.09.2011 , 3:45 PM
|
Jadna joj majka.. ~.~
|
|
| |
|
|
post # 4 | 06.09.2011 , 5:26 PM
|
Sta sve necu cuti?! 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
|
|
post # 5 | 06.09.2011 , 5:38 PM
|
Evo prevoda:
Voljela bih da sam bila malo brža šmrc,šmrc...
On te sluša u ovom trenutku...
.. Dodji nam jopet šmrc, ja sam trčala šmrc, i samo sam svratila da kupim vodu vodu šmrc i zakasnila, a došla sam samo zbog tebe šmrc, šmrc Dodji nam jopeeeet!
Ja sam prva kupila kartu al odjednom se stvorilo brdo ljudi i nisu me pustili da prođem.
Da, ja sam vidjela kako su policajci pustili one od tamo koji nisu čekali ni dan, a mi smo ovde provele dane i ništa nismo jele, a pivo smo popile prvi dan!
I drugi fanovi su trenutno razočarani
Novac koji....
Šta ba reče...
Novac koji sam čuvala u svom novčaniku godinu dana...nema ga više eee
Poklonjen ti je novac prije godinu za Biberčeta!?!?!?
-kolektivno plakanje-
Da... To je zaista tragično. Imaš li nešto da poručiš ljudima koji rade za Biberčeta iz Univerzal Mjuzika?
VRATITE MI MOJ NOVAC OD UŽINE!!! UuUuUuu
Evo i jedna majka ima nešto reći...
Samo hoću da kažem da je ušlo puno nepristojnih ljudi. Da... Vidjela sam...Mi nismo imali šanse! Bila su dvojica koji se nisu ni okupali i dobacivali su mi kako imam veliku guzicu! Jesu! Vidjela sam ih.
U svakom slučaju, Biberče se preko interneta zahvalio svima koji su kupili kartu za njegov koncert, a nisu htjeli da uđu!
Poruku je menjao/la luka83 - Cetvrtak, 15.09.2011, 10:36 PM

|
|
| |
|
|
|
post # 7 | 06.09.2011 , 7:24 PM
|
luka83, ahahhaha... Smrc, smrc... Ba... Ma ovo dete nije normalno... Nek im je Gospod Bog u pomoci. 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 8 | 06.09.2011 , 9:59 PM
|
DxD, viđe li kako parlam španski! 

|
|
| |
|
|
post # 9 | 06.09.2011 , 10:01 PM
|
luka83, ahahhaa.... Cepas ga... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 10 | 07.09.2011 , 11:27 AM
|
lijepa pamet 
|
|
| |
|
|
post # 11 | 15.09.2011 , 7:34 AM
|
Zabolece me glava od ove budalashtine!
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 12 | 15.09.2011 , 9:15 PM
|
ahahah debili... muka mi je od ove pevajke treba je obesiti... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |