Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Medvedica ubila mladunče a onda sebe

978
poruka na forumu
107 1318

post # 1 | 04.09.2011 , 11:19 PM

Medvedica koju su farmeri držali isključivo zbog eksploatisanja njenih organa ubila je svoje mladunče i sebe zbog očajnih uslova života, prenosi ’Dejli Mejl’.

Kako prenosi ovaj britanski dnevnik, medvedi se uzgajaju oko 20 godina na farmama u Aziji, na kojima ih iskoriste za vađenje žuči i potom ih ubiju. U tradicionalnoj kineskoj medicini medveđa žuč se koristi za proizvodnju preparata kojima se smanjuje toplina tela, leči jetra i bolesti očiju.

Medvedi na farmama često pokušavaju da se ubiju tako što sebi probiju želudac, a da bi ih sprečili u tome, radnici im oblače čelične prsluke.

Medvedicu i mladunče držali su u tesnim kavezima koji im ograničavaju kretanje, na farmi u udaljenom delu severozapadne Kine. Medvedica je izbila vrata svog kaveza kada je čula da je njeno meče u nevolji, jer je jaukalo u trenutku kada je radnik krenuo da mu stavlja čelični prsluk. Medvedica je potrčala ka svom mladunčetu, zagrlila ga, potom ga zadavila, a zatim se ubila zabivši se glavom u zid.

Po nekim informacijama, više od 12 000 medveda svakodnevno pati u okrutnim uslovima na farmama, a zaštitnici životinja sve se glasnije protive korišćenju medveđe žuči i ističu kao opcije biljne i sintetičke alternative.

Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se...
Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka.
Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 2 | 06.09.2011 , 3:31 AM

Kinezi su neverovatno....jadni... sad angry

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 3 | 06.09.2011 , 9:30 AM

Ovo je stvarno bedno... Jadne te zivotinje. sad

Ko si ti?

882
poruka na forumu
27 382

post # 4 | 06.09.2011 , 1:27 PM

igortehno, jadne zivotinje ja bih tu gamad na licu mesta pobio ima i drugih lekova a ne klanje zivotinja i uzimanje zuci sad sad sad

275
poruka na forumu
52 133

post # 5 | 06.09.2011 , 2:04 PM

Ja bih ih zadavila raspale kinezčine uhh imam razlog da ih jos vise mrzim !!!!!!!!!!! badmood

One love,
one heart.

1005
poruka na forumu
49 230

post # 6 | 06.09.2011 , 2:47 PM

A da ih pitam kako bi ti farmeri izdrzali u takvim jadnim uslovima.

Twitter: https://twitter.com/marestrpc

647
poruka na forumu
22 461

post # 7 | 06.09.2011 , 3:26 PM

ccc kako tuzno i jadno treba te kineze zatvoriti

• Page 1 of 1
  • 1
Search: