Vozač taksija Bugarin Ivan Stojčev tvrdi da nije jeo već dve godine i da životnu energiju dobija direktno od Sunca.
Stojčev je jedan od takozvanih solarnih ljudi i pripada pokretu koji veruje da su za normalno funkcionisanje organizma neophodni samo infracrveni zraci Sunca.
Prema rečima Stojčeva, da bi čovek razvio ovu sposobnost neophodno je da svaki dan gleda u Sunce u dva vremenska razdoblja – jedan sat posle izlaska sunca i jedan sat pre zalaska.
Stojčev tvrdi da hranu nije jeo od 15. jula 2009. godine i da se oseća odlično. On je rekao da usvajanje “solarne hrane” uopšte nije lako, da to zahteva trening i visok nivo meditacije.
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
Nije moguce da se nista ne jede, ali ovo je istina, jer prijatelj od mog tate ovo primenjuje. Nije bolestan vec godinama, ma ni kinuo, a pojede jedan obrok mali na dan. Ne znam kako ali pali.
joj igore i ti kd nadjes temu veze s vezom pa gde moze da ne jede 2 god
Pa proguglaj malo i vidjet ces da ovog ima koliko hoces po svijetu... ja licno to ne bih ni probao... al eto Uostalom to je dobra dijeta
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...