„Parada drolja“ u Nemačkoj
|
|
|
post # 1 | 04.09.2011 , 11:25 PM
|
Na stotine ljudi učestvovalo je danas u „Paradi drolja“ (Slutwalk) širom Nemačke, u znak protesta zbog odricanja prava ženama da se oblače kako žele i da pokazuju svoju seksualnost.
Samo u Berlinu u „Paradi drolja“ učestvovalo je oko 1.000 ljudi, uglavnom žena. Ipak, među učesnicima je bilo i muškaraca.
[img]„Ne demonstrira se samo zbog ličnih i pojedinačnih sloboda, nego i zbog prava drugih ljudi“, rekao je jedan od muških učesnika povorke.[/img]
Učesnice su uglavnom bile obučene veoma oskudno, sa mrežastim čarapama, visokim potpeticama, ili čak sasvim gole, poput jedne od njih koja je samo nosila mladenački veo.
Učesnici su nosili transparente na kojima e pisalo „Recite ne nasilju nad ženama“ i „Moja suknja se vas ne tiče“.
Parada drolja je međunarodna akcija solidarnosti kojom žene širom sveta protestuju povodom izjave jednog kanadskog policajca koji je ženama savetovao da se ne oblače „kao drolje“ ako ne žele da budu silovane.
Parade su dosad održane u mnogim gradovima širom sveta, a najnoviji primer je bio u Vašingtonu u SAD.
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 2 | 05.09.2011 , 0:04 AM
|
haha XD jao budala !
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 3 | 06.09.2011 , 2:44 AM
|
Kod nas drolje uglavnom paradiraju na PINKU...
Shalim se,po meni svaka zena treba da se oblaci onako kako se ona oseca najprijatnije... 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
|
647 poruka na forumu
| |
22
| |
461
|
|
| |
347 poruka na forumu
| |
24
| |
174
|
|
post # 8 | 06.09.2011 , 4:31 PM
|
Pa, Badule, mozda se ti salis,ali imas pravo.Medjutim, za Pinkom,izgleda, ne zaostaju ni druge TV stanice-obucene da budu gole,otprilike nesto kao ova fina "teta" gore na fotki pored tzv. mlade(gole) sa velom. 'Ajd' sad i da poverujes da se mlada mozda pripremila za prvu bracnu noc(krpice-cist gubitak vremena), ali ta do nje ("dicna"mama prekrivena velom?!)... 
Poruku je menjao/la Veskica - Utorak, 06.09.2011, 4:33 PM
Licila je na list koji sluti vetar...
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 9 | 06.09.2011 , 5:56 PM
|
Ah,mozda ce i te emancipovane zene jednog dana shvatiti da niko ne moze da ih uzme za ozbiljno ako se tako oblace ili ponasaju....msm sto se tice PINKA... Ali na nesrecu,cela nam se zenska populacija ugleda na modne trendove pomenute televizije,tako da,ukoliko jelena krkljavusha stavi mrtvacku lobanju na glavu ,sutradan pola devojaka kaci na sebe istu takvu lobanju,makar morali da otkopaju dedin grob da bi do lobanje dosli... To je tragedija.... 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 10 | 06.09.2011 , 8:27 PM
|
Ovo je ozbiljna situacija gde bih ja bacio oko 2 tone ekspoziva... 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 11 | 06.09.2011 , 9:38 PM
|
dzabe acu i bucu to je demokratija , radite samo onako kako ja kazem xaxxax

|
|
| |
|