|
Kupio ‘mercedes SL 500′ za 20 dolara
|
|
|
|
post # 1 | 04.09.2011 , 11:49 PM
|
Konobaru Morisu Metjuzu nedavno se ostvario san kojeg sanjaju svi kupci polovnih automobila – došao je do izuzetnog primerka za minimalnu svotu novca, čak 850 puta manju nego što je realna vrednost automobila, a pri tom, inicijator ovog „posla“ bio je prodavac!
Rej Horton, dojučerašnji pomoćni trener Pitsburg Stilersa, poznatog kluba iz američkog NFL-a, dobio je novi posao u Arizona Kardinalsima pa je, očigledno, rešio da se oslobodi „prtljaga“ koji bi mu smetao pri selidbi.
Dovezao se svojim „mercedesom SL 500″ ispred kafića u kojem je provodio slobodno vreme tokom angažmana u Pitsburgu i Metjuza, konobara koji ga je služio u tom periodu upitao koliko novca ima kod sebe. Kada je popularni Mo odgovorio da ima 20 dolara, Horton mu je ispružio ključeve od kola i uzviknuo: „Prodato!“
„Mercedes SL 500″ kojeg je vozio Horton je, inače, proizveden 1999. godine, prešao je nešto više od 100.000 kilometara, a na berzi polovnjaka u SAD približna vrednost mu je oko 17.000 dolara.
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
|
post # 2 | 05.09.2011 , 0:01 AM
|
ne moraš za svaku zanimljivost koju pročitaš na jednom sajtu da otvaraš novu temu, ubaci u Extra Cafe Magazin, To ti je gore na početku stranice odmah do prečice FB Statusi 
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
|
post # 3 | 05.09.2011 , 0:11 AM
|
Quote (Almir_) ne moraš za svaku zanimljivost koju pročitaš na jednom sajtu da otvaraš novu temu, ubaci u Extra Cafe Magazin, to ti je gore na početku stranice odmah do prečice FB Statusi
A neki clanovi necitaju magazin npr ja 
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 4 | 05.09.2011 , 0:24 AM
|
Quote (Almir_) ne moraš za svaku zanimljivost koju pročitaš na jednom sajtu da otvaraš novu temu, ubaci u Extra Cafe Magazin, to ti je gore na početku stranice odmah do prečice FB Statusi
Nisam znao, kao ni ti da za to moras bit minimalno urednik a kako se dolazi do urednika bi trebalo da znas... 
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
|
post # 5 | 05.09.2011 , 0:39 AM
|
igortehno, vjerujem da bi ti dali status Urednika da si ih kontaktirao sa idejom da "vodiš" i osvježavaš Magazin. 
|
|
| |
|
|
post # 6 | 05.09.2011 , 8:49 AM
|
Quote (Almir_) igortehno, vjerujem da bi ti dali status Urednika da si ih kontaktirao sa idejom da "vodiš" i osvježavaš Magazin. 500 plus postova mi treba, minimalno...
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
245 poruka na forumu
| |
9
| |
56
|
|
|
post # 8 | 05.09.2011 , 3:38 PM
|
Samo ti objavljuj, sve sto se sazna nije na odmet 
Mk4
|
|
| |
|
|
post # 9 | 06.11.2011 , 2:06 PM
|
Samo cepaj, svaka tema je dobro dosla 

|
|
| |
|
|
post # 10 | 08.07.2012 , 8:18 PM
|
blago njemu !!! sta drugo reci

|
|
| |
|
|
post # 11 | 07.12.2012 , 11:03 PM
|
sreca naravno 
imala je samo jednu manu, branila mi da idem u kafanu. kada umrem ne zovite popa neka mene konobar zakopa!
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
|
post # 12 | 07.12.2012 , 11:26 PM
|
Blago njemu....ali kako bre za 20 dolara??? 
|
|
| |
|
|
|
|
post # 15 | 08.12.2012 , 3:42 AM
|
Ovo mi tako "smrdi" na laz, i to neobjasnjivo... ali ae, oke... da poverujemo i da je kupio auto za 20$... 
:P
|
|
| |