Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Najmlađi deda u Britaniji ima samo 29 godina

978
poruka na forumu
107 1318

post # 1 | 06.09.2011 , 2:16 PM

Shem Davies je najmlađi britanski deda.Tu ulogu poneo je u svojoj 29-oj godini nakon što mu se porodila ćerka u 14-oj godini.

Davies je takođe sa 14 godina postao otac, a sada je to isto učinila i njegova kćerka Tia koja je rodila kćerku svega sedmicu dana prije nego što je napunila 15 godina.

Nezaposleni Shem, rastao se sa svojom ženom Kelly svega tri mjeseca nakon što mu se rodila kćerka Tia, kaže da je oduševljen prinovom u porodici.

Njegova unuka dobila je ime Ava Grace, a trenutno se nalazi u inkubatoru jer je na porodu težila svega jedan kilogram.

Shem je za britanske medije kazao da je bio šokiran kada je saznao da je njegova kćerka Tia zatrudnjela sa 15-godišnjim dečkom Jordanom Williamsom.

“I sam sam nekada bio u takvoj situaciji, mogao sam vikati na nju, ali nije bilo svrhe”, zaključio je Davies.

Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se...
Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka.
Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 2 | 06.09.2011 , 2:29 PM

Ovi gori nego nasi cigani smile

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 3 | 11.10.2011 , 11:09 AM

Quote (Mortal)
Ovi gori nego nasi cigani

hahaha biggrin biggrin

Znaš kako se kaže kod njih, život je do 14-e godine, posle toga žena, deca... biggrin biggrin

• Page 1 of 1
  • 1
Search: