|
Majmune prestani da pušiš!
|
|
|
|
post # 1 | 12.09.2011 , 11:59 PM
|
Predstavnici vlasti premestili su odraslu ženku Širli iz državnog vrta u južnoj državi Džohor kada je procenjeno da ona i još nekoliko životinja žive u lošim uslovima, a Širli je još i pušila skoro celu paklicu cigareta dnevno.
- Pušenje ne spada u normalno ponašanje orangutana i ne mogu reći da je postala zavisnik, ali je već stekla naviku jer je počela da oponaša posetioce, izjavio je upravnik zoo vrta Melaka Ahmad Azar Mohamed.
Širli je sada u karantinu u drugom zoo vrtu u susednoj državi i očekuje se da će u roku od nekoliko sedmica biti poslata u centar za brigu o životinjama na ostrvu Borneo.
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
|
post # 2 | 29.09.2011 , 6:25 PM
|
e brt de nalazis ovakve odvratne klipove
|
|
| |
408 poruka na forumu
| |
12
| |
196
|
|
|
post # 3 | 29.09.2011 , 6:44 PM
|
EXTRA nisam znao da orangutani puse hahah stvarno namam rijeci 
http://www.youtube.com/watch?v=FGRgEEeuZhM
|
|
| |
|
|
post # 4 | 23.10.2011 , 0:54 AM
|
Axaxaxaxa, i majmuni propusili axaxaxa

|
|
| |
160 poruka na forumu
| |
22
| |
277
|
|
|
post # 5 | 31.10.2011 , 10:06 PM
|
ccccc tuzna navika svih nas majmuna 
Imal iko ruku da mi da ..... al' da stvari posmatra ko ja ....... da ne kaze vreme ce izbrisat bol ..... nek brise svaciji ja hocu svoj ......... Imal igde mesto daleko od sveg ..... gde mogu da ne cujem tudji smeh ..... da ne cujem vreme ce izbrisat bol ...... nek brise svaciji ja hocu svoj !!!!!!!
|
|
| |
|
|
post # 6 | 01.11.2011 , 0:04 AM
|
Quote (MolderFBI) Axaxaxaxa, i majmuni propusili Pa imaju i oni neku muku Quote (Mali_Zmaj) ccccc tuzna navika svih nas majmuna hahahahahah ,jesi lud/a 
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
|
|
post # 8 | 08.11.2011 , 8:35 PM
|
E jesu legende, nemam komentara! Hahahahaha 
|
|
| |