|
post # 1 | 14.09.2011 , 9:31 PM
|
Transseksualna manekenka Lea T. iz Brazila, rođena kao Leandro Serezo, postala je prava žena jer se u martu podvrgla operaciji promene pola.
Sada je ova 29-godišnjakinja, za koju je teško poverovati da je bila muškarac, snimila reklamnu kampanju za brazilski brend kupaćih kostima ‘Blue Man’ za čiji je editorijal pozirala u izazovnom kupaćem kostimu. Editorijal je snimio čuveni modni fotograf Teri Ričardson, na svetski poznatoj plaži Ipanema u brazilskom Rio de Žaneiru.
Inače, Leu je u modnu industriju progurao glavni dizajner brenda ’Živanši’, Rikardo Tisći.
- Ona je uvek bila vrlo ženstvena, krhka i aristokratskog držanja. Ona je deo porodice, rekao je tada Tišći. Lea je inače rođena kao sin poznatog fudbalera Toninja Sereza, a kaže da je sa procesom ‘prelaska’ u ženu počela pre tri godine.
- Nadala sam se da sam homoseksualac jer bi to bilo prihvatljivije i manje bolno za moju porodicu. Tada bih mogla da imam normalan život. Ali nešto je bilo u mojoj glavi, osećaj da sam rođena u pogrešnom telu. Fizički, ova je operacija velika stvar, ali istovremeno reč je i o mentalnoj promeni, rekla je Lea pred operaciju, u emisiji Opre Vinfri.
Poruku je menjao/la igortehno - Sreda, 14.09.2011, 9:31 PM
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 2 | 30.09.2011 , 8:22 PM
|
Dobro su ga operisali. 
|
|
| |
|
post # 3 | 30.09.2011 , 8:28 PM