|
post # 1 | 14.09.2011 , 9:35 PM
|
Brendon Rajt (21) iz Jute bio je akter saobraćajne nesreće, ali je preživeo zahvaljujući hrabrim prolaznicima koji su mu pomogli uprkos velikoj vatri.
Rajt je pokušao da izbegne BMW koji je izleteo ispred njegovog motocikla, ali je izgubio kontrolu, pao i podleteo pod auto koji se zapalio zajedno sa motociklom. Srećom, desetak muškaraca i dve žene odmah su pritrčali da pomognu i uspeli su da podignu zapaljeni automobil i izvuku onesvešćenog mladića.
- Impresioniran sam što je toliko ljudi odlučilo da se umeša, posebno s obzirom da je i vatra bila u pitanju, rekao je pomoćnik šefa policije Džef Kertis. Radnici sa gradilišta na obližnjem univerzitetu, i slučajni prolaznici bili su među herojima koji su spasli mladića.
- Video sam mnogo krvi, posebno oko glave. Pre nego što sam ga povukao nije disao, tek kasnije je počeo. Vatra je bila jako blizu i jako visoka, rekao je slučajni prolaznik Anvar Sujundikov i dodao kako ne smatra da je heroj, već se u pravom trenutku našao da pomogne.
Povređeni mladić je helikopterom prebačen u lokalnu bolnicu, a njegovo stanje je stabilno Link do video snimka http://www.liveleak.com/view?i=40f_1315919830
Poruku je menjao/la igortehno - Sreda, 14.09.2011, 9:35 PM
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |