Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
HUMANOST-COVECNOST

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 1 | 15.09.2011 , 5:29 AM

Preslusajte ovu pesmu i pogledajte spot...
Zanimaju me vase reakcije...

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 2 | 15.09.2011 , 9:33 PM

uuuff, meni slab net, nece ni da se pokrene klip..:S ako bi mi neko napisao ukratko o cemu se radi pa da tek onda prokomentarisem... smile

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 3 | 15.09.2011 , 9:44 PM

istina ziva al na zalost takav nam je mentalitet kao ljudima svi ce se sloziti da je ovo zalosno i tuzno u trenutku a posle 5 min zaboraviti ne samo mi vec bilo gde u svetu, jbg... sad

samo mogu da kazem svi kukamo svaki dan kako nam je lose itd a kad vidis ovo tek onda shvatis koliko smo postedjeni i srecni u zivotu... sad

Quote (MarijanaBK1)
uuuff, meni slab net, nece ni da se pokrene klip..:S ako bi mi neko napisao ukratko o cemu se radi pa da tek onda prokomentarisem...

ukratko pokazuje koliko obicne stvari recimo manikir, telefon, ma najobicnije stvari za nas mogu da pomognu nekome u zaostalim zemljama ( Afrika, Azija itd... ) gde ljudi rade za 1 dolar dnevno itd...

ustvari koliko mi rasipamo a neko nema da prezivi...

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 4 | 15.09.2011 , 9:49 PM

MarijanaBK1, pa o tome koliko svasta kosta... Kako jedan tretman lica moze da nahrani ljude ( mislim novac koji je koriscen )... Onda kako zena radi 16 h dnevno... I prodaje narandze... I jedna narandza je 2 centa... A radi za jedan dolar... sad Znam ovo.. Mislim na situaciju... Ima i pesma Another day in paradise... sad E to je isto tuzno....

Ko si ti?

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 5 | 15.09.2011 , 9:49 PM

MarijanaBK1, Znachi riba peva pesmu o svetskim problemima a na spotu koji je kostao mislim 15o usd,izlaze tekstovi kao npr: producent za jedan spot zaradi para koliko je potrebno celom selu u Africi da prezivi tri godine i tako... Jezive usporedbe...
Ipak ti ljudi ,siromasni,gladni i bosi i goli uvek kameri upute osmeh...
To ti je najposteniji osmeh koji mozes dobiti u svetu...
Bar ja tako mislim... biggrin

2427
poruka na forumu
345 2552

post # 6 | 15.09.2011 , 10:13 PM

onaj Samuel Etto, kad bi se odrekao jedne svoje mjesečne plate, mogao bi nahraniti pola Kenije wacko
ili zamislite, 10 najplaćenijih fudbalera (samo fudbalera) svijeta da se odrekne jedne svoje mjesečne plate, koja je to svota novca .. a o glumcima, pjevačima da ne pričamo ..

3165
poruka na forumu
757 3522

post # 7 | 15.09.2011 , 10:20 PM

aha... pa oni se smeju iskreno, njihova dusa nije iskvarena kao od onih koji su puni para... ma bre, ne moramo da idemo cak do afrike da bi to videli... pocnimo od nas, neki jedva sastavljaju kraj sa krajem a nasi politicari se razbacuju... ja sam se cesto smejala maminoj drugarici, dok su njene klinke bile manje, pa ne mogu da pojedu sve, a ona uzme pa jede za njima, i tako je nabila kilazu ihhaa, na sta smo je mi kritikovali, a ona vice sta cu moram da pojedem da se ne baci... i kad poglemo kad bacimo pola parceta hleba, neko se za to parce bije... ja sam kritikovala brata i snajku, moj bratanac uzme pomorandze i igra fudbal sa njima, razmazeno deriste, sve ima i onda ne zna sta ce sa sobom, a neko dete se raduje i sanja pomorandze... sve to ide od vaspitanja, ja kakva sam osoba poslednji dinar bih dala za nekog, a onda shvatim da to niko ne bi uradio za mene...

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 8 | 16.09.2011 , 5:32 AM

Quote (MarijanaBK1)
ja kakva sam osoba poslednji dinar bih dala za nekog, a onda shvatim da to niko ne bi uradio za mene...

Greska u koracima...
Mislim da znam bar sto ljudi sa EC koji bi isto uradili za tebe... biggrin
Ti si nas drug.... respect

poruka na forumu
REP OFF

post # 9 | 16.09.2011 , 7:09 AM

Teshko,zaista teshko...Ne mogu nishta napisati...

3165
poruka na forumu
757 3522

post # 10 | 16.09.2011 , 9:56 AM

Quote (badule)
Greska u koracima...
Mislim da znam bar sto ljudi sa EC koji bi isto uradili za tebe...
Ti si nas drug....

biggrin vi ste nesto posebno... biggrin ali sam mislila konkretno na ljude u mom okruzenju... smile

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 11 | 01.10.2011 , 6:24 AM

Mene,eto to sve vise pogadja...valjda to dodje sa godinama...
Mi jesmo siromasna zemlja,ali ...sednes u kafic,obrnes turu-10 evra,a negde cela porodica zivi ceo mesec sa deset evra...
Ne mogu da se otmem utisku da smo sve manje ljudi... sad

• Page 1 of 1
  • 1
Search: