Posao bez ulaganja
| |
245 poruka na forumu
| |
9
| |
56
|
|
post # 1 | 25.09.2011 , 7:07 AM
|
Available for users only
Evo nove net zarade, ova je nova placanje po kliku, koliko klikova toliko zarade uz to da je jedan klik 0.02$ za PREMIUM korisnike, koji se do 1000 ucesnika daju besplatno, a zatima se prelazi na FREE, a ko je bio PREMIUM I OSTAT CE
Razlika izmedju PREMIUM i FREE Korisnika je u tome sto premijum ima 0.02$ po kliku na jednu reklamu, a imate 5 reklama, evo meni su 2 puta danas dosle, a FREE ima 0.01$ po kliku, a za reklame ne znam. REGISTRUJTE SE STO PRIJE I UZMITE---------- PREMIUM ------------PAKET GRATIS, za 2-3 ce nestati premium pakete, pa ko je imao na uma registraciju neka pozuri
Evo nasao sam novu 33 bux zaradu, i objavio preko people Stringa, a posto si ti se prijavio kada sam zvao za PeopleString ti si se prijavio, ovo je nova zarada i ja sam se evo prijavio
33bux je ljudi novi nacin zarade, nedavno je poceo, a 1500 pocetnih korisnika dobiva PREMIUM accont, umjesto free, za par dana ih se evo skupili 670 a maximalno 1500 ih dobiva premium, svi ostali free, zato pozurite i registrujte se preko
http://www.33bux.com/?ref=mujo
Ako hocete, ako necete ne mogu vas natjeret, 0.02$ po kliku za premium, bolje da mi balkanci uzmemo premium, nego tamo neki amery. Zato pozurite i registrujte se preko
tako cete i meni pomoci HVALA I POZDRAV
Vec ih ima 670 PREMIUM korisnika , a max je 1500 koji se daju djabe, a ostalo je Free koji je djabe, ali manja je zarada, pa za 1-2 dana ce se svih 1500 popuniti pa pozuri
NOVOSTI!!
Latest News 2011/09/20 09:41
First 1500 get premium member free!!!
REGISTER NOW TO GET THE HIGHEST PROMOTIONS! Start earning money just in 33 seconds!!!
REGISTRUJTE SE KLIKOM NA LINK
------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------
Da se upoznamo i sa AlertPay racunom koji nam je potreban za 33Bux nacin zarade
Sta je to AlertPay?
Alertpay je privatna kompanija koja je pocela sa radom 2004. godine i osnovana je u Montrealu, Kanada i trenutno je rasprostranjena sirom sveta. Rejting joj raste iz dana u dan i verujem da ce ubrzo biti svrstana medju najuspesnije u tom rangu. To vam je internet banka preko koje mozete vrsiti placanja i primati uplate od bilo kojeg korisnika sa email adresom, odnosno vi cete ga koristiti da bi vam sajtovi na kojima budete radili mogli uplacivati novac koji tamo zaradite. Naj bitnija stvar je da je ovakav transfer novca odobren na prostorima bivse EX-YU tako da ga mozete povezati sa svojim bankovnim racunom pa kad zatrazite isplatu oni ce vam novac prebaciti tamo, a postoji i resenje za slucaj da nemate racun u banci i u tom slucaju kada zatrazite isplatu, novac ce vam poslati u obliku ceka na kucnu adresu i taj cek mozete unovciti u bilo kojoj banci uz veoma malu proviziju! Minimum koji mozete zatraziti je $20.
AlertPay je neophodan za xxxx stvari na internetu, zato obavjestite svoje prijatelje o ovim informacijama!
NAPOMENA!!!
Na kraju da vam budem od koristi, evo nasao sam na youtube-u video koji objasnjava kako se registrovati na "Alertpay.com"
http://www.youtube.com/watch?v=2lNcAQN1ts4
Nakon sto ste napravili svoj Alertpay e-bankovni racun, mozete da se registrujete na 33Bux
Znaci prvo napravite Alertpay racun, a napravite svoj 33Bux, ovo je najbolje i najasnije rijesenje
Za vise informacija posaljite poruku na moju Extracafe postu, ili slobodno pitajte preko ove teme
OVA TEMA JE ODOBRENA OD 4 ADMINA, I MOLIM VAS DA JE NE ZAKLJUCATE
Added (24 Sep 2011, 3:24 Am) --------------------------------------------- Evo napravio sam i video klip za 33BUX
Added (25 Sep 2011, 7:07 Am) ---------------------------------------------
MOZETE SE REGISTROVATI KLIKOM NA LINK ISPOD

Fajlovi:
7488751.jpg
(10.6 Kb)
·
3036908.png
(73.5 Kb)
·
2528328.gif
(26.3 Kb)
·
8066313.jpg
(8.3 Kb)
Poruku je menjao/la Ilir - Nedelja, 02.10.2011, 6:54 AM
Mk4
|
|
| |
|
post # 2 | 25.09.2011 , 8:20 AM
|
Dok ne zapnes motikom... Nema leba bez motike. 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 3 | 25.09.2011 , 11:17 AM
|
Nema druze ljeba od tog idi igraj counter strice online isplativije je... vjeruj mi na rijec... jednom smo drustvo i ja iz zezancije pokupovali ultimate clanstvo na neobuxu (koji vidim i danas dan vazi za najbolji sajt) i za mjesec dana sam imao preko 1000 referala nije to tesko tad bilo, dva tri bloga i eto referala i nesto kupis i to je to... i na kraju sve se svodi da ti placas produzetak refferala a tebi para nema nikoad, i nakon 4 mjeseca sa ulozenih 100 dollara vratio sam 10 ima li to smisla, ako ima klikci... a taj tvoj 33bux Mujo... je obican scam, takve stranice ne opstaju duze od 3 mjeseca, to ti ja garantujem, a evo zasto je i scam, pazi pazljivo sad, on tebi placa 0.02 centa po kliku, a te klikove onim koji se reklamiraju prodaje za 0.40 centi za 500 klikova jel da, pa kako on onda na 500 klikova moze tebi da plati 1 dollar, objasni mi, a tek gdje je njegova zarada (vlasnika sajta). Kad vec hocete takvu zaradu radite upload ili programiranje tu ima para, opet ssitno al makar se dobiju... Inace ja da mogu ovu temu bih stavio pod LOCK jer je u pitanju reklamiranje druge stranice... Poz
Poruku je menjao/la igortehno - Nedelja, 25.09.2011, 11:20 AM
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
245 poruka na forumu
| |
9
| |
56
|
|
post # 4 | 27.09.2011 , 1:44 AM
|
Poz i tebi druze, odobreno je od ADMINA, i ja se nisam htio upustat u stavljenje ove teme bez njihove podrske, ja sam novi u ovome samo skupljam referale, a mozda ce mi se i isplatiti akoBogda, neki su naplatili sa naseg Balkana novac pa tako i ja mislim da je ovo dobro, e sad ne znam bili se prijavio i na ShareC..h jer tu se zaradjuju Uploadom, a kako ja znam ti si nam dao neki program za sredjivanje lice, koji smo morali skinuti u Rar verziji pa sa nekim kljucem odkljucati, a ja sam gledao kako se uploaduje na taj ShareC..h i tako trebas neki folder ubaciti u rar i zakljucati i pomocu uTorrenta ili BitTorrenta ubaciti na net
Toliko od mene
Added (27 Sep 2011, 1:44 Am) --------------------------------------------- Quote (DxD) Dok ne zapnes motikom... Nema leba bez motike. biggrin
Znam DxD ja sam sa Sela, i znam sta je fizicki posao, ali bez Skole nema nista jer je tu buducnost, jer kako jedan covjeka kaze:" Mogu da ti otmu i kucu i njivu koje nemozes da poneses, ali svoju diplomu pod ruku i svugdje si dobrodosao" Jer kada imas svoju diplomu mozes da pocnes svoj zivot iznova, i evo aBd za par dana idem na Farmaceutski fakultet, i morat cu zapocet aktivno se baviti knjigom, ali posto volim pustolovine i neke dozivljaje pokusavam evo da vidim i kako ovo sve na netu funkcionise, pa makar bio i donji jer za par trenutaka nekog dozivljaja novac nije bitan, ovo je samo ono rekreativno
DxD, igortehno, Izvinite ako sam vas sta uvrijedio, pozz i hvala na komentarima 
Poruku je menjao/la Ilir - Utorak, 27.09.2011, 1:59 AM
Mk4
|
|
| |
|
post # 5 | 27.09.2011 , 1:50 AM
|
ovim jedini koji zaraduje si ti preko refferals

|
|
| |
245 poruka na forumu
| |
9
| |
56
|
|
post # 6 | 27.09.2011 , 2:02 AM
|
Ma jest tako, ali i ti nadjes sebi refa, ili iznajmis, ja sto dovedem novog dobijem 0.2$ koje ulozim u drugog, e sada je pitanje jeli onaj aktivan drugi, ako nije mjenjam ga sa drugim uz donaplatu od 0.07$, i opet je pitanje jeli i ovaj aktivan, a ako mi nije jos i Referal aktivan nemam nista Ali nema veze ovo je meni samo zabava, kuzis 
Mk4
|
|
| |
|
post # 7 | 27.09.2011 , 12:04 PM
|
Quote (igortehno) Poz i tebi druze, odobreno je od ADMINA, i ja se nisam htio upustat u stavljenje ove teme bez njihove podrske, ja sam novi u ovome samo skupljam referale, a mozda ce mi se i isplatiti akoBogda, neki su naplatili sa naseg Balkana novac pa tako i ja mislim da je ovo dobro, e sad ne znam bili se prijavio i na ShareC..h jer tu se zaradjuju Uploadom, a kako ja znam ti si nam dao neki program za sredjivanje lice, koji smo morali skinuti u Rar verziji pa sa nekim kljucem odkljucati, a ja sam gledao kako se uploaduje na taj ShareC..h i tako trebas neki folder ubaciti u rar i zakljucati i pomocu uTorrenta ili BitTorrenta ubaciti na net
Vidi onaj program sam samo uploadovao na svoj racun zbog stalno ispravnog linka, e sad ako si i malo upucen u to znao bi da na 1000 downloada ja imam 0.5 dollara ako se skida sa teritorije bivse SFRJ za tu velicinu, dakle nista A sorry, ako je odobreno od administratora, iskreno ovakva tema nije ni losa... al vjeruj mi ja sam se bavio tim jos na pocetku kad je bilo nesto... znao sam dnevno i 2 sata provodit na netu, daleko od tog da nisam zaradjivao ali vrijedi li to??? Ali ti hocu rec da zarada preko uploada je nista, nema je, uzalud vrijeme, klikces, klikces, navlacis viiruse, vjeruj mi... i na kraju od 20 PTC stranica izvuces 2 ili 3 dollara za mjesec dana, zar ne, a onda imas i zamke, neke nedaju da isplatis bez ulaganja (scam) a opet druge za obicne clanove stave min isplatu na recimo 5 ili 10 dollara (isto scam) ako vec hoces da se zezas oko tog, prvo pogledaj TOS i FAQ a isto tako pogledaj za koliko oni samo prodaju te reklame pa sam izracunaj da li je moguce da ti isplate ili ne??? Pa tek onda registracija, a taj PTC i svi ostali ti vrste (msm na taj dizajn i izgled) ako hocces dam ti ja link i sam napravi vlastit PTC (mozda nesto i izvuces)
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
245 poruka na forumu
| |
9
| |
56
|
|
post # 8 | 27.09.2011 , 10:14 PM
|
Heh ne znam bas najbolje oko svega, ali pocinjem da se zanimam za te stvari i svi ured mi kadu da je najbolji Share...., jer je tu zarada 0.6$ za neki download( sad ne znam koliko je Mb ili Gb ali ovo 0.6 vazi samo za SAD, ja msm), neko mi preporucuje danadjem prijatelje iz SAD, Velike Britanije i Kanade, a moze i Austarlija, a za zemlje bivse Jugoslavije i sve zemlje osim SAD-a je 0.2$ po downloadu( xx Mb ili Gb), nisam se u te vode jos upustio. A moram probati, pa ako uspije uspilo i jest, a ako ne Hvala Bogu Nez drug bas najbolje kako se ovo sa uploadom i downladom krece, i zato ne mogu da ti isra suprotno kazem, a sto znam napisao sam i za sve
Added (27 Sep 2011, 10:14 PM) --------------------------------------------- Evo nasao sam o ShareC... i o Wupl..d Razlika 1. Sharec..h
ShareC...h je jedini File Hosting servis na svijetu koji plača 0.40-0.80$ po samo jednom preuzimanju vaših datoteka. Isplačuje strahovite sume od 1500$ mjesečno samo za jednog člana. Za razliku od ove druge stranice koje sam naveo Sharec..h zahtjeva ispunjavanje anketa prije downloada, što umnogome otežava stvar. U ostalom fokusira se na "bogatije" zemlje jer tamo imaju veliki broj anketa koji su visoko cijenjeni. Dakle, fazon tako reći je u tome zainteresovati korisnika da skine datoteku. To če te uspjeti time što če te uploadat neke interesantne stvari koji se najviše traže. Uostalom morate te datoteke činiti dostupnim,šta time želim reći; morate ih na neki način reklamirati. To če te uspjeti time što napravite blog, stranicu, stavite video na youtube činjenicom da če te preko youtube-a dobiti najviše posjeta
2. Wupl..d
Za razliku od ShareC..h, Wupl..d ne traži ispunjavanje anketa. Idete nakon malo čekanja direkt na download. Ali s razlogom, ovdje po downloadu dobivate 0.01-0.025$ po downloadu, s tim da plača sve zemlje. Za Wupl..d najbolje vam je da koristite forume.
Za sve clanove koji znaku nesto o Zar....ma, neka napisu po koji komentar, mozda nam i pomognu 
Poruku je menjao/la Ilir - Utorak, 27.09.2011, 11:23 PM
Mk4
|
|
| |
|
post # 9 | 27.09.2011 , 10:15 PM
|
Quote (Ilir) Nez drug bas najbolje kako se ovo sa uploadom i downladom krece, i zato ne mogu da ti isra suprotno kazem, a sto znam napisao sam i za sve Share.... funkcionise tako da kad ja hocu nesto da skinem moram prvo da popunim anketu... e sad ako hoces zaradu tu, moras postavljat stvari koje privlace amerikance, probaj sa dijetama il nesto slicno 
|
|
| |
245 poruka na forumu
| |
9
| |
56
|
|
post # 10 | 27.09.2011 , 11:32 PM
|
igortehno, Hvala drug, evo citao sam malo o Cash... i o Upl...d i velika je stvar sto se tice novca sa Cashom za 1000 downloada bi dobio od 500-cak 1000 $, ali samo moras popuniti reklamu, i ja msm nekako registraciju, ali ne moras ulaziti na svoj email da bi se mogao prijaviti, vec te automatski prijavi, i zatim prebaci na Download i to traje samo 1 minut. A dok kod Upl..d-a moraju skinuti 1000 bilo sta da bi dobio od 15-30$ za tih 1000 downloada, e sada da li se isplati znaci ti pomocu Share za 30 downloada dobijes 15$, dok kod Upl..d-a taj novac dobijes za 1000, samo neznam koje bi teme ubacio, msm treba mi samo jedna i ja bi trazio za istu temu druge foldere( igre---dh, ag, dča i td.). E sad neznam koja bi tema bila interesantna da ubacim na you.be da bi ljudi sto vise skidali, ako znas da mi kazes ili preko p.p. ili ovdje 
Mk4
|
|
| |
|
post # 11 | 28.09.2011 , 0:10 AM
|
Quote (Ilir) igortehno, Hvala drug, evo citao sam malo o Cash... i o Upl...d i velika je stvar sto se tice novca sa Cashom za 1000 downloada bi dobio od 500-cak 1000 $, ali samo moras popuniti reklamu, i ja msm nekako registraciju, ali ne moras ulaziti na svoj email da bi se mogao prijaviti, vec te automatski prijavi, i zatim prebaci na Download i to traje samo 1 minut. A dok kod Upl..d-a moraju skinuti 1000 bilo sta da bi dobio od 15-30$ za tih 1000 downloada, e sada da li se isplati znaci ti pomocu Share za 30 downloada dobijes 15$, dok kod Upl..d-a taj novac dobijes za 1000, samo neznam koje bi teme ubacio, msm treba mi samo jedna i ja bi trazio za istu temu druge foldere( igre---dh, ag, dča i td.). E sad neznam koja bi tema bila interesantna da ubacim na you.be da bi ljudi sto vise skidali, ako znas da mi kazes ili preko p.p. ili ovdje
Ma sve zivo, nema pravila, uglavnom fajlovi oko 100mb najbolje prolaze, nezz vidi koji su najtrazeniji pojmovi na googlu u americi pa iz tog izvuci kakav upload bi trebao da radis...
|
|
| |
245 poruka na forumu
| |
9
| |
56
|
|
post # 12 | 02.10.2011 , 0:43 AM
|
Hvala covjece, mnogo si mi pomogao, imali tko jos da se ukljuci u debatu, da malo nam svima pomogne 
Mk4
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 13 | 12.10.2011 , 1:27 AM
|
Kod nas, u Srbiji nema Paypal-a, pa i ne može da se zaradi preko toga.
|
|
| |
|
post # 14 | 12.10.2011 , 2:15 AM
|
Jos uvek postoje osobe koje se zanose ovime. (o; Ehh. . .
. . .
|
|
| |
245 poruka na forumu
| |
9
| |
56
|
|
post # 15 | 29.10.2011 , 11:24 PM
|
Quote (cp6uja) Kod nas, u Srbiji nema Paypal-a, pa i ne može da se zaradi preko toga.
Moze i preko ALTERPAY pa tako da znate moze i u BiH, HR, SR i CG i ostalim zemljama  Added (29 Oct 2011, 11:24 PM) --------------------------------------------- [bgcolor=yellow]Zelite li zaradjivati 107 $ na dan, a 3200 $ na mjesec na pravom ste mjestu.[/bgcolor]

Ovaj gore 33Bux je mala maca o kojoj se zaradi radi ovdje, i ja ovo postavljma da bi vama pomogao da zaradi neki novac na ovom tesko vremenu. Znaci pomozite druge i preporucite ovaj video svim svojim prijateljima, rodbini i drugima koji su zainteresovani, a molim vas odvojite nesto novca za one sto nemaju ni za hljeba bar 5-10% od svoje ukupne zarade, jer sevap je a i tako cete sigurno zaraditi vise.
Pozz, evo nasao sam neku zaradu na netu sa kojom mozete ostvariti 107 $$ na dan ili 3200 $$ na mjesec, Isplate se vrse na i podrucju bivse Yuge. Ja vam samo hocu pomoci i savjetujem vam da pogledate ovaj video, jer ako vi necete ja cu preporuciti nekom drugom ko jedva ceka ovaku ponudu i zaradu od 107 $ na DAN. Zamislite samo koliko lovu na dan okrecete, i zamislite sta mozete kupiti sa ovim novcem. Iako ce me netko zezati, ja vama pokusajem pomoci da i vi zaradite novac a sada je na vama sta cete uciniti. Svi ste mi prijatelji i zato pokusavam da vam pomognem, jer mogao sam ja tamo nekom poslati ovo, tko me ni nezna i prijavio bi se naravno jer nije malo 107 $ na dan, sa ovih pet (5) stranica na dan. Za vise informacija pogledajte ovaj Youtube video, jer tu u OPIS-u ima kako radi i malo bolje objasnjeno.
Evo vam youtube video koji sam nekako uspio snimiti, http://www.youtube.com/watch?v=4mNczCjfLDo
Sada je samo na vama da li zelite zaraditi, a vi se nebrinite za mene jer lako cu se ja snaci i pomoci drugima da zarade ako vi necete.
Svaki dan vam dolaze reklame na koje cete klikati i zaraditi taj novac, a ima 5 stranica sa kojima mozete samo ovako zajedno zaraditi. Molim vas da mi ne saljete nepotrebne komentare, a ako vam je potreabna pomoc tu sam samo mi napisite sta vas zanima.
Pogledajte ovaj video i tu su vam upustva kako rade zajedno ove stranice, sta vas zanima obratite mi se i pomoci cu vam. Za 20 minuta dnevnog rada zaradite 107 $$ na dan
http://www.youtube.com/watch?v=4mNczCjfLDo
I molim vas da preporucite i drugima ovaj video jer zelim da svi imamo zaradu, ne budite sebicni i podjelite ovaj video klip sa prijateljima.
Dokaz o isplati za 7-10 dana cu postaviti na Extracaffe, tako da znate da je prava stranica, a jedna od ovih stranica je isplatila 16 miliona $$ i postoji od 2009 godine, tako da je istina. Neki ljudi isplacuju cak i nakon 2500 $ sto znaci da imaju povjerenja a minimum za isplatu je 1000$ kojih mozete za mjesec dana zaraditi.
POMOZITE DRUGIMA I PROSIRITE OVAJ VIDEO LINK
Hvala na odvojenom vremenu.
Mk4
|
|
| |
172 poruka na forumu
| |
3
| |
38
|
|
post # 16 | 08.11.2011 , 7:13 PM
|
aj ne lupetaj... ko ce da ti daje pare po kliku... kad bi to uopste postojalo svi bi mi bili milioneri.... dok ne zapnes motkom sto kaze @DxD nema leba bez motike 

|
|
| |
|