Policija traži drekavca
|
|
|
post # 1 | 23.09.2011 , 10:51 PM
|
Pripadnici policije Livanjskog kantona obilaze teritoriju oko Drvar Sela u istoimenoj opštini, na kojoj se, kako tvrde meštani, kreće nesvakidašnja zver, a za koju sumnjaju da je biće u narodu poznato kao drekavac.
Iako u policiji i dalje tvrde da nije bilo prijava od strane građana, kao i to da nije bilo nikakvih informacija da se na području ove opštine pojavio drekavac, Ivica Vrdoljak, portparol Livanjskog kantona, juče je potvrdio da su policajci odradili jedan deo operativnog rada, te obišli rubne delove drvarske opštine.
- Policajci su kontaktirali meštane, ali nisu uspeli dobiti nikakve informacije o ovom nesvakidašnjem događaju, kazao je Vrdoljak i dodao da će i dalje obilaziti teritoriju kojoj pripada Drvar Selo.
Nekolicina Drvarčana juče je ponovo potvrdila da ovim krajem neprestano kruže priče o biću koje seje strah po mestu.
Drvarčanka, koja je htela da ostane anonimna, kazala je da drvarskim selom kruži priča kako je drekavac ubijen.
Podsetimo, meštane Drvar Sela već nedeljama plaši nepoznata zver, koja se oglašava neugodnim kricima, sličnim plaču deteta i zavijanju, pa ni đaci zbog nje nisu smeli sami da idu u školu.
Jedan od seljana kazao je da su videli senku neobičnog bića, ali da nisu mogli odgonetnuti šta je u pitanju.
Vojin Bašić, predsednik Lovačkog udruženja, kazao je da nisu sigurni da li je u pitanju drekavac ili neka druga čudna zver, ali meštani potvrđuju da silazi do sela i ispušta čudne zvukove, te stanovništvo ne može spavati.
- Lovci su organizovali odlazak u Drvar Selo, ali su imali problem sa psima koji nisu hteli na tu teritoriju, te su se odmah vraćali.
Krstan Vukobrad, sekretar Lovačkog udruženja iz Drvara, kazao je da je udavljeno oko 20 pasa, uglavnom lovačkih.
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 2 | 23.09.2011 , 11:29 PM
|
hahah jel ovo kao i ona utvara sto je bila u Boru? jbg moze biti, ali je problem sto ljudi od muve prave magarca... a odmah krenu da se pricaju razne price...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 3 | 23.09.2011 , 11:36 PM
|
Quote (MarijanaBK1) jbg moze biti, ali je problem sto ljudi od muve prave magarca... a odmah krenu da se pricaju razne price...
selo gori a baba se češlja 
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 4 | 23.09.2011 , 11:42 PM
|
Quote (Almir_) selo gori a baba se češlja
a nigdje veze .... !
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 5 | 29.09.2011 , 6:21 PM
|
jer ste culi za cupakabra
|
|
| |
|
post # 6 | 05.10.2011 , 7:44 PM
|

|
|
| |
|
post # 7 | 05.10.2011 , 9:08 PM
|
Quote (GameLord) jer ste culi za cupakabra Ja sam čula. To je isto neko čudno biće, iz Španije. Sisa krv iz stoke, navodno.
Sada ću pokušati na netu da nađem sliku pa da vidite kako je sladak. 
|
|
| |
|
post # 8 | 05.10.2011 , 9:10 PM
|
Fajlovi:
3844541.jpg
(12.9 Kb)
|
|
| |
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
post # 9 | 08.10.2011 , 2:04 AM
|
Ma kakav bre drekavac, to se Rogi igrao sa svojim hrckom frizera pa on zapalio 

|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 11 | 08.10.2011 , 2:55 AM
|
Quote (sandra1000) Ma kakav bre drekavac, to se Rogi igrao sa svojim hrckom frizera pa on zapalio
hahhahahha pobedilo... znaci nije mi dobro... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 13 | 08.10.2011 , 10:14 AM
|
drekavac nepostoji to je samo jos jedna srpska izmisljotina a ide ovako: drekavci su deca koja nisu bila krstena i koja su pritom bila ubijana(obicno od strane nemaca) ona su ostajala usela(ili gradove) da proganjaju ljude itd.
|
|
| |
|
post # 14 | 08.10.2011 , 10:20 AM
|
Verovatno je u Servud sumi sa Robin Hudom 
|
|
| |
|
post # 15 | 08.10.2011 , 11:44 AM
|
Quote (GameLord) drekavci su deca koja nisu bila krstena i koja su pritom bila ubijana(obicno od strane nemaca) ona su ostajala usela(ili gradove) da proganjaju ljude itd.
Vidis li samo koliko potencijala za jedan dobar Horor al ozbiljno... hoce neko da snimamo film kad moze klinac u Hrvatskoh napisat scenario i snimit film mogu i ja imam dovoljno znaja i opreme al nemam glumaca 
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 16 | 08.10.2011 , 7:58 PM
|
@igor, ewo ja cu da glumim, pod uslovom da dobijem glawnu ulogu i to za dz. ima da glumim
A legenda kaze da su drekavci nestali, tako sto su ubivane nekrstene bebe, ali na bizaran nacin. tako sto su zive bebe zatrpavane ispod zemlje... i navodno su one plakale do smrti. . . i zato navodno drekavci ispustaju zvuke placa kao kada ljudske bebe placu !

|
|
| |
|
post # 17 | 08.10.2011 , 9:18 PM
|
Postoje ljudi, postoje zivotinje, postoje insekti, cak se i kloniraju zivotinje i ukrstaju sa drugim vrstama , verujem da je sve moguce... Jer zivot je neistrazen. Legende postoje, do nas je da li verujemo u njih. Postoji i magija, i to je do nas da li verujemo u nju, a svi znamo da je na nasim prostorima Vlaska magija tabu tema za mnoge.
Sve je u okvirima nase maste, verovanja i uma 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 18 | 08.10.2011 , 9:43 PM
|
sandra1000, svaka ti je na mestu... xD Ima onaj.. Platipus... Takodje, retka zivotinja, podrucije: Australija. 
Ko si ti?
|
|
| |
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
| |