Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Nevidljivi muškarac mu silovao ženu?

978
poruka na forumu
107 1318

post # 1 | 29.09.2011 , 11:24 AM

Malezijska policija ovih dana je primila neobičnu prijavu silovanja. Naime, jedan suprug tvrdi kako mu je usred noći nevidljivi muškarac silovao ženu.

- Ona je bila gola i počela je da se dira po intimnim mestima, a još je stenjala iako je celo vreme spavala, izjavio je zabrinuti muž.

Dodao je i kako misli da je njegova žena žrtva crne magije i da joj je neko ukrao dušu pa je onda silovao.

Policija nije pokrenula istragu ovog slučaja, a nepoznato je da li je neko muškarcu objasnio kako funkcioniše ženska masturbacija.

Ostaje misterija zašto nije pokušao zaustaviti „nevidljivog čoveka“ dok mu je silovao ženu.

Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se...
Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka.
Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 2 | 29.09.2011 , 12:33 PM

hahahahahahahaha biggrin Nije je sprecio zato sto je, kada je ona pocela da stenje on je poceo da drk*...nije lud da prekida posao biggrin

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

978
poruka na forumu
107 1318

post # 3 | 29.09.2011 , 12:36 PM

Quote (Mortal)
Nije je sprecio zato sto je, kada je ona pocela da stenje on je poceo da drk*...nije lud da prekida posao

Hahaha, ma jok nije to... nego je bio u cudu kako zena toliko uziva s nekim drugim a s njim nije nikad.. biggrin
a ako se mene pita to je novonastala bolest, kad se neko probudi obavi posa a ne sjeca se... gledao sam emisiju o tome, a problem u tom je sto te osobe vremenom postaju sve grublje, jednom rijecju nadrljao je biggrin

Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se...
Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka.
Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 4 | 29.09.2011 , 12:42 PM

e boze boze koliko ima glupih i neukih ljudi... :S

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

964
poruka na forumu
406 3430

post # 5 | 29.09.2011 , 12:56 PM

heheehehehhee biggrin

12130
poruka na forumu
5 REP OFF

post # 6 | 29.09.2011 , 2:18 PM

Quote (igortehno)
jedan suprug tvrdi kako mu je usred noći nevidljivi muškarac silovao ženu.

hahahaha

<3<3<3
:>>><<<:

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 7 | 29.09.2011 , 8:47 PM

Hahahaha biggrin
Kakvih ima ljudi.

• Page 1 of 1
  • 1
Search: