Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Tuzno - Kico

86
poruka na forumu
5 53

post # 1 | 29.09.2011 , 9:04 PM

Pozdrav.
Evo danas mi je jako tragican dan i zelio bih ovu pricu da podijelim sa vama. Naime kako se svaka osoba lahko poveze sa zivotinjom i jos ako je sa vama dugo... i zavolite vi nju, ona vas i tako sretni zivite. Moja prica pocinje od prije dvije godine kada sam kupio pticu "kozicu" Zuta, slatka muzijak koji se glasno odazivao u radnji. Posvecivao sam mu toliko paznje , volio ga, igrali se zajedno, svaki dan ga pusta i u svakom trenutku sta god ja jedem i on bi sa mnom. Pripitomio se odlicno i puno je svtari znao, kako reci bio je pametan. Kao npr. cim mu otvorim kavez i kazem "kupa-kupa" poleti do kupatila, stane na tus kabinu i ceka da mu se voda naspe u njegovu zdjelicu da se kupa!... pa bi cesto dodje dok pijem caj i moram i njemu da dadnem jer zelio da bude gospodin ... i mnoge druge stvari. Ta mala bica koja nemaju ruke su bili poput covjeka, u nekom smislu. Jedino sto je trazio jeste da ima hrane i da mu se pruzi ljubav i briga. Jutros prisao sam mu i drhtao je ... davao sam mu hljeba "sto on najvise voli" ali nije imao snage da ga jete. Tuznim pogledom me gledao i kao da je u sebi govorio "nece me vise biti"... Mislio sam da se malo smrznuo jer je bila noc hladna... otisao jedan cas u skolu i vratim se i sok za mene. Vidio sam ga kako lezi na dnu kaveza oboren na ledjima. U tom trenutku nisam znao ni ko sam ni sta sam. Jadnicak se borio za zadnje minute zivota i na kraju nije mogao izdrzati i jednostavno odustao. Jos uvijek ne mogu doci sebi jer cim se prisjetim svih trenutaka provedenih zajedno , a pogotovo mogu mislit kako mu je bilo u tim zadnjim trenutcima zivota. :/ Vise ga nema.... U mom srcu je neka praznina .... I znam da vise nikad necu moci imati istog takvog ! Jednostavno vise bi volio da se meni nesto desilo nego njemu. :/ :/ sad "Kico" Uvijek cu ga pamtiti kao svog najbolje prijatelja kojem sam mogao sve tajne da kazem, jer sam siguran da nikome to nece reci. Nazalost vise ga nema! sad

Fajlovi: 7219154.jpg (77.0 Kb) · 4638480.jpg (252.2 Kb) · 0457109.jpg (238.7 Kb) · 6863925.jpg (303.6 Kb)
>>>> Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi! <<<<

2427
poruka na forumu
345 2552

post # 2 | 04.10.2011 , 10:29 PM

Žalosno, mojoj prijateljici su dva kanarinca pobjegla kad im je otvorila prozor na kavezu i na sobi (pomalo smijeno od nje), bilo je suza .. biggrin

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 3 | 05.10.2011 , 3:01 PM

ja sam kao mala imala vucjaka Donu, penzionisani policijski pas, tata je doneo ga kad sam imala 6-7meseci... posle par godina je neko otrovao i od tad nisam pozelela drugog psa... iako i dan danas imamo psa u dvoristu (moj brat ih voli) za mene kao da ne postoji... mama stalno ponavlja kako sam imala godinu dana, tek krenula sama da setam, oni me izvedu napolje, a ono zima sneg, ja u skafanderu, ona od srece sto me vidi krene oko mene i mase repom, i zamane repom i ja se prospem u sneg... i sto je najgore uvek sam se smejala kad padnem tako u sneg... biggrin u tom periodu su se pojavili lopovi, svakom iz kraja su nesto uzeli samo nama nisu... tata mi je pricao posto je bila dresirana osecala je nocu lopove i lajala ko luda, a ujutru samo se cuje u ulici bili lopovi kod ovog i odneli mu ono... ubrzo posle toga isli smo na krstenje kod mog brata od tetke, kad smo se vratili imali smo sta da vidimo... lezala je bespomocno, a na usta joj je isla pena, veterinar je samo rekao da smo dosli ranije mozda bi uspeli da je spasemo, a ovako nema nikakve sanse.. koliko sam tada plakala...

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

459
poruka na forumu
54 458

post # 4 | 05.10.2011 , 3:02 PM

Sad sam se ozracio jbg...

Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku...
Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene...
Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....

2595
poruka na forumu
281 2890

post # 5 | 08.10.2011 , 10:16 AM

ja sam imao psa koji mi je pobegao ali nisam imao pticu

245
poruka na forumu
218 2662

post # 6 | 22.11.2011 , 3:09 AM

:( Stvarno mi je zao , i ja sam imao NIFU :(

843
poruka na forumu