Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Doktore, iskrivi mi zube

978
poruka na forumu
107 1318

post # 1 | 29.09.2011 , 10:20 PM

Jedna stomatološka ordinacija u Tokiju nudi uslugu iskrivljavanja zuba što je, verovali ili ne, najnoviji hit među Japankama. Zubar, kojem odu pod brusilicu, radi na očnjacima kako bi bili istaknutiji. U zapadnim zemljama takav izgled bi se smatrao nepoželjnim, no u Japanu je to modni trend i smatra se jednostavno neodoljivim.

Neobičan hit nazivaju ‘yaeba’, a već duže vreme japanske zvezde s ponosom pokazuju svoje iskrivljene zube jer ih to čini popularnijim.

‘Yaeba’ je ‘in’ već godinama. Od nedavno postoji salon koji je ovaj morbidni trend odlučio unovčiti. Na postojeće očnjake, zubari zalepe veštačke kako bi ih produžili.

Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se...
Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka.
Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...

2427
poruka na forumu
345 2552

post # 2 | 29.09.2011 , 11:07 PM

ja bi joj besplatno iskrivio zube, možda čak i napravio prostora da joj još koji naraste, sve to jednim preciznim udarcem biggrin

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 3 | 29.09.2011 , 11:49 PM

strasno, ja se nerviram zbog jednog krivog zuba (ko mi kriv kad nisam htela da nosim protezu) a oni bi da ih krive...

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 4 | 30.09.2011 , 8:13 PM

Koliko su inteligentni toliko su ludi!
Samo njima svakakve gluposti mogu pasti na pamet.
Bog im podari lepe i pravilne zube a oni bi da ih krive? surprised
fool fool

372
poruka na forumu
60 249

post # 5 | 06.10.2011 , 2:41 AM

strasno....uopste ih ne kapiram....zbog tamo neke mode upropastiti zube za ceo zivot...bezveze....

Ne znas ti ko sam ja, ja sam lutko mafija

• Page 1 of 1
  • 1
Search: