Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Placanje za gledanje online filmova

245
poruka na forumu
9 56

post # 1 | 02.10.2011 , 2:36 PM

Premium mjesečni
Transfer money with your mobile phone credit

Premium dnevni
Transfer money with your mobile phone credit

UPUTE: Sav filmski sadržaj je dostupan premium članovima ("dnevnim ili mjesečnim").
Za pristup premium članstvu potrebno je koristiti isti username za xxxxx.com ixxxxxxxl.info,
a za starije članove tj postojeće dovoljno je registrirati svoj account na onebip.com sa
postoječim korisničkim imenom (nick a ne ime i prezime) koje se već nalazi registrirano na blue-portal.info forumu.
U slučaju eventualnih poteškoća upite možete poslati na xxxx xxxx i
administratori če ih ukloniti u najbržem mogućem roku.
Premium članstvo aktivirat će se u roku od 3 sata nakon obrade i autorizacije.

Pažljivo čitajte i pogledajte videoisječak jer onebip.com traži "Ime i prezime :vaš username ili korisničko ime xxx-xxxxxxx", oni moraju biti jednaki radi sustava za autorizaciju.To znači da ne pišete ime i prezime nego ono korisničko ime koje ste naveli na xxxx-xxxxxx.info forumu..Za svu nastalu štetu radi nepravilnosti mi ne odgovaramo pa vas molimo da sve pravilno odradite.
---------------------------------------------------------------------

Bio je dobar sajt, ovo me stvarno iznenadilo, i placanje za Hr je oko 24+6 kn ja msm mjesecno, tj oko 4€, heh ja mafioze. Ma brate ako hoce da zarade, ne treba narod gulitu, vec postoje razne vrste zarade od promocija do banera, nije bitno kako samo da se ovaj napaceni narod ne guli vise, dosta sto nas politicari gule, jos i oni trebaju. A ovaj sajt je bio jako "ne prijateljski raspoloze" msm Admini sajta, samo malu gresku ucinis i banuju te i to zatrajno tako da ne mozes vise ikada da se regas preko svog kompa, tj. banuje ti IP adresu. I zato slabo sam bio aktivan na njemu, i samo sam gledao pokoji film.

Ko zeli da zna kako se zove sajt nek se obrati PP-om, a ko je clan tog sajta znat ce kada ga posjeti biggrin

Ma EC je zakon, mozes da normalno pricas, dajes kritike i pohvale, naravno u odredjenim granicama, i sve lijepo uvijek funkcionise, ne mojte da se ovo dogodi i vama biggrin

Poruku je menjao/la Ilir - Nedelja, 02.10.2011, 2:37 PM

Mk4

2427
poruka na forumu
345 2552

post # 2 | 22.02.2012 , 6:06 PM

Korpa

• Page 1 of 1
  • 1
Search: