Blizanci različite rase
|
|
|
post # 1 | 04.10.2011 , 2:14 PM
|
Blizance često mešaju, ali taj problem nemaju Džejms i Danijel Keli. Blizanci imaju 18 godina i deca su majke Engleskinje i oca sa Jamajke.
Džejms i Danijel se veoma razlikuju i po temperamentu i interesovanjima. Dok je Džejms homoseksualac, odličan učenik i ekstrovertan, Danijel je heteroseksualac, ne voli školu i stidljiv je.
Kako je do toga došlo, objasnio je doktor Džim Vilson, genetičar sa univerziteta u Edinburgu.
- Većina mešovitih parova, gde je jedna osoba bele, a druga crne boje kože, imaće potomke sa tamnijom puti, kaže Vilson.
- Mala je mogućnost da otac afrički crnac i majka belkinja imaju belo dete, jer Afrikanac u svojoj DNK nosi samo gene za tamnu put, pa ne može da prenese evropske gene. Ali većina ljudi sa Kariba, iako imaju tamnu boju kože, imaju i evropsku DNK zbog toga što su u danima ropstva, mnogi vlasnici plantaža napastvovali robinje i tako pomešali evropske i afričke gene.
- Čak i najmanji procenat afričkih gena najčešće će učiniti da boja kože bude tamna, pa da bi dete imalo belu kožu, mora od oca da nasledi evropske gene. Uz očeve i majčine evropske gene došlo je do toga da je jedno dete bele puti, a njegov brat, koji je tamne puti, nasledio je očeve afričke gene. Muškarci sa Kariba uglavnom imaju više afričkih gena, pa je veća mogućnost da će njih i preneti. Međutim, jako retko, desi se da se rode blizanci sa takvim genetskim miksom da jedno dete bude crno, a drugo belo, ispričao je Vilson.
Erol i Alison imaju još jedno zajedničko dete, 14 – godišnju devojičicu Keli, koja je tamnoputa. Zanimljivo je što njih dvoje imaju i decu blizance iz prethodnih veza.
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 2 | 09.10.2011 , 3:40 PM
|
Bas zanimljiva prica... Meni je ovaj sa leve strane (tamnoputi) neodoljiv kako izgleda majko moja al` steta sto je gej svi lepi i neodoljivi muskarci su ili zauzeti ili su gej 
|
|
| |
|
post # 3 | 09.10.2011 , 3:50 PM
|
Tanja91, xaxaxaxa pa nije sve u lepoti xaxaxaxa nadam se da si zakljucila, to se kaze il si musko ili Bosko xaxaxaa sa city na Pinky 

|
|
| |
|
post # 4 | 09.10.2011 , 3:56 PM
|
Znaci Bosko Jakovljevic je gay? kazu da i onaj Srdjan sto wodi jutarnji program sa Jovanom isto je gay. . .
strasno, inace ova prica je jako zanimljiwa :/

|
|
| |
|
post # 5 | 09.10.2011 , 4:12 PM
|
Ali kako je ovo moguce nerazumem 
|
|
| |
|
post # 6 | 09.10.2011 , 4:19 PM
|
Quote (Impi) Tanja91, xaxaxaxa pa nije sve u lepoti nije naravno, ali ovaj gore sa slike mi izmamio osmeh cim sam ga videla Quote (Impi) to se kaze il si musko ili Bosko ne diraj mi Boska, pa zar je i on gej Quote (GameLord) Ali kako je ovo moguce nerazumem pa pise ti gore u tekstu 
|
|
| |
|
post # 7 | 09.10.2011 , 4:24 PM
|
Quote (GameLord) Ali kako je ovo moguce nerazumem xaxax mrzelo coveka da cita pa sam da nesto naspama xaxaxaxaxa
Quote (Tanja91) ne diraj mi Boska, pa zar je i on gej xaxaxaxa dal je moguce da i on prodjes ima ko beckam xaxaxaxaxa 

|
|
| |
|
post # 8 | 09.10.2011 , 4:41 PM
|
Quote (Impi) xaxaxaxa dal je moguce da i on prodjes ima ko beckam xaxaxaxaxa ima, sta cu 
|
|
| |
|
post # 9 | 09.10.2011 , 4:47 PM
|
Quote (Tanja91) svi lepi i neodoljivi muskarci su ili zauzeti ili su gej Ahaha Sta da radimo onda? 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
|
post # 10 | 09.10.2011 , 5:23 PM
|
Zanimljiva prica...
Cuj sta da radimo... xD pa ima ih koji nisu ni jedno ni drugo.. 
|
|
| |
|
|
post # 12 | 09.10.2011 , 10:16 PM
|
Quote (igortehno) Džejms i Danijel se veoma razlikuju i po temperamentu i interesovanjima. Dok je Džejms homoseksualac, odličan učenik i ekstrovertan, Danijel je heteroseksualac, ne voli školu i stidljiv je.
ahahahahahahahahahahahahah homoseksualac aahahahahahahahahaha
|
|
| |
|
post # 13 | 09.10.2011 , 10:39 PM
|
Quote (Mira91) Sta da radimo onda? pojma nemam, ne mozemo protiv toga, `ebi ga, sta je tu je Quote (MarijanaBK1) ja mislim da ovaj sto je gej nije video jos kakve smo mi devojke sa Ec, odmah mi promenio misljenje... ahahaha, i ja mislim Quote (GameLord) ahahahahahahahahahahahahah homoseksualac aahahahahahahahahaha koji si ti car 
|
|
| |
|
post # 14 | 10.10.2011 , 8:19 PM
|
Quote (MarijanaBK1) a mislim da ovaj sto je gej nije video jos kakve smo mi devojke sa Ec, odmah mi promenio misljenje... Tako je Marijana, iste sekunde.
Meni je ovaj crnac sa leve strane lepši. Znači da je on gej 100%.
Tanja91 slažem se sa tobom. Ili su zauzeti ili gej!
|
|
| |