Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
svi oni kojima je stalo do dragona

2
poruka na forumu
0 0

post # 1 | 06.10.2011 , 0:39 AM

kome je dragon ista znacijo na ovome sajtu

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 2 | 06.10.2011 , 0:54 AM

Dzabe pravis lazni acc...lepo si napisao to sto si napisao i sad bi da se vratis ? biggrin lol Nemam nista protiv tebe,super si decko... licno mislim da si ti izbrisao sadrzaje sa sajta tako da nema potrebe da se vracas...naneo si dovoljno stete za 1 dan wink

Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

2
poruka na forumu
0 0

post # 3 | 06.10.2011 , 0:57 AM

Mortal, dragon nije nista izbrisao a ovo nije njegov profil i ako htedne da se vrati kaze da ce napraviti novi profil i krenuti ispocetka

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 4 | 06.10.2011 , 6:03 AM

Evo...
Ne znam sta je ko uradio i sta ko nije uradio. I ko se krije iza cijih dela i cijih nedela. Kao da je to bitno? Naravno da nije bitno. Ali,moramo biti svesni da svako cinjenje ili necinjenje ostavlja iza sebe posledice. Zato budite svi,SVI,mudri i radite tako da posledice vasih dela ne budu negativne za bilo koga.
Ovde smo na sajtu svi na dobrovoljnoj bazi. Svako ulaze deo svog vremena u njega i posvecuje jedan deo sebe u ovom prostoru. I sve to volonterski. Niko te ne tera,niko te ne obavezuje,osim ako se sam ne obavezes preuzimanjem nekog od vishih chinova.
Ali...
To sto uradimo na ovom sajtu jeste delo nasih ruku i nase kreacije,ali nije nase vlasnistvo niti miraz,niti prcija koju mozete nositi sa sobom ako niste zadovoljni. Ako si nesto dobrovoljno cinio za korist svih i mislis da se to ne ceni,izjasni se covecno i trazi objasnjenje. Nemoj da brises sadrzaje jer time unizavas ne onoga koji ti je dao prostor vec samoga sebe. Iza sebe tako ostavljas prazninu u kojoj odajes mracnu stranu svoga uma. A vredjas i one koji su ti dali poverenje da pokazes to sto umes i znas.
Ovaj prostor u virtuelnom svetu koji nazivamo EC,nije ti dat da bi se ljutio i bogohulio,vec da bi iskazao najbolji deo svoje licnosti na njemu. Svoju kreativnost i umece. Tako se ponasajte SVI i ovaj sajt ce vam pruziti mnoga duhovna zadovoljstva. Bicete zadovoljni i oseticete duhovni mir svaki put kad ucinite dobro. A to bi trebao da bude cilj u svakoj ljudskoj zajednici. Ljudi smo,zar ne?
Ljudski je gresiti,ali je ljudski i prastati. Zato,kao ozbiljni mladi ,a bogami i stariji,ljudi morate razmisljati o tome da vase greske ne smeju ostavljati nepopravljive posledice. Za neke greske oprostaja nema. Za propisane norme ponasanja morate naci okvire da se u njih ukalupite i da budete deo jedne celine. Ovde propisi-pravila postoje i veoma su jasna.
Ko ih krsi,opominje se ili banuje. Jednostavno. Ali vredi za sve-od osnivaca do onoga koji se registrovao pre par minuta.
Ovu temu nemojte brisati ,dragi moji ADMINI i MODOVI.
Neka stoji da se ljudi izjasne,ne samo o dragonu vec i o drugima,a i da se oni izjasne o svojim dobrim namerama,bez optuzivanja i vredjanja.
Ja licno imam pozitivna iskustva iz kontakata sa dragonom.
Video sam da je aktivan i ambiciozan i da pomogne drugima kojima je pomoc potrebna.
Ali,to je moje misljenje. Nicije drugo,samo moje.
A tebi dragone mogu da porucim,da ljutnja nikada nije bila dokazivanje necije vrednosti. Ako si bio u bilo kakvoj sumnji u vezi toga da si necim povredjen ili ostecen,trebao si svojim radom potvrditi da su drugi pogresili. Ovako ,i da si milion posto u pravu,nisi sebi ostavio prostora da opravdas svoj odlazak.
Zao mi je zbog toga.

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

3362
poruka na forumu
80 604

post # 5 | 06.10.2011 , 7:53 AM

drekavac, kako su ispao glup %)(nemoj da se nadjes uvredjen) ..bilo ti je malo sto si dobio urednka i trazio si vise wink ...a ima bar 10 clanova boljix ot tebe koji zasluzuju da dobiju urednika ili moderatora.... biggrin

kako instalirati igru kako krekovati pc igru kako postaviti sliku na profil

2523
poruka na forumu
87 1228

post # 6 | 06.10.2011 , 11:03 PM

Ja ne znam sta je dragon uradio,ali citajuci badulov post izvukao sam neke zakljucke. U potpunosti se slazem,da svatko od nas treba da vodi racuna o svom ponasanju,a za eventualne greske da snosi i posledice

Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 7 | 07.10.2011 , 4:56 PM

znala sam da je postojao korisnik dragon, ali ja ne znam nista o njemu, kao ni sta je radio... iskreno ako je uradio nesto sto ne moze da se progleda kroz prste, ipak bi trebao da se ponasa kao zrela osoba i da snosi odgovornost. ali posto je ljudski kajati se, a i prastati, ja bih mu dala sansu, da bude samo korisnik... inace ako je pod drugim nikom, to moze da se proveri, ali necemo sad ulaziti u to...

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 8 | 07.10.2011 , 5:01 PM

Quote (MarijanaBK1)
iskreno ako je uradio nesto sto ne moze da se progleda kroz prste

sta je uradio...?

kada je odbijen za Moderatora izbrisao je celu bazu prevoda za online filmove, kao i playere itd...

znaci zeznuo par stotina filmova, da ne spominjem vreme koje su drugi utrosili da ih odrade i postave a tek korisnike...

Svaka dalja diskusija je suvisna...
Quote (badule)
Ja licno imam pozitivna iskustva iz kontakata sa dragonom.
Video sam da je aktivan i ambiciozan i da pomogne drugima kojima je pomoc potrebna.

slazem se sa tobom i moje misljenje je bilo tako do ovog incidenta... wink

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 9 | 07.10.2011 , 5:06 PM

Quote (Davor)
kada je odbijen za Moderatora izbrisao je celu bazu prevoda za online filmove, kao i playere itd...

znaci zeznuo par stotina filmova, da ne spominjem vreme koje su drugi utrosili da ih odrade i postave a tek korisnike...

Svaka dalja diskusija je suvisna...

auuuu... to zaista nije bilo lepo, pljunuo je na sve ono sto su drugi uradili...
ne znam sta da kazem pametno, ali ne sumnjam u Rogija, on ce uraditi sta je najbolje...

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

3362
poruka na forumu
80 604

post # 10 | 07.10.2011 , 6:11 PM

pao je veliki posao za rogija...ako nesto ljudi treba tu sam da pomognem...samo javite spreman sam ko zapeta pusta.. batman

kako instalirati igru kako krekovati pc igru kako postaviti sliku na profil

our trip was different...
1676
poruka na forumu
268 REP OFF

post # 11 | 07.10.2011 , 10:51 PM

Decko je lajsna i nikad mu nece biti vracen profil.. a ukoliko nastavi da smara, tek ce onda osetiti posledice. (Nemojte shvatiti ovo kao pretnju neku) smile

• Page 1 of 1
  • 1
Search: