Švercovanje u javnom prevozu
|
|
|
post # 1 | 07.10.2011 , 6:29 PM
|
Da li ste se nekada švercovali u javnom prevozu? 
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 2 | 07.10.2011 , 6:40 PM
|
uvek se svercujem za stanicu dve... mada imam mesecnu... iskreno svi bi trebali da placamo, ali je problem sto mi u srbiji, nemamo plate sa kojim bi ljudi odvajali za prevoz, bas ce neko ko ima 6 clanova porodice a primanje 10000 da odvaja za mesecne...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 3 | 08.10.2011 , 7:51 AM
|
godinama sam se svercovao joj koliko su nas puta uhvatili a koliko smo tek puta pobegli od kontrole kad se otvore vrata
al vise ne moze sada otvaraju samo prednja dok ne udju putnici a vozac kotrolise karte
u pocetku bilo dosta problema s tim neki putnici cak tukli vozace itd ( preterano )...
inace ja sam uvek za sverc ako moze.. 
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 4 | 08.10.2011 , 7:55 AM
|
Naravno, kada sam isao u osnovnoj...I dan danas mi ostala ta navika mada, gledam da svaki put kupim kartu, ako ostanu pare od cigara, ako ne... svercovanje.. 
Poruku je menjao/la Mortal - Subota, 08.10.2011, 7:57 AM
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 5 | 08.10.2011 , 7:59 AM
|
Eh.. Nikada... Stalno apdejtujem mesecnu... A nekad se desi da omasi se mesecna ( posto i moja sestra ima ) i onda... Al', aj... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 6 | 08.10.2011 , 10:47 AM
|
Normalno,ali uglavnom se ne vozim javnim prevozom 
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 7 | 08.10.2011 , 7:12 PM
|
Улази баба у аутобус ,и није имала пара да плати карту Каже баба возачу: Синко може једно јаје немам пара за карту Возач каже: може тако 3 , 4 дана давала баба возачу јаје умјесто новца 5 дан дође баба носи јаје , Улази баба 6 дан у аутобус и носи јаје. Возач каже : извини бако али неможе више да ми доносиш јаја Баба изађе из аутобуса...
Након 7 дан баба улази у аутобус даје возачу кокошку - и каже МЕСЕЧНА !!!
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 8 | 08.10.2011 , 8:59 PM
|
Marijana, axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa, dal joj dao mesecnu
Naravno da sam se svercovao, sto da ne. , . i apelujem da kad god neko widi priliku da moze da se proswercuje, neka uradi to
Ne pamtim zadnji put kad sam se swercowao, mada slabo sad i putujem busom, i kad putujem uwek kupim kartu, ali pre mi se desavalo da se swercujem

|
|
| |
|
post # 9 | 09.10.2011 , 7:58 PM
|
Sverc komerc... haha naravno da jesam.. 
|
|
| |
|
post # 10 | 09.10.2011 , 8:55 PM