Sta mislite - koju je zelju zamislila Tanja?
|
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 1 | 09.10.2011 , 3:18 PM
|
hocu da ti kazem jos ovo, ako se vozite brodom u Budimpesti ispod onog njihovog cuvenog mosta ti zamisli zelju bas u trenutku kada prolazis ispod njega, nama su rekli da tako uradimo i meni se ispunila posle nekoliko dana
Ove gore reci nasa Tanya je uputila Mortalu pred polazak na eskurziju....
E ,sad... prvo pitanje je: Sta mislite ,sta je Tanya pozelela kad je prolazila ispod mosta?
Drugo pitanje jke malo lakse: Sta biste vi pozeleli ,da se vozite brodicem ispod tog mosta?
Ja licno mislim da je Tanya pozelela da je poljubi jedan momchic...
Meni,u ovim godinama ,zelja se ipad svodi na to da me poljubi neka slatka devojka od 3 ipo banke 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 2 | 09.10.2011 , 3:39 PM
|
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
|
post # 3 | 09.10.2011 , 3:47 PM
|
xaxaxa pa tanja je vec pola rekla sad dal on nju ili ona njega nebitno je BITNO DA CE MORTAL DA POZELI ZELJU MESTO MENE DA JA IZLJUBIM TANJU MUHAHAHHA al u oko i to levo !!!

|
|
| |
|
post # 4 | 09.10.2011 , 4:04 PM
|
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxa jao ludnica. . . ja sam iznenadjem, badule a otkud ti to swe znas?
Tanja je pozelela dva striptizera u policiskim uniformama, ali tako da jedan od njih dwoje bude mortal. . .
Sto kaze Mira ako budem rekao zelju nece mi se ispuniti, tako da necu da kazem 

|
|
| |
|
post # 5 | 09.10.2011 , 4:12 PM
|
badule, Mira91, Impi, vi ste ludi kakva tema badule, pa to je za svaki ne mogu da verujem da ti je od mog posta sinula ideja da napravis temu i to bas zanimljivu sve pohvale
Quote (badule) Ja licno mislim da je Tanya pozelela da je poljubi jedan momchic... ne bih da kazem sta je u pitanju, mozda bi me posle zezali za to Quote (Mira91) Znam ja sta je pozelela Tanja a ne smem da kazem nisi trebala to da kazes sada ce svi da te pitaju al` ti se ne daj, kazi da ti je zabranjeno da pricas na tu temu
Quote (Impi) BITNO DA CE MORTAL DA POZELI ZELJU MESTO MENE DA JA IZLJUBIM TANJU MUHAHAHHA al u oko i to levo !!! ako u oko, onda moze, ali mislim da Mortal nece pozeleti to 
|
|
| |
|
post # 6 | 09.10.2011 , 4:18 PM
|

|
|
| |
|
post # 7 | 09.10.2011 , 4:23 PM
|
Quote (MolderFBI) Tanja je pozelela dva striptizera u policiskim uniformama, ali tako da jedan od njih dwoje bude mortal. . . ahahahahaha, ja umirem perverzije na sve strane ne, nije to
Quote (Impi) moje se zelje ispunjavju espresno ajd bas da vidimo i to cudo 
|
|
| |
|
post # 8 | 09.10.2011 , 4:26 PM
|
Quote (MolderFBI) jao ludnica. . . Daaa
Quote (Tanja91) nisi trebala to da kazes sada ce svi da te pitaju al` ti se ne daj, kazi da ti je zabranjeno da pricas na tu temu Naravno, cutim Zar mislis da bih ja rekla? 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
|
post # 9 | 09.10.2011 , 4:29 PM
|
Quote (Tanja91) ajd bas da vidimo i to cudo pa vec jeste xaxaxaxaxaax
Quote (Tanja91) ako u oko, onda moze 

|
|
| |
|
post # 10 | 09.10.2011 , 4:33 PM
|
Quote (Mira91) Zar mislis da bih ja rekla? ma neeee, nego samo sam htela da te upozorim sta te sada ceka Quote (Impi) pa vec jeste xaxaxaxaxaax ja sam mislila na Mortala, da nema sanse da zamisli to za tebe, pa sam na to cudo mislila a ono za oko vazi, eto rekla sam, ali samo u oko 
|
|
| |
|
post # 11 | 09.10.2011 , 4:36 PM
|

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 12 | 09.10.2011 , 10:40 PM
|
Eto nekome se zelja ispunila....
To ti je most neki zdravo mnogo opasan,sto bi rekli stari ljudi....
Ko onaj film DEVOJACKI MOST....
Pa...na kraju krajeva MOSTOVI SPAJAJU LJUDE... 
|
|
| |
|
post # 13 | 10.10.2011 , 9:59 AM
|
badule, na sam pomisao da treba i prici mostu zamisli da sam bio ispod tek kakva bi zelja bila !!! xaxaxaxax
Rusimo zidove gradimo mostove 

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 14 | 30.11.2011 , 7:58 AM
|
ne verujem da je neko ispod ovog mosta propustio da pozeli neku zelju... 
|
|
| |