|
Zasto zene ne mogu da stave maskaru zatvorenih usta?
|
|
|
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 2 | 09.10.2011 , 8:39 PM
|
ko kaze da ne mogu? ali je poenta u tome kad otvorimo usta onda cak i ne disemo, i ne postoji rizik da promasimo i da se umazemo... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
275 poruka na forumu
| |
52
| |
133
|
|
|
post # 3 | 09.10.2011 , 9:33 PM
|
MarijanaBK1, slazem se To vi muskarci mislite da mi nemozemo zena moze da uradi sve sto i muskarac (bolje smo od vas u svemu buahahaha haha) hahah lol:
One love, one heart.
|
|
| |
|
|
post # 4 | 09.10.2011 , 9:37 PM
|
tema premještana u Ženski kutak
|
|
| |
|
|
post # 5 | 09.10.2011 , 9:47 PM
|
ma mozemo... nego kad radim to sa otvorenim usnama bolje sam koncentrisana... 
|
|
| |
372 poruka na forumu
| |
60
| |
249
|
|
|
post # 6 | 09.10.2011 , 10:42 PM
|
ko kaze da ne mozemo....ja mogu....ali je nekako bolje kad su usta otvorena...manja je verovatnoca da cu da pogresim.....dobijem efekat zamrznutog lica i lakse mi je... 
Ne znas ti ko sam ja, ja sam lutko mafija
|
|
| |
|
|
post # 7 | 10.10.2011 , 12:07 PM
|
Ja mogu. I slažem se sa ostalim ženama, bolje se tada koncentrišemo, da se ne umažemo. Ali mi sve možemo, ništa vi ne brinite. Muškarce sve zanima.
A muškarci, znate li zašto žene trljaju oči? Zato što nemaju mu... 
|
|
| |
|
|
post # 8 | 10.10.2011 , 12:47 PM
|
Quote (Marija_Nikola) A muškarci, znate li zašto žene trljaju oči? Zato što nemaju mu... ahahahaha, tacno ovo moram da nagradim 
|
|
| |
|
|
post # 9 | 10.10.2011 , 1:31 PM
|
Quote (Tanja91) ovo moram da nagradim
Hvala. 
|
|
| |
|
|
post # 10 | 10.10.2011 , 3:32 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Ja mogu. I slažem se sa ostalim ženama, bolje se tada koncentrišemo, da se ne umažemo. Ali mi sve možemo, ništa vi ne brinite. Muškarce sve zanima. Marija je sve rekla 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
|
|
post # 11 | 13.10.2011 , 9:47 PM
|
Bravo cure mi sve mozemo tako je Marija I piskimo stojeci 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
|
post # 13 | 13.10.2011 , 10:53 PM
|
Quote (Srcemoje) Bravo cure mi sve mozemo tako je Marija biggrin I piskimo stojeci Ma sve radimo. Ali kako, to ne odajemo. Pa to je naša tajna, umetnost. :D
|
|
| |
|
|
post # 14 | 14.10.2011 , 0:40 AM
|
:DQuote (MarijanaBK1) ko kaze da ne mogu? ali je poenta u tome kad otvorimo usta onda cak i ne disemo, i ne postoji rizik da promasimo i da se umazemo... Quote (Andrea:))) To vi muskarci mislite da mi nemozemo zena moze da uradi sve sto i muskarac Quote (Tanja91) ma mozemo... nego kad radim to sa otvorenim usnama bolje sam koncentrisana.. Quote (beautifulwomen) ko kaze da ne mozemo....ja mogu....ali je nekako bolje kad su usta otvorena...manja je verovatnoca da cu da pogresim.....dobijem efekat zamrznutog lica i lakse mi je. Quote (Marija_Nikola) Ja mogu. I slažem se sa ostalim ženama, bolje se tada koncentrišemo, da se ne umažemo. Ali mi sve možemo, ništa vi ne brinite. Muškarce sve zanima. . Evo razloga da se prekine glupa predrasuda da zeneske ne mogu da stave maskaru zatvornih usta ,neka se zatvori tema ,molicuuu 
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 16 | 14.10.2011 , 2:16 AM
|
ahhaha, sad se postavlja pitanje, zasto muskarci ne stavljaju uopste maskaru... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 17 | 14.10.2011 , 8:27 AM
|
MarijanaBK1, Ko to kaze??? ja znam neke muskarce koji stavljaju,klasicne PEDERCINE!!!!
|
|
| |
|
|
|
post # 19 | 14.10.2011 , 1:16 PM
|
Quote (Misa90) Pa sta ce muskarcima maskara? Da im ulepsa trepavice 
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
258 poruka na forumu
| |
28
| |
306
|
|
|
post # 20 | 14.10.2011 , 1:48 PM
|
Passusa, Nema potrebe. 
А ЈА ЖЕЛИМ САМО ЈЕДНО. ДА ЗВЕЗДА БУДЕ ШАМПИОН!
|
|
| |