Boja gacica otkriva kakva je u krevetu
|
|
|
post # 1 | 14.10.2011 , 11:36 PM
|
Crvenu biraju devojke koje nisu stidljive, a dame koje se odluče za roze veš, partneru šalju poruku da one nikada ne preuzimaju inicijativu.
Psiholozi kažu da boja donjeg veša dosta govori o ljubavnim navikama žene. Kada sledeći put krenete u kupovinu nekog slatkog kompletića, razmislite o tome kakvu poruku šaljete bojom koju ste izabrali.
Rezultati ankete koja je nedavno sprovedena u Velikoj Britaniji pokazali su da čak 72 odsto žena najčešće bira veš u boji kože. Slede crna i bela boja, a modeli od čipke su na četvrtom mestu, piše "Dejli mejl".
Dame koje biraju brushaltere i gaćice neutralnih boja ili u boji kože su prirodne, opuštene i iskrene. Čvrsto stoje na zemlji i nemaju šta da kriju.
"Tople boje kao što su crvena, narandžasta ili žuta doprinose osećaju uzbuđenja i vitalnosti, a mogu čak i da podignu pritisak i ubrzaju puls i disanje", kaže psiholog Dona Doson.
Crveni veš biraju strastvene, energične osobe. Žene koje se odlučuju za ovu boju nisu stidljive i uvek jasno stavljaju partneru do znanja šta žele. Spremne su i da preuzmu inicijativu, što u vezu unosi dodatno uzbuđenje.
Ružičastu boju biraju romantične i nežne dame kojima je najvažnija pažnja muškarca sa kojim su u vezi. One su ženstvene i senzualne, a od muškarca očekuju da on vodi glavnu reč.
Crni veš biraju snažne žene sa izraženom individualnošću, strastvene i šarmantne, dok beli nose dame koje su spremne na kompromise i otvorene za nove stvari.
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 2 | 14.10.2011 , 11:54 PM
|
a zuto smedjo bjela sta otkriva hahhahaha 
|
|
| |
|
|
post # 4 | 15.10.2011 , 0:54 AM
|
Quote (Srcemoje) "Tople boje kao što su crvena, narandžasta ili žuta doprinose osećaju uzbuđenja i vitalnosti, a mogu čak i da podignu pritisak i ubrzaju puls i disanje", kaže psiholog Dona Doson. Quote (Srcemoje) Crni veš biraju snažne žene sa izraženom individualnošću, strastvene i šarmantne, dok beli nose dame koje su spremne na kompromise i otvorene za nove stvari. psiholog Dona Doson sve zna 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 6 | 15.10.2011 , 4:44 AM
|
Ipada sad da sam aseksualna. Nema nista za belu boju
Moram da se zalim na tu Doson, od sad sam gola, dok ne iznese konstataciju o beloj boji 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 7 | 15.10.2011 , 8:59 AM
|
Kakve to veze ima ne razumem... Izbor boje ne igra nikakvu ulogu kakva je u krevetu..
|
|
| |
|
post # 8 | 15.10.2011 , 12:58 PM
|
Quote (Leksi) Ipada sad da sam aseksualna. Nema nista za belu boju Ima mila i te kako Quote (Srcemoje) dok beli nose dame koje su spremne na kompromise i otvorene za nove stvari.
|
|
| |
|
post # 9 | 15.10.2011 , 1:00 PM
|
Quote (Srcemoje) Dame koje biraju brushaltere i gaćice neutralnih boja ili u boji kože su prirodne, opuštene i iskrene. Čvrsto stoje na zemlji i nemaju šta da kriju. 
|
|
| |
|
post # 10 | 15.10.2011 , 9:11 PM
|
Quote (Srcemoje) Ima mila i te kako
Sutra odoh kod ocnog, ali stvarno. Dva puta sam citala, do kraja. Bice da je od umora. Hahha e neka sam otvorena hahahha
Poruku je menjao/la Leksi - Subota, 15.10.2011, 9:12 PM
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
159 poruka na forumu
| |
14
| |
78
|
|
post # 11 | 02.11.2011 , 10:24 AM
|
a šta piše za bjele 
Tišu mišu :D
|
|
| |
|
post # 12 | 02.11.2011 , 11:35 AM
|
meni se najvise na devojci svidja boja koze vesa xixixi sam je pogledam i predhodna boja sama spadne 

|
|
| |
|
post # 13 | 02.11.2011 , 11:37 AM
|
LIPO-BILO-MLIK0, Quote (Srcemoje) dok beli nose dame koje su spremne na kompromise i otvorene za nove stvari.
|
|
| |
|
Dete debil... xD
|
post # 15 | 12.05.2012 , 5:04 PM
|
JA ██████ 100% 
|
|
| |
349 poruka na forumu
| |
53
| |
753
|
|
post # 16 | 12.05.2012 , 8:25 PM
|
slazem se sa belom bojom jer sam proverio 
NEKA SILA BUDE SA TOBOM
|
|
| |
78 poruka na forumu
| |
52
| |
398
|
|
post # 17 | 03.06.2012 , 6:10 PM
|
Crni veš biraju snažne žene sa izraženom individualnošću, strastvene i šarmantne, dok beli nose dame koje su spremne na kompromise i otvorene za nove stvari.
Crvenu biraju devojke koje nisu stidljive, a dame koje se odluče za roze veš, partneru šalju poruku da one nikada ne preuzimaju inicijativu.
A za specijalne prilike moze i tigrasto 
Lepa sam zgodna i djavolski neophodna :D
|
|
| |
352 poruka na forumu
| |
57
| |
512
|
|
post # 18 | 05.06.2012 , 2:59 AM
|
Quote (Srcemoje) "Tople boje kao što su crvena, narandžasta ili žuta doprinose osećaju uzbuđenja i vitalnosti, a mogu čak i da podignu pritisak i ubrzaju puls i disanje" Quote (Srcemoje) Crni veš biraju snažne žene sa izraženom individualnošću, strastvene i šarmantne, dok beli nose dame koje su spremne na kompromise i otvorene za nove stvari. Tacno! 
If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.
|
|
| |
|
31 poruka na forumu
| |
21
| |
71
|
|
post # 20 | 21.06.2012 , 9:09 AM
|
Svako bira sta voli,prema tome nema to veze,mada kada obuce moju omiljenu boju,onda je suprotno,bolji sam u krevetu 
|
|
| |