Moje novo Ja!
|
|
|
post # 1 | 15.10.2011 , 0:51 AM
|
Upravo sam pogledao prvu emisiju i odusevljen sam! Mada mislim da je ova emisija bila ranije na jednoj stranoj televiziji, sad konacno i mi imamo nasu verziju te emisije!
Dakle emisija "Moje novo Ja" je emisija u kojoj ucesnici koji smatraju za sebe da su "ruzni" zahvaljujuci ovoj emisiji postanu "Lepi", ali bukvalno! Emisiju "Moje novo ja" mozete pratiti petkom na "Moja Prva" TV . . .
a mene zanima da cujem Vase misljenje o ovoj emisiji: Da li gledate emisiju? Kako Vam se dopada? Da li mislite da je mozda malo exsplicitna emisija? Da li mislite da je mozda malo emisija bizarna? Da li bi ste se ikada "bacili pod noz" kada bi imali problem sa svojim fizickim izgledom? Pa da Vas cujem! 

|
|
| |
|
post # 2 | 15.10.2011 , 1:05 AM
|
Ja nisam nikad cuo za ovu emisiju, ali malo guglanja i eto znam i ja po nesto. Iskreno ja da imam taj kanal gledao bih tu emisiju jer dopada mi se koncept.
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
|
post # 4 | 15.10.2011 , 2:29 AM
|
Da potpuno se slazem, emisija je fantasticna, takodje sam pre gledao stranu verziju iste emisije i domacine, ozeni se sam gledao jednom samo, i bzv. je ali je korisna emisija, dok VECE SA IVANOM IVANOVICEM, Nit je korisna, nit lepa, puna psovki i mrznje, ma uzas, tako da je "Moje novo ja" Melem za oci 

|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 5 | 15.10.2011 , 2:41 AM
|
utorkom.... meni se svidja emisija... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 6 | 15.10.2011 , 1:02 PM
|
To li ono kad im rade plastične operacije? Valjda tako nešto bilo na Pinku... Sve u svemu, gluposti...
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 7 | 15.10.2011 , 1:07 PM
|
Quote (cp6uja) To li ono kad im rade plastične operacije? Valjda tako nešto bilo na Pinku... Sve u svemu, gluposti...
rade sve sto je potrebno da ih ulepsaju... na pinku je bilo samo jednom, neku su zenu sredili... a ovde redjuju svake nedelje... ovo pokazuje da kad imas para svi su lepi... sredis samo zube pa drugacije izgledas....
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
|
post # 10 | 27.12.2011 , 5:13 PM
|
Quote (MarijanaBK1) verovatno je bila repriza... Nije repriza. Utorkom je. Jedino ako sad nisu nešto promenili. Quote (MolderFBI) Da li gledate emisiju? Kako Vam se dopada? Da li mislite da je mozda malo exsplicitna emisija? Da li mislite da je mozda malo emisija bizarna? Da li bi ste se ikada "bacili pod noz" kada bi imali problem sa svojim fizickim izgledom? Pa da Vas cujem! Gledam, svaki put kad stignem. Super je! Ne vidim po čemu je eksplicitna! Ni po čemu je bizarna. Da. Svaki put se naježim kad žene izađu pred porodicu i kad vidim kakve su sad. Neverovatno!
|
|
| |
|
post # 11 | 27.12.2011 , 6:13 PM
|
Emisija je odlicna, stvarno je dobro da se onakvim zenama pruzi neka pomoc imale su tezak zivot i stvarno se to odrazilo i na njihov fizicki izgled,zato svaka cast svim ljudima koji pomognu tim zenama, ODLICNA TEMA 
|
|
| |
|
post # 12 | 27.12.2011 , 8:56 PM
|
Emisija je manje vise ok. Ali cemu onoliko suza i patetike u istoj? Pa zaboga, nema nista lose u tome sto zena zeli da promeni svoj fizicki izgled? Bas naprotiv, ja to podrzavam. Ali smatram da ne mora biti onoliko 'crnila' u startu. Poznajem jednu od ucesnica pa tako i znam da nije svaka prica u toj meri depresivna, tuzna i za sazaljevati. To me iskreno nervira. Inace...ok.
" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "
|
|
| |
|
post # 13 | 14.01.2012 , 9:57 AM
|
Gledam ponekad 
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
|
|
post # 15 | 25.08.2012 , 10:41 PM
|
ok ali,sta ce one jadne zene kad budu trebale da menjaju silikone?

|
|
| |