Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Moje novo Ja!

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 1 | 15.10.2011 , 0:51 AM

Upravo sam pogledao prvu emisiju i odusevljen sam!
Mada mislim da je ova emisija bila ranije na jednoj stranoj televiziji, sad konacno i mi imamo nasu verziju te emisije!

Dakle emisija "Moje novo Ja" je emisija u kojoj ucesnici koji smatraju za sebe da su "ruzni" zahvaljujuci ovoj emisiji postanu "Lepi", ali bukvalno!
Emisiju "Moje novo ja" mozete pratiti petkom na "Moja Prva" TV . . .

a mene zanima da cujem Vase misljenje o ovoj emisiji:
Da li gledate emisiju?
Kako Vam se dopada?
Da li mislite da je mozda malo exsplicitna emisija?
Da li mislite da je mozda malo emisija bizarna?
Da li bi ste se ikada "bacili pod noz" kada bi imali problem sa svojim fizickim izgledom?
Pa da Vas cujem! tongue

978
poruka na forumu
107 1318

post # 2 | 15.10.2011 , 1:05 AM

Ja nisam nikad cuo za ovu emisiju, ali malo guglanja i eto znam i ja po nesto. Iskreno ja da imam taj kanal gledao bih tu emisiju jer dopada mi se koncept.

Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se...
Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka.
Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...

372
poruka na forumu
60 249

post # 3 | 15.10.2011 , 1:13 AM

da,gledam ovu emisiju...nekad sam pratila preko pro sieben-a,njihovu verziju ove emislije...meni je emisija extra....daju priliku onim jadnim zenama,,da postanu lepse kako sebi tako i drugima,a samim tim povrate veru u sebe i podignu samopouzdanje....i ja bih se prijavila da imam slicnih problema.....smatram da je emislija na svom mestu,napravljena da pomogne drugima...bolja od vecine emisija koje ide preko nasih kanala....

au jbt,koliko sam rec 'emisija' upotrebila....ahahaahahahah

Ne znas ti ko sam ja, ja sam lutko mafija

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 4 | 15.10.2011 , 2:29 AM

Da potpuno se slazem, emisija je fantasticna, takodje sam pre gledao stranu verziju iste emisije tongue i domacine, ozeni se sam gledao jednom samo, i bzv. je ali je korisna emisija, dok VECE SA IVANOM IVANOVICEM, Nit je korisna, nit lepa, puna psovki i mrznje, ma uzas, tako da je "Moje novo ja" Melem za oci tongue

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 5 | 15.10.2011 , 2:41 AM

Quote (MolderFBI)
petkom

utorkom.... meni se svidja emisija... biggrin

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

Par reči o sebi
4884
poruka na forumu
295 1518

post # 6 | 15.10.2011 , 1:02 PM

To li ono kad im rade plastične operacije? Valjda tako nešto bilo na Pinku... Sve u svemu, gluposti...

3165
poruka na forumu
757 3522

post # 7 | 15.10.2011 , 1:07 PM

Quote (cp6uja)
To li ono kad im rade plastične operacije? Valjda tako nešto bilo na Pinku... Sve u svemu, gluposti...

rade sve sto je potrebno da ih ulepsaju... na pinku je bilo samo jednom, neku su zenu sredili... a ovde redjuju svake nedelje... ovo pokazuje da kad imas para svi su lepi... sredis samo zube pa drugacije izgledas....

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 8 | 15.10.2011 , 3:54 PM

E bas nije glupost tongue
@Marjana, kako bre utorkom ? ja sam sinoc gledao na prvoj, mozda je bila repriza, mada ne verujem ceo dan su reklamirali emisiju da ce u petak uvece biti, ne verujem da bi bas reprizu reklamirali tongue

Added (15 Oct 2011, 3:54 PM)
---------------------------------------------
U pravu si UTORKOM U 21 I 15 sad sam video na njihovom sajtu, onda je petkom verovatno repriza!

3165
poruka na forumu
757 3522

post # 9 | 15.10.2011 , 7:31 PM

MolderFBI, pa znam da sam je gledala u utorak... biggrin verovatno je bila repriza... biggrin

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 10 | 27.12.2011 , 5:13 PM

Quote (MarijanaBK1)
verovatno je bila repriza...

Nije repriza. :D Utorkom je. Jedino ako sad nisu nešto promenili. :)
Quote (MolderFBI)
Da li gledate emisiju?
Kako Vam se dopada?
Da li mislite da je mozda malo exsplicitna emisija?
Da li mislite da je mozda malo emisija bizarna?
Da li bi ste se ikada "bacili pod noz" kada bi imali problem sa svojim fizickim izgledom?
Pa da Vas cujem!

Gledam, svaki put kad stignem.
Super je!
Ne vidim po čemu je eksplicitna!
Ni po čemu je bizarna.
Da.
Svaki put se naježim kad žene izađu pred porodicu i kad vidim kakve su sad. Neverovatno!

3390
poruka na forumu
1181 12635

post # 11 | 27.12.2011 , 6:13 PM

Emisija je odlicna, stvarno je dobro da se onakvim zenama pruzi neka pomoc imale su tezak zivot i stvarno se to odrazilo i na njihov fizicki izgled,zato svaka cast svim ljudima koji pomognu tim zenama, ODLICNA TEMA :D

362
poruka na forumu
137 1278

post # 12 | 27.12.2011 , 8:56 PM

Emisija je manje vise ok. Ali cemu onoliko suza i patetike u istoj? Pa zaboga, nema nista lose u tome sto zena zeli da promeni svoj fizicki izgled? Bas naprotiv, ja to podrzavam. Ali smatram da ne mora biti onoliko 'crnila' u startu. Poznajem jednu od ucesnica pa tako i znam da nije svaka prica u toj meri depresivna, tuzna i za sazaljevati. To me iskreno nervira. Inace...ok.

" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "

3460
poruka na forumu
141 1063

post # 13 | 14.01.2012 , 9:57 AM

Gledam ponekad :)

♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥

338
poruka na forumu
4 75

post # 14 | 18.01.2012 , 12:55 PM

Ne gledam....

224
poruka na forumu
278 1418

post # 15 | 25.08.2012 , 10:41 PM

ok ali,sta ce one jadne zene kad budu trebale da menjaju silikone?

• Page 1 of 1
  • 1
Search: