Cure, oprez !!!
|
|
|
|
post # 2 | 20.10.2011 , 12:03 PM
|
Pa to već znamo. Što se mene tiče, ja i jesam takva. Ali znam devojaka mali milion koje se tako ponašaju, kao ne daju se, pa na kraju ''jedva'' popuste. E one kvare utisak o dobrima, jer muškarci onda misle da se sve mi prenemažemo i da smo takve. Što nije istina! Quote (Dont) nikad se ne dajte na prvom spoju, jer će mislit da ste laka cura Neki to misle kako god da okreneš. Ako im devojka da, onda je loša (da se ne izrazim drugačije). Ako im ne da, e onda se folira da neće, pa im ni to ne odgovara. 
|
|
| |
|
post # 3 | 20.10.2011 , 12:18 PM
|
Apsolutna glupost!!!
Pa ako želim to je zato što JA želim i toga sam svjesna još prije izlaska, dakle cijelo večer čekam zapravo samo da se on pokrene... a to što on misli da me je nešta nagovorio ili šta već, to ga samo pustim da hrani svoj ego, da dobije na samopouzdanju ili što mu je već potrebno.
If I didn't run, I'd feel like you do.
|
|
| |
|
post # 4 | 21.10.2011 , 1:02 AM
|
Šta ako mu cura da na prvom sastanku i njemu se jako svidi, međutim, ona se više ne javi? Zar i to nije stav? Samo, u ovom scenariju on je izvisio i još, ako je krelac, liječiće svoju frustraciju preko njene reputacije (pričaće da je laka, ali i lake cure mogu ostaviti težak ožiljak). Ako jednom klikne, nema tu laka, teška! 

|
|
| |
|
post # 5 | 21.10.2011 , 8:32 AM
|
Quote (luka83) Šta ako mu cura da na prvom sastanku i njemu se jako svidi, međutim, ona se više ne javi? Zar i to nije stav? Samo, u ovom scenariju on je izvisio i još, ako je krelac, liječiće svoju frustraciju preko njene reputacije (pričaće da je laka, ali i lake cure mogu ostaviti težak ožiljak). Ako jednom klikne, nema tu laka, teška! Eh sto volim ovako kad je neko na nasoj strani a ne ono tüpisch musko ja ovo ja ono uffffffffffff Luka ljubi Srcemoje mi muski smemo mozemo umemo! Zene kurve lake smorovi! 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 6 | 07.12.2011 , 0:46 AM
|
TEMA NEMA SMISLA
LOCK-KORPA
|
|
| |