Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Archive - read only
Tamponi ili ulosci
Sta koristite kao zastitu:
1. 1. tampone [ 6 ] [23.08%]
2. 2. uloske [ 20 ] [76.92%]
Answers total: 26

702
poruka na forumu
172 1634

post # 21 | 31.10.2011 , 4:46 PM

Quote (Marija_Nikola)
Tamponi mi smetaju, ja to iskreno ne znam dobro ni da stavim.

Tacno sam znala da ce neko musko ovo da prokomentarise :D

Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 22 | 31.10.2011 , 6:00 PM

Quote (Passusa)
Tacno sam znala da ce neko musko ovo da prokomentarise

Ma i ja sam! :D lol

10395
poruka na forumu
4891 18209

post # 23 | 31.10.2011 , 9:30 PM

Quote (V_Wie_Vendetta)
Aj mi objasni ovo i jedno i drugo ?

Mislim da pitas za ovo sto me je Marijana pitala za opciju i jedno i drugo, je l` to?
Ako jeste, vidi ovako, ne koristi zena i jedno i drugo u isto vreme, misim nema smisla, zasto bi, nema potrebe... :) Nego ima i taj slucaj, gledano sa moje strane, na primer, mlade devojke koje nisu imale iskustvo sa tamponima do sada, da bi bile sigurne da ne probije negde (moram tako da se izrazim) stave i ulosku i to naravno samo tada prvi put kad stave tampon, dok se ne nauce da lepo stave gde treba, a kad se to nauci, odmah je lakse, ma mozes da namestis i zatvorenih ociju, nije bitno za koju se stvar odlucis... a to za opciju i jedno i drugo, Marijana je mislila na one devojke/zene koje koriste i jednu i drugu stvar, znaci ne odjednom, nego nekad jedno, nekad drugo, eto ja ti objasnila :p
Quote (Marija_Nikola)
kad dobiješ odliv pa ne pomaže ni peškir kad staviš a kamoli uložak i tampon.

lol

4026
poruka na forumu
1074 4736

post # 24 | 31.10.2011 , 10:58 PM

Quote (Tanja91)
Ako jeste, vidi ovako, ne koristi zena i jedno i drugo u isto vreme, misim nema smisla, zasto bi, nema potrebe...

Ja se ne slažem sa ovim Tanjice, jer, ipak, što je sigurno, sigurno. Dvostruka zaštita, skoro pa blindirano. :p lol ;)

10395
poruka na forumu
4891 18209

post # 25 | 31.10.2011 , 11:02 PM

Quote (luka83)
Ja se ne slažem sa ovim Tanjice, jer, ipak, što je sigurno, sigurno. Dvostruka zaštita, skoro pa blindirano.

Mladene bre, pa nemoj sad i ti da zezas :p

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 26 | 10.06.2012 , 2:43 PM

Moram vam ispricati ovo.
Pre neki dan cula sam se sa drugaricom iz razreda nekadasnjeg, i prica mi nesto stravicno.

Inace je koristila Always uloske, i nikada nije imala problema. Ali bas nikada. I nedavno je
presla na Naturelu, i izasula se sva od tih ulozaka, osip joj se nije povukao mesec dana, i morala je da boravi
u bolnici dok se osip nije povukao.
Bolovi su bili nesnosni.
Ja nisam mogla da verujem, jer moja Meri koristi te, i nikad nije imala problema, a doktori su rekli da ona nije jedina koja se pozalila na te uloske.
Zato ja samo koristim Always, i to ove nove, kao da ih nemas.

Ja sam i pre rekla da sam vise za uloske jer je to prirodnije i manje dana traje nego kad se stavi tampon. S tamponom traje dan dva duze.

I srecna sam sto mi traje 2-3 dana! :)

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

10395
poruka na forumu
4891 18209

post # 27 | 12.06.2012 , 9:18 PM

Quote (Leksi)
ja samo koristim Always

I ja... Ali neke zene pricaju da one uopste ne valjaju, da im se zbog njih pojavljuju razne infekcije, a meni su bas super. I samo njih, ne mogu druge nikako a probala sam i uopste mi se ne svidjaju. Cudno se osecam. Always moja prva ljubav. :D
Quote (Leksi)
S tamponom traje dan dva duze.

To nisam znala... uzid

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 28 | 12.06.2012 , 9:38 PM

Tanja91, i moja isto. Obozavam ih.
Jos ove sada nove sto su se pojavile. Super su. Ne osetis ih. A ostale, kao da si stavio pelenu pa seta oko tebe.
A s tamponom duze traje jer krv ne otice kako treba. Bar je meni tako ginekolog objasnio, dok kad stavis ulozak je sasvim normalan tok, i prirodni. :)

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

352
poruka na forumu
57 512

post # 29 | 13.06.2012 , 1:20 PM

Quote (MarijanaBK1)
a gde je opcija i jedno i drugo?

Ja sam za to :) Nekako kada koristim tampone i ne osetim menstruaciju,jer ne gledam u 'to' svaki put kad piskim :D Ali sam i za uloske. Ali samo Naturela :D

If I could start again,a million miles away...I will keep myself,I would find a way.

10395
poruka na forumu
4891 18209

post # 30 | 13.08.2012 , 0:15 AM

Ja jos uvek nemam iskustva sa tamponima... uzid Nevina sam po tom pitanju. :D

8879
poruka na forumu
844 4320

post # 31 | 13.08.2012 , 10:37 AM

E ovako... Da vam pričam jedan ne baš mio događaj... Kraj škole 22. jun... Svi, ama baš svi smo se dogovorili da idemo na bazen i da se to na neki način ''proslavi''... I sve super, ja lepo smislila šta da nosim, šta da uzmem i bla, bla... E sada... Poslednji čas osetim ja nešto toplo... I reko... Može biti da su ti dani, ali ajde da proverim... Odem ja do wc-a kad ono... Ode provod, ode sve u tri lepe šargarepe... ( vidite kako je meni lol ) E sada, kažu meni da koristim tampon.... o.O A ja to nikada nisam ni držala u rukama, a ne još da stavljam.... Jer je jedna devojka mlađa od mene nosila zbog bazena... I ja objasnim taj slučaj... Kad drugarica iz medicinske kaže da devojke koje nise imale odnose ne bi trebalo da nose... E sad, da li je ovo istina ili...? Inače, ni ja nikad nisam koristila te tampone... Kako, gde i šta dalje? :D

Ko si ti?

702
poruka na forumu
172 1634

post # 32 | 13.08.2012 , 12:59 PM

Quote (Leksi)
I nedavno je
presla na Naturelu, i izasula se sva od tih ulozaka, osip joj se nije povukao mesec dana, i morala je da boravi
u bolnici dok se osip nije povukao.

Ja sam koristila Naturelu ali nisam imala nikakvih problema ,cak imaju i jako prijatan miris,sem sto su malo deblje ,ostalo je sve ok..

Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.

♡ Visca el Barça ♡
2899
poruka na forumu
5196 19101

post # 33 | 23.08.2012 , 11:45 PM

Ulosci yes

Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°

10395
poruka na forumu
4891 18209

post # 34 | 24.08.2012 , 11:30 PM

Quote (DxD)
Kad drugarica iz medicinske kaže da devojke koje nise imale odnose ne bi trebalo da nose... E sad, da li je ovo istina ili...?

Ja mislim da nije istina. Ne mozes ti sa tamponom da oduzmes sebi nevinost. A opet ne treba tampon bas toliko duboko da se stavi pa da dodje do pucanja himena. Al` opet sve zavisi od duzine organa. Svaka devojka je prica za sebe. To najbolje da vidis sa ginekologom ako se vec odlucis za te tampone.

Ja ne zelim to jos. Sve me strah da ne pukne koncic kad treba da se izvadi, mislim, 99% nece puci ali opet... Ne znam sta bih radila da ostane unutra. Operacija odmah verovatno.
Uloske su jednostavnije. :p

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 35 | 04.01.2013 , 8:18 PM

Tampon tj OB zakon :D

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

26
poruka na forumu
0 15

post # 36 | 14.01.2013 , 11:14 PM

koje mutavo pitanje ulosci kad si kuci a npr kad ides na bazen il more onda tampon :D

Nicki madafaka :D

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: