Tamponi ili ulosci
|
|
|
|
|
post # 1 | 20.10.2011 , 7:38 PM
|
Posto je ovo jedna tabu tema kako u Srbiji tako i na Balkanu a takodje i u nekim zemljama sirom sveta, odlucila sam da ovo bude anketa iz razloga sto ce tema imati mnogo pregleda a malo odgovora Anketu sam napravila i iz razloga da bismo videle sta je vise aktuelno kod devojaka. Zamolila bih muskarce da ne glasaju ali ako ih bas toliko ovo interesuje onda neka glasaju, razumecemo mi devojke...
A ako neka devojka/zena zeli da ostavi post na ovu temu, pitanje bi glasilo sta koristite od ove dve stvari i zasto bas tu stvar a ne ovu drugu 
|
|
| |
|
|
post # 3 | 20.10.2011 , 11:33 PM
|
Quote (MarijanaBK1) a gde je opcija i jedno i drugo? Eeeee, `bem ga sad, to mi i nije palo na pamet Ma nema veze, ko koristi obe stvari moze i u postu da napise Quote (MarijanaBK1) valjda ce jos neko prodiskutovati, ne vidim razlog da ovo bude tabu tema... Ma hoce sigurno, nego jeste na neki nacin tabu tema, ne znam kako da ti objasnim sad... 
|
|
| |
|
post # 4 | 20.10.2011 , 11:41 PM
|
ulozak naravno 
|
|
| |
|
post # 5 | 20.10.2011 , 11:50 PM
|
Quote (susheTZ) ulozak naravno eto, moralo musko da se javi ali cenim tvoju iskrenost, na tebe sam sumnjala da koristis ono drugo, al` vidim da sam pogresila, hahaha 
|
|
| |
|
|
post # 7 | 21.10.2011 , 12:35 PM
|
Uložak. Tamponi mi smetaju, ja to iskreno ne znam dobro ni da stavim. Uvek koristim samo uloške.
|
|
| |
|
post # 8 | 21.10.2011 , 5:09 PM
|
Quote (Srcemoje) Iskreno za mene nije Tabu tema jer je ovo sasvim normalna stvar koju i muskarci znaju i treba da znaju! Tacno, nije ni za mene, ali jeste za vecinu ljudi kao sto je tabu i homoseksualnost, sekte i druge stvari, znaci ima ljudi koje je sramota da pricaju o tome, jednostavno gadi im se, ne kazem samo za ovu temu nego za sve i ja to razumem, ali to je sve normalno kao sto kazes nego eto sad... Quote (Srcemoje) kamoli srece da i oni imaju isto samo jednom u gidini ahahaha, mislim da ne bi izdrzali nijedan dan
Dakle, da odgovorim na temu - koristim samo uloske iz razloga sto nisam spretna sa tamponima uopste, mozda nikad i necu da naucim kako da ih stavim, za sada samo uloske i nemam problem sa njima, ne osecam ih uopste... 
|
|
| |
192 poruka na forumu
| |
46
| |
491
|
|
post # 9 | 26.10.2011 , 9:11 PM
|
Koristim i jednu i drugu varijantu .. naravno u zavisnosti od situacije Postoje prednosti i mane ali uz pravilno koriscenje nema problema Sto se tice tampona lako se koristi bitno je da budes opustena, a prednost je da mozes nositi sve bez bojazni da neko primeti da imas ciklus...dok kod ulozaka to nije slucaj, a i nisu toliko pouzdani bez obzira na to koja je vrsta u pitanju..
promeni me
|
|
| |
|
post # 10 | 26.10.2011 , 9:29 PM
|
Quote (Tanja91) eto, moralo musko da se javi ali cenim tvoju iskrenost, na tebe sam sumnjala da koristis ono drugo, al` vidim da sam pogresila, hahaha
samo ti mala zaj*baji pazi da tebi ne bude ovo drugo pa da prestanes da sumnjas hahha Quote (Marija_Nikola) Tamponi mi smetaju, ja to iskreno ne znam dobro ni da stavim. trebal ti pomoc mislim jaranu se uvijek u nevolji pomaze hahahhahahha 
|
|
| |
|
post # 11 | 26.10.2011 , 9:48 PM
|
susheTZ, ahahahaha, ne mogu da verujem sta si napisao bre ma dogovoreno, ako se i dalje ne snalazim sa njima, zvacu te 
|
|
| |
|
post # 12 | 26.10.2011 , 10:15 PM
|
|
|
| |
|
post # 13 | 26.10.2011 , 10:28 PM
|
Quote (susheTZ) et vidis kad vi cure ne znate da stavljate,mozes mislit kako je nama muskarcima tesko da ga "stavimo" hahhahahaahh necemo sad o vulgarnosti ovde na forumu, e sad si me malo razocarao
Quote (susheTZ) al ja sam vasa drugarica pa cu vam pomoc hahhahahah ma i ja volim da se salim drugarice moja pa ti zato kazem zvacu te sledeci put da resimo taj problem sa tamponima, nema da brines 
|
|
| |
|
post # 14 | 26.10.2011 , 10:37 PM
|
Quote (Tanja91) necemo sad o vulgarnosti ovde na forumu, e sad si me malo razocarao nisam ti ja kriv sto imas prljave misli pricamo o tamponima a gdje je tebi masta odlutala to samo ti znas hhahhahaahaah bas mi je drago sto ste me primile u vase drustvo jupiiii hahha 
|
|
| |
|
post # 15 | 26.10.2011 , 10:43 PM
|
Quote (susheTZ) nisam ti ja kriv sto imas prljave misli pricamo o tamponima a gdje je tebi masta odlutala to samo ti znas ahahaha, ma sta mi naprica ok, na tampone si mislio, kad tako kazes, a ja eto imam perverznu mastu 
|
|
| |
|
post # 16 | 28.10.2011 , 7:42 PM
|
Ulosci, jer su zdraviji sto se tice samog mensturalnog ciklusa.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 17 | 30.10.2011 , 7:54 PM
|
Ulosci... Tamponi samo kada idem na bazen
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
|
post # 18 | 30.10.2011 , 8:45 PM
|
http://www.youtube.com/watch?v=VhBrNKdtnXU <3
|
|
| |
164 poruka na forumu
| |
11
| |
174
|
|
post # 19 | 30.10.2011 , 10:33 PM
|
Aj mi objasni ovo i jedno i drugo ? Pa sta je to dole toliko da mora da koristi i ulozak i tampon ? To neki izvor nafte jbt 
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away
|
|
| |
|
post # 20 | 31.10.2011 , 4:40 PM
|
Quote (susheTZ) trebal ti pomoc mislim jaranu se uvijek u nevolji pomaze hahahhahahha Ne treba, hvala! Quote (V_Wie_Vendetta) Pa sta je to dole toliko da mora da koristi i ulozak i tampon ? To neki izvor nafte jbt Nije smešno! Ne razumeš ženske probleme, kad dobiješ odliv pa ne pomaže ni peškir kad staviš a kamoli uložak i tampon. Da je sreće da je izvor nafte, ja bih bila najbogatija na planeti! 
|
|
| |