Sa koliko godina ste pocele da se sminkate?
|
|
|
post # 1 | 20.10.2011 , 11:14 PM
|
Da li se secate sa koliko godina ste pocele da se sminkate? Da li ste to gledale kako vase sestre ili majke rade ili iz nekog casopisa ili ste same sve naucile? 
|
|
| |
|
post # 2 | 21.10.2011 , 8:27 AM
|
Pa mislim sa 14g hm verovatno sam to videla kako druge rade pa sam se bacila na isprobavanje
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 3 | 21.10.2011 , 9:21 AM
|
Ja mislim da sam imala 16-17 godina. Ali šminkala sam se kao, maskara (ona bezbojna) i labelo. E onda mi je drugarica, koja je bila mlađa od mene po godinama, a po izgledu starija jedno 10 minimum pokazala kako da se šminkam. Ona ima talenat za to i stvarno sam joj bila zahvalna što me je naučila. Od tada nisam imala mira na velikim odmorima. A o ekskurzijama da i ne pričam. Moram da našminkam 20 devojaka i na kraju sebe nikad ne stignem. 
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 4 | 21.10.2011 , 3:58 PM
|
uuff, volim da se sminkam, mislim da sam prvi put krenula u 7.razredu, (tad sam ucila, a u srednjoj sam znala da super sminkam) ali i pored toga sto volim uvek kad dodjem kuci skidam sminku, i uglavnom je koristim kad izlazim negde...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 5 | 21.10.2011 , 5:46 PM
|
Ako mislimo na celo sminjake... Khm, matura, 8. razred. Jer ne volim sva ta cudesa ( i opet cete se cuditi ). Ali eto... Nesto sam pre par meseci jurila za crnim noktima, parfemom i nekim sjajevima... Ali brzo to sve to prodje.... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 6 | 24.10.2011 , 9:16 PM
|
Ja kad izlazim samo stavim maskaru i sjaj za usne i to je to A kad imam neke obaveze u gradu, itd... ne sminkam se uopste 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
|
Par reči o sebi
|
post # 8 | 25.10.2011 , 3:22 AM
|
Nikada 
|
|
| |
|
post # 9 | 04.11.2011 , 6:05 PM
|
Nikada se ne sminkam. To je visak na zeni. Svakako muskarci vole prirodu. A onda shvatim da se zene ulepsavaju i sredjuju radi drugih zena 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
275 poruka na forumu
| |
86
| |
399
|
|
post # 10 | 04.11.2011 , 6:31 PM
|
sa 14 i obozavam se sminkat ali ne pretjerujem u tome niti koristim puder 
I biće još...pogrešnih izbora, odluka... ali, jedno je najvažnije...sebi san dovoljna... i na sebe ponosna... Jedinstvena... Tvrdoglava... Svoja... Drugačija....
|
|
| |
|
post # 11 | 04.11.2011 , 9:33 PM
|
Negdje sa sedamnaest sam pocela sa sminkanjem. Sminkanje me opusta i nikako to ne radim zarad muskog pola ili toboze konkurencije, pa to je smijesno, svaka zena je posebna po necemu. Jedino i iskljucivo se sminkam radi sebe i svoje zelje da budem sredjena i uredna u svakom momentu, a mojoj jacoj polovini nikako ne smeta da mu budem jos ljepsa. 
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 12 | 04.11.2011 , 10:41 PM
|
Quote (Mermaid) Negdje sa sedamnaest sam pocela sa sminkanjem. Sminkanje me opusta i nikako to ne radim zarad muskog pola ili toboze konkurencije, pa to je smijesno, svaka zena je posebna po necemu. Jedino i iskljucivo se sminkam radi sebe i svoje zelje da budem sredjena i uredna u svakom momentu, a mojoj jacoj polovini nikako ne smeta da mu budem jos ljepsa. Sta an ovo dodati osim 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 13 | 04.11.2011 , 11:49 PM
|
Sa 15, ali samo maskaru i sjaj. Tek u 3-coj god. srednje sam pocela stavljati puder itd... Volim se sminkati, to me opusta... 
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
|
post # 15 | 11.08.2012 , 0:05 AM
|
sa 16 ali samo maskaru puder posle 20 i to samo kad idem na svadbu i sl

|
|
| |