Sta ocekujete od decka na prvom sastanku?
|
|
|
post # 1 | 21.10.2011 , 2:32 AM
|
Sta ocekujete od decka na prvom sastanku? Da li ocekujete da bude ono sto jeste i da predstavi sebe kakav je stvarno, da nema devojku ili zenu da pokloni cvece, da se ne uplasi da vas poljubi... ili nesto drugo 
|
|
| |
|
post # 2 | 21.10.2011 , 8:10 AM
|
Hmmm pa ocekujem da je onakav kakav je kakvog sam ga upoznala!
E sad dali ce da cuti da se zbune to nemoze niko da zameri jer se to i meni moze desiti. Meni je to simpaticno i verujem da bi mu rekla hejjj seceru sta bilo Cvece ne mora dA bude na prvom sastanku to mi je previse sve umetno zelim da me zabrli a ostalo ce doci poslije dali cmoka ili svako sebi 
Poruku je menjao/la Srcemoje - Petak, 21.10.2011, 8:12 AM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 3 | 21.10.2011 , 3:17 PM
|
Očekujem da bude svoj, da se ponaša normalno, ne uštogljeno. Quote (Tanja91) da nema devojku ili zenu To normalno. Nikad mi se nije desilo, hvala Bogu! Quote (Tanja91) da pokloni cvece Može a i ne mora. Quote (Tanja91) da vas poljubi... ili nesto drugo Poljubac možda da a možda i ne. Opet zavisi kako će se odvijati taj sastanak. Možda osetim da to ipak nije to ali ne mogu se odmah okrenuti i otići. A šta drugo? Na šta si mislila? :D
Poruku je menjao/la Marija_Nikola - Petak, 21.10.2011, 3:18 PM
|
|
| |
|
post # 4 | 21.10.2011 , 4:55 PM
|
Quote (Marija_Nikola) A šta drugo? Na šta si mislila? hehe ma mislila sam sta jos ocekujete pored ovih stvari sto sam navela (jer nisam navela sve) nisam mislila na nista bezobrazno 
|
|
| |
|
post # 5 | 08.01.2012 , 7:07 PM
|
Ocekujem Da u njegovom zagrljaju osetim neku car Da barem 5 min ne pita nista samo da me zagrli Da me pogleda duboko u oci da me poljubi a ostalo dodje po sebi mislim ta prica i sta znam 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 6 | 31.01.2012 , 3:32 PM
|
Hm... Zanimljiva tema Ocekujem da bude normalan, pod tim podrazumevam da ne bude ukocen, da se ne postidi... Da pricamo o svemu, da jednostavno ne bude tenzije i da ne tezi ka tome da ostavi sto bolji utisak, jer je to jednostavno previse... Ocekujem da bude pristojan, i ako izlazimo u neki kafic, da plati pice Nisam materijalista, ali red je :P
My eyes more red than the devil is... I'm a muthafucking monster!
|
|
| |
|
post # 7 | 25.02.2012 , 9:49 PM
|
Za mene je bitno da bude onakav kakav inače i jest. Ako glumi može da ide kući. A i svaki dečko je poseban na svoj način tako da. 
|
|
| |
|
post # 8 | 25.02.2012 , 10:31 PM
|
Na prvom sastanku nijedan decko nece da bude onakav kakav jeste. Uvek cemo da slazemo bar nesto da bi smo ispali bolji, na prvom sastanku ne upoznajete nas nego nase izaslanike.
|
|
| |