Prvi glas Srbije ili Zvezde granda?
|
|
|
|
|
post # 1 | 23.10.2011 , 11:05 PM
|
Pa da vidimo, sta je bolje po Vama? i zasto...?

|
|
| |
|
post # 2 | 23.10.2011 , 11:25 PM
|
prvi glas xaxaxa mada i grand zvezde meni je sve jedno sam da ima kvalitetne muzike
kolega pa makar mi nebi trebali da imamo predrasude !!!

|
|
| |
|
post # 3 | 23.10.2011 , 11:49 PM
|
Kolega pa nisam ja ni rekao da imam predrasude ______ Bilo kako bilo, ja sam vise za PRVI GLAS SRBIJE. . .Slabo slusam folk i narodnu muziku, a i previse je Grandovih emisija, tako da izbegavam da gledam sve sto ima veze sa grand produkcijom!

|
|
| |
|
post # 4 | 23.10.2011 , 11:51 PM
|
Quote (MolderFBI) abo slusam folk i narodnu muziku, a i previse je Grandovih pa kad si radio na zabavnjacki radio , a ja na narodnjackom i zabavnjackom joj fale mi ta vremena 

|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 5 | 23.10.2011 , 11:54 PM
|
prvi glas srbije, samo zato sto ne smaraju kao grand... mada volim i zvezde granda da gledam... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 6 | 23.10.2011 , 11:59 PM
|
Prvi Glas Srbije
Quote (MarijanaBK1) mada volim i zvezde granda da gledam... To vise ne gledam 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
161 poruka na forumu
| |
82
| |
376
|
|
post # 7 | 24.10.2011 , 1:00 AM
|
prvi glas Srbije 

|
|
| |
|
post # 8 | 24.10.2011 , 3:27 AM
|
Prvi glas Srbije, iz razloga tog, sto me sami pomen na Grand uzasava. U reci Grand ako izbacimo slovo N dobicemo rec Grad i dodamo uzasa, tako da komotno se moze snimiti i dokumentarac Grad uzasa jedne televizije
A zasto Prvi glas Srbije, zato sto manje je narodnjaka i odmah je melem za usi 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 9 | 24.10.2011 , 4:02 PM
|
Prvi glas Srbije definitivno. Nervira me Sasa Popovic, Grand, jednostavno ne mogu to da gledam, ne volim tu vrstu muzike, taj turbo folk i to... A PGS je vec emisija po mom ukusu, em me zabavi em se smejem nenormalno, pa i ono propadanje mi se svidja, ali ne bih se ja prijavila nikad jer nemam blage veze sa pevanjem 
|
|
| |
|
|
post # 11 | 24.10.2011 , 4:12 PM
|
Prvi glas srbije Mnogo je zanimljivije i smesnije 
Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam.
|
|
| |
|
|
post # 13 | 24.10.2011 , 5:59 PM
|
@impi axaxaxa, ma nema to veze, ja i dok nisam radio slusao sam zabavnu muz ... a u mojoj porodici i oko mene swi slusaju narodnu i folk, ali ne dam se ja ostajem pri zabawnoj i stranoj 

|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 14 | 01.11.2011 , 0:33 AM
|
Sviđa mi se što su ljudi na forumu pametni, pa izabrali "Prvi glas Srbije". Kao i ja.
|
|
| |
|
|
post # 16 | 16.11.2011 , 3:59 PM
|
Misa90, slazem se s tobom
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 17 | 18.11.2011 , 12:58 PM
|
Prvi glas Srbije al nito nepratim redovno

|
|
| |
|
|