Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Vazduhoplovna Akademija

1888
poruka na forumu
73 477

post # 1 | 25.10.2011 , 5:41 PM

Da li je neko zavrsio ovu skolu ili ide u nju? Smer : Tehnircar Vazdusnog saobracaja...... Da li je dom dostupan samo prvu godinu ucenja ili i ostale tri godine..?Kolike su plate u Srbiji i u stranim zemljama?

Planiram tu skolu da upisem i za sada mi se jedino to svidelo..

Da li imate neku preporuku,savet? Zelim da upisem nesto,ne previse testko(pravo/medicina itd..) a da su dobre plate..neke skole od 85 bodova pa nadalje?

ΠΑΟΚ Παρτιζάν ίδιο χρώμα με την ίδια πίστη
Партизан у срцу!

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 2 | 25.10.2011 , 6:04 PM

Quote (G0ga)
ne previse testko(pravo

Nećeš Almiru i meni da budeš kolega? biggrin
Ja ništa ne znam u vezi te Akademije i ne mogu nikako da ti pomognem, a volela bih.
A što se plate tiče, danas škola sa platom nema veze, imao fakultet ili ne. biggrin
Nažalost. Ne znam kakva je situacija sa bodovima sad, to se stalno menja, moraš proveriti.
Evo na ovom sajtu mislim da bi trebalo sve da piše. www.vakademija.edu.rs

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 3 | 25.10.2011 , 6:55 PM

A sa druge strane gledano,svaka skola je teska ako ti se ne uci.
Ova skola je interesantna. Verovatno,ako nadjes posao,da su i plate solidne.
Zelim ti da dobro ucis,pa da zavrsis skolu i da dobro zaradjujes... smile

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

1888
poruka na forumu
73 477

post # 4 | 25.10.2011 , 8:03 PM

Naravno da je teska..Ali medicina i pravo su bas teski i puno se uci...a i to stvarno ko voli upisuje ,ne gleda plate..

Партизан у срцу!

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 5 | 25.10.2011 , 8:12 PM

Quote (G0ga)
a i to stvarno ko voli upisuje ,ne gleda plate..

T o je moj slučaj. smile
Ali nadam se da ću imati sreće i dobiti lepu platu. smile
Jesi saznao u vezi te škole šta te zanima?

1005
poruka na forumu
49 230

post # 6 | 25.10.2011 , 9:37 PM

TO se bas placa po stranim zemljama ali u Srbiji i ne toliko.Recimo,u drugoj zemlji mozes da radis na tom mestu za 2000-3000evra i plus ti daju stan.Ovde u Srbiji nema ni 1000evra da imas platu.

Twitter: https://twitter.com/marestrpc

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 7 | 25.10.2011 , 9:40 PM

Quote (G0ga)
Zelim da upisem nesto,ne previse testko(pravo/medicina itd..) a da su dobre plate

Zgodno kako mislis da je Vazduhoplovstvo lak smer, sve sto ima veze s tom temom je verovatno teze nego bilo koja obicna skola tako da ne znam odakle ti da je to lako.... wacko

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

1888
poruka na forumu
73 477

post # 8 | 26.10.2011 , 12:24 PM

Marija_Nikola, Ja sam proucio bukvalno sve oko skole..Znam skoro sve,samo me plate zanimaju,to ne mogu da nadjem.Ima dosta zanimljivih smerova pa da gledam kako da ih poredjam u listu zelja(kada dodje vreme za to) ...

Quote (jaobrate)
TO se bas placa po stranim zemljama ali u Srbiji i ne toliko.Recimo,u drugoj zemlji mozes da radis na tom mestu za 2000-3000evra i plus ti daju stan.Ovde u Srbiji nema ni 1000evra da imas platu.

Hvala na informaciji.Engleski znam,super mi ide..znam da se polaze opsti i strucni Engleski.. ( min ocena 4..ukoliko je ispod 4,a hoces da radis u stranim zemljama placas 2000 eura za ponovno polaganje) ..

Added (26 Oct 2011, 12:24 PM)
---------------------------------------------

Quote (Davor)
Zgodno kako mislis da je Vazduhoplovstvo lak smer, sve sto ima veze s tom temom je verovatno teze nego bilo koja obicna skola tako da ne znam odakle ti da je to lako...

Ne kazem da je lako,vec da nije previse tesko kao pravo i medicina! Nijedna skola nije laka!

Партизан у срцу!

• Page 1 of 1
  • 1
Search: