Celulit
|
|
|
post # 1 | 25.10.2011 , 9:41 PM
|
Znamo sta je celulit ili pomorandzina kora, uostalom skoro sve zene ga imaju (samo ga oko 10% zena nema, a medju onih 90% koje ga imaju cak je oko 32% mrsavih), pa me interesuje kako se borite protiv njega, da li koristite razne kreme ili jednostavno pazite na ishranu (manje soli, vise tecnosti, nista gazirano itd.) ili ne obracate paznju na ovu stvar 
|
|
| |
393 poruka na forumu
| |
36
| |
392
|
|
post # 2 | 25.10.2011 , 10:07 PM
|
Zasto muskarci nemaju celulit? Pa, jednostavno! Zato sto to nije lepo!!! 
Live to ride,ride to live...
|
|
| |
|
|
post # 4 | 25.10.2011 , 11:12 PM
|
Sinisa-Sabac, Davor, eto ti sad, pa vas dvojica umesto da podrzite nas devojke i da nas utesite tako sto cete reci da to nije nista strasno, da je to normalna pojava, vi se jos salite sa nama i posle kazu da smo mi komplikovane, zahtevne i teske za shvatanje 
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 5 | 25.10.2011 , 11:16 PM
|
vazi da muskarci nemaju celulit, nego niko ne obraca paznju na njihov celulit... mislim da ova tema vec postoji...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 7 | 25.10.2011 , 11:20 PM
|
Quote (MarijanaBK1) mislim da ova tema vec postoji... hehe, ako ima slobodno postavi link ovde da vidim i odmah cu je zakljucati ja se ne secam da sam naisla na ovakvu temu a to znaci da mi podhitno trebaju naocari 
|
|
| |
|
|
post # 9 | 26.10.2011 , 8:11 AM
|
Quote (Tanja91) samo ga oko 10% zena nema I ja tu spadam... ^_^
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 10 | 26.10.2011 , 8:23 AM
|
Quote (Tanja91) Znamo sta je celulit ili pomorandzina kora, uostalom skoro sve zene ga imaju (samo ga oko 10% zena nema, a medju onih 90% koje ga imaju cak je oko 32% mrsavih), pa me interesuje kako se borite protiv njega, da li koristite razne kreme ili jednostavno pazite na ishranu (manje soli, vise tecnosti, nista gazirano itd.) ili ne obracate paznju na ovu stvar Svasta boze!!!!! Pa Tanjice otkud ti to pitanje pa mi to nemamo to imaju one teze kategorije ili one preko 40g a vi muski pst ko vam to reko da vi nemate celulite taj vas slagao majkemi 
Poruku je menjao/la Srcemoje - Sreda, 26.10.2011, 8:23 AM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 11 | 26.10.2011 , 8:45 AM
|
Imam ga malo, ništa posebno. Pijem vode k'o kamila al' nešto ne vidim rezultat Šalim se. Trudim se da jedem zdravo i vežbam redovno. A to što ga opet ima malo, to je već priroda, šta da radim? 
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 12 | 26.10.2011 , 11:45 AM
|
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 13 | 26.10.2011 , 11:55 AM
|
Jeste, vidi stvarno! I ja sam htela da ih uzmem al' nikako. Dobro si nas podsetila! 
|
|
| |
|
post # 14 | 26.10.2011 , 2:49 PM
|
MarijanaBK1, ok, hvala znaci stvarno mi trebaju naocare pa dobro, ko radi taj i gresi ~Lock
|
|
| |