Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Sta bi uradio?

98
poruka na forumu
6 48

post # 1 | 26.10.2011 , 10:29 PM

Ostavila te je djevojka za kojom pucas.Gledas je sa drugim kroz grad.Kulira te na tel.Sta ces u takvoj situaciji da uradis a da ti bude lakse?

Za pocetak izbrisao sam njen broj,ne izlazim vise u grad..Jes da ne valja al recicu vam samo ako nikom ne kazete.. xaxax
Napio sam se i obio izlog luksuznog butika u Trebinju ,ukrao onu lutku celavu,znate sto je oblace u robu koju reklamiraju.Sa tom lutkom sam otisao u centar grada i zaplesao kao nikada dok policija nije dosla..xaxax lezao sam 4 dana jer nisam nista drugo ukrao .Kad sam izasao iz zatvora opet sam se napio i otisao da se okacim o most na rijeci Trebisnjici..Tu sam visio ali i pijan nisam imao muda da se pustim i kada sam shvatio da nisam spreman za nju zivot da dam,onda sam prestao da patim i sad mi je ekstra... :)

Luka Cicmil (heruvim)

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 2 | 27.10.2011 , 3:07 PM

Iskreno, ti si baš odlepio! shocked :D
Pa trebao si iskulirati, nije jedina. Raskinuli ste, ona ima drugog, što i ti nisi našao drugu?
Već pravio takve gluposti. Nisi očekivao valjda da se pomiri sa tobom posle tih ispada? :D

Poruku je menjao/la Marija_Nikola - Cetvrtak, 27.10.2011, 3:08 PM

643
poruka na forumu
27 173

post # 3 | 27.10.2011 , 5:19 PM

Bolje da si se na par dana sklonio iz grada, dok ti se ne srede misli i emocije, umesto sto si uradio to sto si uradio. Nije poslednja devojka koju ces imati, pa da zbog nje gubis glavu.

"Por una mirada- un mundo, por una sonrisa- un cielo, por un beso...yo no se que te diera por un beso! "

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 4 | 27.10.2011 , 5:26 PM

o jbt sta je ovo danas svi glavu gube zbog zenski. Aj da ti bila prva pa joj nekako aj da razumem al nju drugi voda a ti da skaces s mosta jbt pa nisi normalan :D idi u neki klub navataj nesto za noc i videces kako ce da bude sutra :D

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 5 | 27.10.2011 , 7:11 PM

Ste videli kaze nije imao m da skoci ufff :D
Ja bi skocula majkemi :p :p

Malo sale pa brate mili kakve pzdarije pravis trebao si jos koi dan u zatvoru da ostanes dok te ne prodje to ludilo nece to kako od tebe videces obrisi ti broj nemoj u grad ici nista nemoj ali misli zaustaviti nemozes kad se napijes malo ublazi ali kad se otresnis jos je jace.
Ja da sam ti vratila bi ja nju nazad nezvala se ja Srcemoje :D
Potrudi se malo ne budali tako ako si vec pokusavao onda ti je najbolje da se zaljubis u prvu koja naidje ;)

Poruku je menjao/la Srcemoje - Cetvrtak, 27.10.2011, 7:12 PM

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

408
poruka na forumu
12 196

post # 6 | 27.10.2011 , 7:16 PM

haha bas si lud pa ja se nebi nervirao a nebi ni skako smosta ljepse mi je ovako :D :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=FGRgEEeuZhM

52
poruka na forumu
4 58

post # 7 | 27.10.2011 , 8:11 PM

fino sutra izađeš u grad sa dve koke (ako ne možeš naći sam, zamoliš prijateljice), svaka pod jednom rukom i šetaj okolo dok god ne budeš siguran da te vidjela

If I didn't run, I'd feel like you do.

159
poruka na forumu
12 117

post # 8 | 27.10.2011 , 8:52 PM

Quote (MaraTonkica)
fino sutra izađeš u grad sa dve koke

Bas to sutra sa dve najjache cupi u gradu izadjes i prosetas se bas da te vidi ta...

459
poruka na forumu
54 458

post # 9 | 28.10.2011 , 7:12 AM

"Herkljuc" je kljuc tvoga problema!

Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku...
Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene...
Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....

702
poruka na forumu
172 1634

post # 10 | 28.10.2011 , 11:50 AM

Znaju cure kako boli pa savetuju "izadji sa dve cure" :D

Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.

164
poruka na forumu
11 174

post # 11 | 28.10.2011 , 1:25 PM

Navatas joj drugaricu, sestru, rodicu nekoga do koga je njoj stalo, udari ju gdje najvise boli i hladno sadisticki joj se smieji u lice <_< juj kako sam romantican

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away

393
poruka na forumu
36 392

post # 12 | 28.10.2011 , 1:49 PM

Live to ride,ride to live...

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 13 | 17.04.2012 , 11:35 PM

Znaci jos se razmislja da li ili ne skociti e jadna majko imas i ti zivce :D

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

228
poruka na forumu
9 89

post # 14 | 17.04.2012 , 11:38 PM

TI si drug i mene zeznuo :D mada khm xd

1333
poruka na forumu
533 3782

post # 15 | 24.11.2012 , 2:55 AM

Quote (Niksicanin01)
Ostavila te je djevojka za kojom pucas.Gledas je sa drugim kroz grad.Kulira te na tel.Sta ces u takvoj situaciji da uradis a da ti bude lakse?

Za pocetak izbrisao sam njen broj,ne izlazim vise u grad..Jes da ne valja al recicu vam samo ako nikom ne kazete.. xaxax
Napio sam se i obio izlog luksuznog butika u Trebinju ,ukrao onu lutku celavu,znate sto je oblace u robu koju reklamiraju.Sa tom lutkom sam otisao u centar grada i zaplesao kao nikada dok policija nije dosla..xaxax lezao sam 4 dana jer nisam nista drugo ukrao .Kad sam izasao iz zatvora opet sam se napio i otisao da se okacim o most na rijeci Trebisnjici..Tu sam visio ali i pijan nisam imao muda da se pustim i kada sam shvatio da nisam spreman za nju zivot da dam,onda sam prestao da patim i sad mi je ekstra...

Hahhahahha Cirko sta je s tebe? lol Delujes mi kao pametan decko ;) ajde sto si se napio,to je i normalno ali malo si mu ga dao lol Evo sta sam ja uradio:Napio se kod kuce,malo sparingovao sa zidom(i ja sam pobedio lol ) prosto radio stvari koje volim da radim(osim toga sa zidom) i pokusao da je bar malo,izbacim iz glave...prvi dan je najteze,posle je sve lakse...da ne duzim,nijedna nije vredna tvog zivota u tom smislu ;)

Jedna je SANDRA AFRIKA
942
poruka na forumu
289 3512

post # 16 | 24.11.2012 , 8:12 AM

Quote (Niksicanin01)

Napio sam se i obio izlog luksuznog butika u Trebinju ,ukrao onu lutku celavu,znate sto je oblace u robu koju reklamiraju.Sa tom lutkom sam otisao u centar grada i zaplesao kao nikada dok policija nije dosla..xaxax lezao sam 4 dana jer nisam nista drugo ukrao .Kad sam izasao iz zatvora opet sam se napio i otisao da se okacim o most na rijeci Trebisnjici..Tu sam visio ali i pijan nisam imao muda da se pustim i kada sam shvatio da nisam spreman za nju zivot da dam,onda sam prestao da patim i sad mi je ekstra..

druze jesi ti normalan ? :D

polako nije jedina na svetu,kad nadjes drugu bice ti ljepse nego sa ovom prvom 74 % :D

Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !

547
poruka na forumu
46 1072

post # 17 | 24.11.2012 , 8:21 AM

Pa ja imam jako veliki broj drugara...obicno kad bih dobio nogu(onaj ko tvrdi da nije bio nogiran laze 100%) cesce bih izlazio i vise bih se druzio s njima...jednostavno skrenuo bih misli na druge stvari...obicno u tim izlascima pogotovu navece sedne se popije se...uzoznaju se neke fine devojcice i onda jednostavno bavis se drugim stvarima...i skrenes misli a i iskreno "Em me nogirala" em da joj pruzim zadovoljstvo da me gleda kako se unistavam...e to vala necu...
U pocetku je uvek tesko...ali kako vreme ide sve je lakse i lakse...takav je zivot jbg-a

Poruku je menjao/la Hectore - Subota, 24.11.2012, 8:28 AM

"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"

• Page 1 of 1
  • 1
Search: