|
Sta bi uradio?
|
|
|
|
post # 1 | 26.10.2011 , 10:29 PM
|
Ostavila te je djevojka za kojom pucas.Gledas je sa drugim kroz grad.Kulira te na tel.Sta ces u takvoj situaciji da uradis a da ti bude lakse?
Za pocetak izbrisao sam njen broj,ne izlazim vise u grad..Jes da ne valja al recicu vam samo ako nikom ne kazete.. xaxax Napio sam se i obio izlog luksuznog butika u Trebinju ,ukrao onu lutku celavu,znate sto je oblace u robu koju reklamiraju.Sa tom lutkom sam otisao u centar grada i zaplesao kao nikada dok policija nije dosla..xaxax lezao sam 4 dana jer nisam nista drugo ukrao .Kad sam izasao iz zatvora opet sam se napio i otisao da se okacim o most na rijeci Trebisnjici..Tu sam visio ali i pijan nisam imao muda da se pustim i kada sam shvatio da nisam spreman za nju zivot da dam,onda sam prestao da patim i sad mi je ekstra... 
Luka Cicmil (heruvim)
|
|
| |
|
|
|
|
408 poruka na forumu
| |
12
| |
196
|
|
|
post # 6 | 27.10.2011 , 7:16 PM
|
haha bas si lud pa ja se nebi nervirao a nebi ni skako smosta ljepse mi je ovako 
http://www.youtube.com/watch?v=FGRgEEeuZhM
|
|
| |
|
|
post # 7 | 27.10.2011 , 8:11 PM
|
fino sutra izađeš u grad sa dve koke (ako ne možeš naći sam, zamoliš prijateljice), svaka pod jednom rukom i šetaj okolo dok god ne budeš siguran da te vidjela
If I didn't run, I'd feel like you do.
|
|
| |
|
|
|
|
post # 10 | 28.10.2011 , 11:50 AM
|
Znaju cure kako boli pa savetuju "izadji sa dve cure" 
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
164 poruka na forumu
| |
11
| |
174
|
|
|
post # 11 | 28.10.2011 , 1:25 PM
|
Navatas joj drugaricu, sestru, rodicu nekoga do koga je njoj stalo, udari ju gdje najvise boli i hladno sadisticki joj se smieji u lice juj kako sam romantican
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away
|
|
| |
|
|
|
post # 13 | 17.04.2012 , 11:35 PM
|
Znaci jos se razmislja da li ili ne skociti e jadna majko imas i ti zivce 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
|
post # 14 | 17.04.2012 , 11:38 PM
|
TI si drug i mene zeznuo mada khm xd
|
|
| |
|
|
post # 15 | 24.11.2012 , 2:55 AM
|
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
|
post # 16 | 24.11.2012 , 8:12 AM
|
Quote (Niksicanin01) Ostavila te je djevojka za kojom pucas.Gledas je sa drugim kroz grad.Kulira te na tel.Sta ces u takvoj situaciji da uradis a da ti bude lakse?
Za pocetak izbrisao sam njen broj,ne izlazim vise u grad..Jes da ne valja al recicu vam samo ako nikom ne kazete.. xaxax Napio sam se i obio izlog luksuznog butika u Trebinju ,ukrao onu lutku celavu,znate sto je oblace u robu koju reklamiraju.Sa tom lutkom sam otisao u centar grada i zaplesao kao nikada dok policija nije dosla..xaxax lezao sam 4 dana jer nisam nista drugo ukrao .Kad sam izasao iz zatvora opet sam se napio i otisao da se okacim o most na rijeci Trebisnjici..Tu sam visio ali i pijan nisam imao muda da se pustim i kada sam shvatio da nisam spreman za nju zivot da dam,onda sam prestao da patim i sad mi je ekstra..
druze jesi ti normalan ?
polako nije jedina na svetu,kad nadjes drugu bice ti ljepse nego sa ovom prvom 74 % 
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
|
post # 17 | 24.11.2012 , 8:21 AM
|
Pa ja imam jako veliki broj drugara...obicno kad bih dobio nogu(onaj ko tvrdi da nije bio nogiran laze 100%) cesce bih izlazio i vise bih se druzio s njima...jednostavno skrenuo bih misli na druge stvari...obicno u tim izlascima pogotovu navece sedne se popije se...uzoznaju se neke fine devojcice i onda jednostavno bavis se drugim stvarima...i skrenes misli a i iskreno "Em me nogirala" em da joj pruzim zadovoljstvo da me gleda kako se unistavam...e to vala necu... U pocetku je uvek tesko...ali kako vreme ide sve je lakse i lakse...takav je zivot jbg-a
Poruku je menjao/la Hectore - Subota, 24.11.2012, 8:28 AM
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |