Sta biste uradili?
|
|
|
post # 1 | 30.10.2011 , 2:57 PM
|
Sta bi ste uradili da vam je neko otrovao vase omiljeno kuce? 
|
|
| |
|
post # 2 | 30.10.2011 , 3:42 PM
|
pa kao prvo nebi ga bilo kao drugo sve bi mu porusila u kuci...... ma nema sta mu nebi uradila
Nemoj žuriti s ljubavi. Čak se i u bajkama sretni završeci nalaze na posljednjoj stranici. ;)
|
|
| |
|
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
post # 4 | 08.11.2011 , 2:54 AM
|
Quote (cyber1995) Sta bi ste uradili da vam je neko otrovao vase omiljeno kuce?
Meni je pas otrovan pre 7 godina. Bio je to prelep mesanac nadjen u skolskom dvoristu. Otrovao mi ga je covek koji ga je trazio da mu cuva koze. Ni manje ni vise. Naravno odbijen je, a ja sam bila na odmoru kod moje bake, to je njen komsija. Otisla sam s psom da uzivam, da ga pustam da trckara po dvoristu, a on mi je otrovan Kreozanom. To je pesticid. To ljudi bacaju po parkovima kako bih pobili lutalice, a nisu svesni da tako mogu decu da pobiju. Moj mili je umro na rukama moje bake.
To kad se desi ljudska psiha pada u stanje delirijuma, sto se desilo samnom. Ja sam uzela sekiru da ga izmasakriram, ali dosao je moj tata, spasao me, sad bih bila na robiji. Cuvajte vase pse, mnogo je bolesnika oko nas

|
|
| |
|
|
post # 6 | 08.11.2011 , 1:39 PM
|
ja sam mog naucio da ne jede sa zemlje.samo iz svoje posude.Kada komsija baci nesto u dvoriste nece ni da pipne,samo pomirise i ode.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 7 | 08.11.2011 , 8:26 PM
|
Ne daj Bože! To bi mu bilo zadnje! Život bi mu preseo! 
|
|
| |
|
post # 8 | 10.11.2011 , 2:49 PM
|
Ja sam imala jedan slucaj kad sam bila mala, nije mi pas bio otrovan nego uboden vilom al` to mu dodje isto, znaci ubijen je, samo sto se ne secam kako je izgledao jer sam imala 4 godine pa znam o njemu ovako iz prica sto su mi moji pricali. Izgledao je nesto slicno kao pekinezer, zajedno je sa mackom spavao, zimi se nisu odvajali, legnu zajedno i tako se greju, jednom se bio zadavio, moj otac mu je dao vestacko disanje i spasili su ga... Pas je bio miran, nigde nije izlazio dok je moj komsija tvrdio suprotno... Rekao nam je da ga zatvorimo jer stalno ide u njegovo dvoriste i pravi mu lom... A to nije bilo tacno, ko zna cije je to kuce bilo a eto on je bio ubedjen da je to nase kuce. I tako on je upozoravao, upozoravao, mi smo mu pricali da nije nase, da ono nigde ne izlazi i samo jednog jutra deda ga je nasao kako lezi a oko njega krv a jos je bilo zivo jadno, on ga je uzeo i video sta je video i posle nekoliko minuta je uginulo. Kaze mi baba da je plakala nekoliko dana bez prestanka koliko je bilo zao a i krivo, a moja macka je non-stop mjaukala i jednostavno se zna da je njega dozivala, kao i da je ona osetila da ga nema pa je samo mjaukala. Znali smo da je on to uradio ali moji nista nisu hteli da preduzmu oko toga, nisu hteli svadje ili sta ja znam vec... Ostali su u dobrim odnosima, sve lepo su pricali sa njim i nikad mu nisu kuce spomenuli. A onda u avgustu mesecu 2008. godine isti taj covek se obesio u svom dvoristu... Ne kazem da je zbog psa to uradio (jer je proslo 13 godina od tada) nego eto, pravda uvek postoji, nije trebalo da zavrsi zivot ovako ali sudbina...
|
|
| |
|
|
post # 10 | 16.11.2011 , 10:14 AM
|
ne mogu ni da zamislim kako je to..samo znam da taj ne bi dobro prosao :@
|
|
| |
|
post # 11 | 20.11.2011 , 3:16 PM
|
Uglavnom ne bi dobro prošo.
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 12 | 21.11.2011 , 2:05 PM
|
uffff svasta....
Mess with the best,die like the rest!!!
|
|
| |
|
post # 13 | 21.11.2011 , 3:00 PM
|
Otrovao bi njegovo,sta god da ima...ali,prvo bi prijavio veterinarskoj sluzbi... 
:P
|
|
| |
|
post # 14 | 22.11.2011 , 4:59 AM
|
Naneo bi mu mnogo fizickog i psihickog bola 
|
|
| |
|
post # 15 | 23.11.2011 , 12:26 PM
|
eeee pa na to ti nemogu odgovoriti ......bolo biii svasta.Ja svog psa cuvam dugo godina vec je malo matora ali ga obozavam!
"Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne postoji, da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje, ne bi se mjerio onim što više ne postoji. Ovako se miješaju utvare i život, pa nema ni čistog sjećanja, ni čistog života."
|
|
| |