Da li mrzite nekoj sa sajta i koga?
|
|
|
|
post # 2 | 03.11.2011 , 2:52 AM
|
Hahaha e bas ces dobiti odgovore Ne volim da mrzim nikoga ,a pogotovo ne sa sajta ,osobe koje stvarno ne poznajem dobro da bih imala razloga da ih mrzim ....Uostalom ,dovoljno da se procita moj potpis 
Poruku je menjao/la Passusa - Cetvrtak, 03.11.2011, 2:52 AM
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
|
post # 4 | 03.11.2011 , 2:55 AM
|
Ovo je sekcija o ljubavi, ne o mržnji. 

|
|
| |
|
post # 5 | 03.11.2011 , 2:58 AM
|
Quote (luka83) Ovo je sekcija o ljubavi, ne o mržnji. hahahah,ok ,niko nikoga ne mrzi ,samo nekoga volis vise ,nekoga manje a svoju seku NAJVISE 
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
post # 6 | 03.11.2011 , 2:59 AM
|
Quote (Passusa) hahahah,ok ,niko nikoga ne mrzi ,samo nekoga volis vise ,nekoga manje a svoju seku NAJVISE Tako je, pile moje slatko! 

|
|
| |
|
|
post # 8 | 03.11.2011 , 3:05 AM
|
Quote (emran^surcinac) brate zbunio sam se a nzm kako da promenim sad to Ma, ne brini! Tanka je linija između ljubavi imržnje 

|
|
| |
|
post # 9 | 03.11.2011 , 3:09 AM
|
Ajde ja da odgovorim na temu
Ne mogu nikog da mrzim, ali nisam podnosio 1 lika, mislim da se zvao Ilir.. Zesci je nacionalista i njegovo razmisljanje me podsecalo na uzeglu smokvu... Sreca pa je banovan sa foruma 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 10 | 03.11.2011 , 3:12 AM
|
Quote (Mortal) Sreca pa je banovan sa foruma ...Inace da je video tvoj komentar... (pogotovo onaj prvi )
|
|
| |
|
post # 11 | 03.11.2011 , 3:13 AM
|
Quote (Passusa) pogotovo onaj prvi Ne pricaj nikome.. I u tom prvom komentaru sam rekao istinu 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 12 | 03.11.2011 , 3:15 AM
|
Quote (Mortal) Ne pricaj nikome.. I u tom prvom komentaru sam rekao istinu Cutim kao zalivena ,bice to nasa tajna 
|
|
| |
|
post # 13 | 03.11.2011 , 3:16 AM
|
Da nebi dolso do kojekakvi prepirki i svadje medju korisnicima bolje da ovo ide pod kljuc nemoj da se ljutite, ali mislim da je odg prost ovde retko ko koga zna tako da mozes nekog da manje gotivvis nekog vise ali nemas potrebe da nekoga mrzis
LOCK-KORPA
|
|
| |