Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Archive - read only
Ognjen Amidzic ili Ivan Ivanovic?
Koja je, po Vama bolja emisija?
1. Ami G Show [ 15 ] [16.85%]
2. Vece sa Ivanom Ivanovicem [ 74 ] [83.15%]
Answers total: 89

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 1 | 03.11.2011 , 4:17 PM

Pa da vidimo:
-Ko je originalniji Ognjen ili Ivan?
-Da li mislite da Ivan ponekad preteruje sa svojim "forama"?
-Da li smatrate da kopiraju jedan drugog?
-Kakvo je vase misljenje od Darku i Marku (DarMar) koji imaju svoju rubriku u Ami G Show-u?

-Ko dovodi bolje goste Ognjen ili Ivan?
-Koja je po vama bolja emisija Ami G Show ili Vece sa Ivanom Ivanovicem?
Zasto?

Fajlovi: 1958801.jpg (51.0 Kb)

Poruku je menjao/la MolderFBI - Cetvrtak, 03.11.2011, 5:06 PM

159
poruka na forumu
12 117

post # 2 | 03.11.2011 , 6:25 PM

Pa njih dvojica ne mogu da se porede Ivan je definitivno orginalniji... I naravno ne preteruje sa forama ja bi bio jos gori :)
I naravno da Ognjen kopira Ivana :)... Usput ko su Darko i Marko ne gledam Ami G Show :P

393
poruka na forumu
36 392

post # 3 | 03.11.2011 , 6:29 PM

Ivan

Live to ride,ride to live...

72
poruka na forumu
92 380

post # 4 | 03.11.2011 , 6:29 PM

Definitivno je Ivan Ivanovic orginalniji :)))) , da slazem se da nekad Ivan pretjera sa svojim forama ali to je jednostavno Ivan :)))))))
Ne gledam Ognjena Amidzica ali po prici drugih ljudi on sigurno pokusava da kopira Ivana Ivanovica :)
Ivan je Ivan ipak :))) ako nista drugo simpaticniji je od Ognjena :)))))) i ljepsi iii pametniji :)))) i tako redom :D poljubac

Ćutanje je teško samo onima koji ne misle.

10395
poruka na forumu
4891 18209

post # 5 | 04.11.2011 , 1:21 AM

Iskreno ne znam... ne mogu da glasam jer su poceli da me nerviraju obojica, prvo sta bi Ognjenu da ubaci onu dvojicu, jeste da imaju nekad dobre fore ali mnogo me nerviraju (to je video iz emisije "Chelsea Lately") a uzeo je i neke delove iz "Ali G Show", meni su se svidjale prethodne sezone i jedva sam cekala utorak (ili kad je vec bilo) da gledam, ovo mi sada sve bzv i ne gledam...
A Ivan, on zna toliko da ga pretera da nije ni svestan toga, ni njega vise ne gledam... emisija je ista kao "Late show with David Letterman" a narocito me iznervirao kad je gostovala kod njega Tanja Vojtehovski pa su nesto bili spomenuli forume a onda je on prokomentarisao kao: "Ma ko su bre ti forumasi da sude o meni..." tako nesto, ne mogu da se setim od reci do reci a jadan ko da ne zna da zivi od nas...
A to da li Ognjen kopira Ivana ili obrnuto ne znam, neko kaze jedan, neko kaze drugi... ne gledam vise ove dve emisije jer sam se razocarala u obojicu... volim da pogledam "Magazin IN" kad vidim da ima neke goste koje volim i to je sve...

160
poruka na forumu
12 151

post # 6 | 04.11.2011 , 1:29 AM

Oboica kradu fore sa neta ali ipak bolje fore nadje ivan :D

Poruku je menjao/la GoGii - Petak, 04.11.2011, 1:30 AM

OPET SAM SE ZALJUBIO!!! :D <3

Par reči o sebi
4884
poruka na forumu
295 1518

post # 7 | 04.11.2011 , 2:19 AM

1. Ko je originalniji Ognjen ili Ivan?
- Definitivno Ivan!!!

2. Da li mislite da Ivan ponekad preteruje sa svojim "forama"?
- Ne, super mu je emisija i samo neka nastavi tako!

3. Da li smatrate da kopiraju jedan drugog?
- Da, Ognjen sada kopira Ivana. Pre, dok se Ivan nije pojavio, emisija mu nije bila toliko jadna.

4. Kakvo je vase misljenje od Darku i Marku (DarMar) koji imaju svoju rubriku u Ami G Show-u?
- Ne znam, ne pratim Ami G Show više.

5. Ko dovodi bolje goste Ognjen ili Ivan?
- Bolje goste, naravno, dovodi Ivan! Kad će Ognjen da dovede Figa, Stinga, i ostale svetske zvezde?! Novaka kao rekao da će da ga dovede kad bude prvi, ali ništa od toga. Ivan sto puta bolje goste dovodi, dok ovaj sve jedne te iste.

6. Koja je po vama bolja emisija Ami G Show ili Vece sa Ivanom Ivanovicem?
- Bolja emisija je Veče sa Ivanom Ivanovićem.

7. Zasto?
- Nisu li dovoljni svi ovi realni razlozi koje sam naveo?!

1795
poruka na forumu
403 2824

post # 8 | 04.11.2011 , 2:42 AM

Naravno Ivan. Ognjenova emisija je toliko postala dosadna, da mislim da je i on toga svestan. Realno, Ognjen kopira Ivana...... Realnost je ta da dok se Ivanova emisija nije pojavila Ami G Show je i bio gledan, a kad se pojavio Ivan, Ami G Show je propao...

Da ti budem drazi,
tebi pricao sam lazi,
obecao ti svemir,
a donio ti nemir.
Ljubavi sam zlato
bacio u blato. ♥

241
poruka na forumu
60 764

post # 9 | 04.11.2011 , 3:05 AM

Ivan Ivanovic odvala od coveka,a Ognjen mi je antipatican..

Osmeh je jedina kriva linija,koja ispravlja svee..!!

3390
poruka na forumu
1181 12635

post # 10 | 04.11.2011 , 3:07 AM

Dobri su obojica, mada mislim da je Ivan Ivanovic za nijansu bolji ima originalnije fore i super goste :D B)

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 11 | 04.11.2011 , 3:22 AM

@Tanja volim te :p
@Nevena uopste se ne slazem, nije tacno da je propala. . !

Po meni je bolji Ami G Show, ne slazem se da Ognjen kopira Ivana, jer Ognjenova emisija postoji vec 4 sezone, i sve sto Ivan radi u svojoj emisiji Ognjen je vec radio ili i dalje radi, tako da Ivan kopira Ognjena...

Naravno da Ivan preteruje, jer je debela svinja, podize rejting svoje emisije tako sto vredja svoje kolege iz show biz-a, zbog kojih je i postao poznat. . . Dok je vodio Kesh taksi, obozavao sam ga, jedva sam cekao da gledam, medjutim kad je postao kao "Faca" postao je ne-vidjeni debil. . . tako da je Ognjen kralj za njega. . .

@tanja, eto vidite Ivan vredja nas forumase, a da nije nas, ne bi bilo ni njega, jos jedan dokaz kolika je svinja!

Jedino se slazem, da kao "Ivan" dovodi bolje goste,i ako to uopste nije zasluga Ivana nego, produkcije, ne bi on sam uspeo da dovede ni pola onih gostiju koje dovodi. . .

Sto se tice Darka i Marka ja ih obozavam, mada mozda su malo suwisni u Ognjenovoj emisiji, ali su extra, swakog jutra slusam njihov jutarnji program (mentalno razgibavanje) i fenomenalni su. . .

Poruku je menjao/la MolderFBI - Petak, 04.11.2011, 3:33 AM

Par reči o sebi
4884
poruka na forumu
295 1518

post # 12 | 04.11.2011 , 7:09 AM

Quote (MolderFBI)
Po meni je bolji Ami G Show, ne slazem se da Ognjen kopira Ivana, jer Ognjenova emisija postoji vec 4 sezone, i sve sto Ivan radi u svojoj emisiji Ognjen je vec radio ili i dalje radi, tako da Ivan kopira Ognjena...

LoL, Ognjen je bio originalan na svoj način, ali, kada je došao Ivan, Ognjen je počeo njega da kopira, i to se vidi. Kao čita neke viceve, ovo ono... Jeste Ognjen duže, ali ako ćemo tako da gledamo, oni kopiraju Laneta Gutovića i Marka Živića. Dajte ljudi, u Americi i Britaniji postoji hrpa takvih emisija, i sve su originalne. Takav je i Ivan. Takav je bio i Ognjen dok nije došao Ivan, i onda je Ognjen počeo da kopira Ivana.

10395
poruka na forumu
4891 18209

post # 13 | 04.11.2011 , 6:54 PM

Quote (MolderFBI)
Tanja volim te

lol

Jos ovo moram da dodam - kako se samo Ivan uvlacio u du*e Novaku kad je osvojio US Open, pa ono je neverovatno i kad je rekao ono: "Svi su bili protiv tebe sem nas 50 Srba budala na tribinama" - i ostao ziv... I sta mu bi da se onoliko ugoji, kad je vodio Kes taxi mnogo je bio simpatican a sada...
A to za goste, Ivan ima bolje, jeste da je doveo i Stinga i druge i Dino Merlin veceras gostuje ali kad mi dovede Madonu ili Rijanu nek mi se javi. Ognjen je u prethodnim sezonama vodio emisiju super, kad ne bi gledao sta drugi pisu o njemu i kad bi vodio emisiju kao pre, drugacije bi sve bilo...

3390
poruka na forumu
1181 12635

post # 14 | 04.11.2011 , 7:26 PM

Jeste da se Ivan uvlacio Novaku u bulju ali jbg... Cast je imati Novaka Djokovića u emisiji :D B)

507
poruka na forumu
25 327

post # 15 | 04.11.2011 , 7:39 PM

Ivan Ivanovic je po meni bolji,tj. emisija mu je bolja yes
A u vezi Novaka,slazem se sa vama da se uvlacio... yes yes yes

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 16 | 04.11.2011 , 9:32 PM

@tanja udaj se za mene :p p p p p :p
@Srbija, e necu se rasprawljam nije ni bitno, swako ima prawo na swoje misljenje, Ok volis Ivana, vodi ga kuci onda :p . . . ali samo da znas, Ognjen je citao viceve pre uvek, pa je prestao u prosloj sezoni i evo sad opet poceo da prica viceve! tako da, ivan kopira ognjena :p :p :p

Zajebavam sistem
4792
poruka na forumu
765 REP OFF

post # 17 | 04.11.2011 , 9:36 PM

Kakvo je to pitanje.. Kako mozete da me poredite sa Ognjenom ??? Kaze Ivan sa slike xD

Fajlovi: 1857572.jpg (10.2 Kb)
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks

10395
poruka na forumu
4891 18209

post # 18 | 06.11.2011 , 8:09 PM

Quote (MolderFBI)
tanja udaj se za mene p p p p

pa ti mene vec drugi put ovde ovako javno na forumu prosis :p jos samo da odredimo datum lol
Quote (Tanja91)
kako se samo Ivan uvlacio u du*e Novaku kad je osvojio US Open

e evo su klipovi :) morala sam da postavim :p

160
poruka na forumu
22 277

post # 19 | 08.11.2011 , 6:08 PM

Interesantno je koliko pljuju jedan po drugom.... a garantovano Sredom sede zajedno i cirkaju kafu.... sve zajedno sa Boki 13

Imal iko ruku da mi da ..... al' da stvari posmatra ko ja ....... da ne kaze vreme ce izbrisat bol ..... nek brise svaciji ja hocu svoj ......... Imal igde mesto daleko od sveg ..... gde mogu da ne cujem tudji smeh ..... da ne cujem vreme ce izbrisat bol ...... nek brise svaciji ja hocu svoj !!!!!!!

428
poruka na forumu
70 648

post # 20 | 08.11.2011 , 6:29 PM

meni je bolje vece sa ivanom ivanovicem

Search: