Jedno pitanje koje zahteva iskrenost
|
|
|
post # 1 | 05.11.2011 , 1:06 PM
|
Da li žena uopšte može da voli muškarca na način na koji muškarac voli ženu?
|
|
| |
|
post # 2 | 05.11.2011 , 7:33 PM
|
Zena moze i vise da voli nego ti mislis odgovor je DA
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 3 | 05.11.2011 , 8:15 PM
|
O ljubavi se nemoze govoriti na taj nacin jer je svako dozivi drugacije... 
|
|
| |
|
post # 4 | 05.11.2011 , 10:45 PM
|
Ne.Niti obrnuto. -Zena moze da voli muskarca,dok ne dodje dete.Onda se okrece plodu. Majke potvrdite .:P
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 5 | 06.11.2011 , 1:05 AM
|
Muskarac voli mng... vise kao sto je Vagabond83 rekao kada dodje dete majke se okrece detetu na muza ne obraca vise toliko paznje 
|
|
| |
|
post # 6 | 06.11.2011 , 2:37 AM
|
Zato onda muz krene da vara zenu i onda se zena pita ZASTO?
Za sve su krive zene.. 
|
|
| |
|
post # 7 | 06.11.2011 , 2:44 AM
|
Kada muskarac prizna kolicinu kojom voli zenu, tada ce i zena priznati, a to se nikad desiti nece.
Zato volite najvise sebe 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 8 | 06.11.2011 , 3:52 AM
|
Da bih odgovorio na ovo pitanje, prvo moram postati žena 

|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 9 | 06.11.2011 , 11:56 AM
|
Quote (_Sweeper_) Jedno pitanje koje zahteva iskrenost
dali me volis ?Added (06 Nov 2011, 10:56 Am) ---------------------------------------------
Quote (Unique) Za sve su krive zene.. +1
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 10 | 06.11.2011 , 11:56 AM
|
Quote (luka83) Da bih odgovorio na ovo pitanje, prvo moram postati žena
luka83, neces valjda ako postanes zena da volis muskarce 
|
|
| |
|
post # 11 | 06.11.2011 , 1:56 PM
|
Sve zavisi od devojke o kojoj je rec.
|
|
| |
|
post # 12 | 06.11.2011 , 2:00 PM
|
Malo nerealno...Ne mozes da meris neciju ljubav...na primer platonska ljubav,tj ljubav iz daljine prema nekom ko i ne zna sta ti osecas prema njemu,moze da bude jaca i od ljubavi izmedju dvoje ljudi koji su u braku ili slicno,tako da ne bar po meni ne postoji merilo...ali samim tim da znas da te neko voli i da mu je stalo do tebe cini da tvoja ljubav prema toj osobi rasta jos vise 
Imala je oci boje..jebiga...:) Ne secam se boje..ma skroz je nebitna :)
|
|
| |
|
post # 13 | 06.11.2011 , 4:32 PM
|
Nesigurna osoba nece izraziti emocije.bila musko ili zeMsko. Ja mojoj kazem ponekad i naravno ne plasim se da ce ona to zloupotrebiti.Posto....ako bih to primetio,oterao bih je u pm. -.-
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 14 | 15.11.2012 , 4:51 PM
|
svako voli na svoj nacin 
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
post # 15 | 16.11.2012 , 0:13 AM
|
Quote (_Sweeper_) Da li žena uopšte može da voli muškarca na način na koji muškarac voli ženu? Jos nisam cuo ovakvo pitanje Sve je to individualno i sve zavisi ali stvarno tesko 
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 16 | 16.11.2012 , 5:46 AM
|
Možete se voleti na stojedan način... A mrzeti samo na jedan... Tanka je tu linija... Može i žena da voli koliko i muškarac nju ,a i obrnuto. I ne prestaje ljubav kada deca dođu . Nije ljubav brašno da se potroši . Prema deci se gaji druga vrsta ljubavi . 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 17 | 16.11.2012 , 10:28 AM
|
Na nacin na koji muskarac voli NE Moze voljeti puno , punooo vise...
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 18 | 16.11.2012 , 9:28 PM
|
Svako voli na svoj način i svako voli različitom jačinom. To mogu vidjeti na sebi.
Glupo je postaviti takvo pitanje,jer svako ima svoj način. 
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Petak, 16.11.2012, 9:29 PM
|
|
| |
|
post # 19 | 21.11.2012 , 6:24 PM
|
Pitanje je van svake pameti. Muškarac nikad ne može da voli kao jedna žena niti da oprosti što može žena i da voli još duplo ,. prema tome glupo je i raspravljatio ovoj temi ...I ne slazem se da zene vole dok ne postanu majke a kad se to desi da svu svoju ljubav i paznju usmjeravaju na djecu , prvo ljubav nije sapun da se potrosi , drugo to su dvije razlicite vrste ljubavi , a dobra i pametna zena nikad nece pustiti svog muskarca da potrazi ljubav negdje drugo niti ce mu to dozvoliti 
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
Smiley
|
post # 20 | 21.11.2012 , 8:32 PM
|
Quote (Adrijana_) Muškarac nikad ne može da voli kao jedna žena niti da oprosti što može žena i da voli još duplo ,. prema tome glupo je i raspravljatio ovoj temi
nacin na koji voli muskarac je razlicit od onog na koji voli zena,ali to uopste ne umanjunje "kolicinu" ljubavi koju osjeca prema njoj... I to je nesto sto ne mozes da izmjeris ili izvagas 
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |