Svetlana Ceca Raznatovic vs Dragana Mirkovic
|
|
|
|
|
|
post # 4 | 09.11.2011 , 1:02 PM
|
Quote (@Assassin@) pa ceca je veća zvijezda... Ne slažem se! Ali svako ima svoje mišljenje, to je ok.
|
|
| |
|
post # 5 | 09.11.2011 , 2:47 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Ne slažem se! Ali svako ima svoje mišljenje, to je ok. Slazem se sa tobom mada si uvek protiv mene,ali nema veze
Dragana Mirkovic stvarno ima extra pesme 
|
|
| |
|
post # 6 | 13.11.2011 , 12:16 PM
|
Quote (munja_1986) Slazem se sa tobom mada si uvek protiv mene,ali nema veze
Dragana Mirkovic stvarno ima extra pesme Hahaha, nisam ja protiv tebe. Tako je ispalo par puta, slučajnost. Naravno, Dragana ima prelepe pesme. U stvari, ona je dama, koja je uspela u životu na pošten način. Nije se udala za ubicu i kriminalca kao ova druga.
|
|
| |
|
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 9 | 13.11.2011 , 3:39 PM
|
mislim da je mrtva trka izmedju njih dvije,mada ova prva je za prsa bolja,moze vise d apovuce,onako domacinski odgojena iz prave patrijahalne porodice,sirokih je gr...shvatanja te je kao takva pogodniaj za radove na njivi a i kod priejma lopte na prsa doalzi veoma do izrazaja njena prirodna lepota,mrzi velike prostore sto je u ocima naroda veoam podize i dovodi do erekciej stanovnistva u priobalnom podrucju ispod pupka,dok ova druga ima automehanicarsku radnju sto znaci d aje stalno bole ledja,vredna zena,domaca sminka garava,porodicna zena,obozava akd joj dune juzni vjetar kroz prozor,dobra zena,dobra...mrtva trka
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
| |
|
post # 12 | 13.11.2011 , 5:10 PM
|
Svetlana naravno 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 14 | 14.11.2011 , 2:03 AM
|
ceca. . 
|
|
| |
|
|
post # 16 | 23.01.2013 , 3:04 PM
|
Dragana naravno 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 17 | 23.01.2013 , 4:43 PM
|
Obe su dobre, ali Dragana je malo bolja. 
|
|
| |
|
post # 18 | 04.02.2013 , 2:46 PM
|
E pa jbg sad, ne mogu da se odlucim. Volim pesme i od jedne i od druge.
|
|
| |
|
post # 19 | 04.02.2013 , 7:52 PM
|
Težak izbor, a teške odluke se donose na WC 'školjci'....

|
|
| |