Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
18 godisnjak prevaren preko fb i zlostavljan 10 dana..

241
poruka na forumu
60 764

post # 1 | 11.11.2011 , 2:52 AM

Osmeh je jedina kriva linija,koja ispravlja svee..!!

894
poruka na forumu
729 5702

post # 2 | 11.11.2011 , 12:07 PM

Sinoc sam gledala ovu emisiju ali nisu puno osudjeni, tako je to u Srbiji angry2 Cak njegov najbolji drug je bio umesan u to i jedan policajac :(

"Cuvam te, ne dam te nikom,
ja samo s tobom zelim sve.
Cuvam te, ne dam te nikom,
ni da mi sve u zivotu stane.

Cuvaj me, ne daj me nikom,
ja tebe necu nikada,
Cuvaj me, ne daj me nikom,
sve sto sam ja sve ti pripada.

Da ti se svet srusi ceo,
mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU,
i kad ne znas gde ces,
ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

241
poruka na forumu
60 764

post # 3 | 11.11.2011 , 4:21 PM

Quote (Mira91)
Sinoc sam gledala ovu emisiju ali nisu puno osudjeni, tako je to u Srbiji Cak njegov najbolji drug je bio umesan u to i jedan policajac

gledao sam i ja angry2 nas zakon je odvratan ja bi ih sve poubiao angry2 strasno znaci nmg da verujem kolko ljudi nemaju srca i sta su u stanju sve da urade..

Osmeh je jedina kriva linija,koja ispravlja svee..!!

Sijam i u mraku :)
3165
poruka na forumu
757 3522

post # 4 | 13.11.2011 , 7:26 PM

e zbog ovoga nisam za te sastanke... njih bi ja zatvorila u onu lagunu pa da vide kako je...

''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.''
''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 5 | 14.11.2011 , 6:15 PM

a ne znam sta bih reko prvo on debil sto je popus*o takvu pricu od totalnih stranaca i jos 18 god zivi primer da nisu zamo zenske bolesne po pitanju Fb ( za koji jos tvrdim da je nesto najgore na internetu )

a oni jos jos bolesniji sto im tako nesto pada na pamet a ne jos sto to stvarno rade...

Sto se tice zakona u ovoj drzavi mozemo da pljujemo zapad koliko hocemo al sta bi oni tamo dobili ovo im kod nas dodje ko godisnji odmor...

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

• Page 1 of 1
  • 1
Search: