Da li neko ide ili je isao u Medicinsku skolu i gde?
|
|
|
post # 1 | 15.11.2011 , 4:51 PM
|
Da li neko ide ili je isao u Medicinsku skolu i gde?
Mess with the best,die like the rest!!!
|
|
| |
|
post # 2 | 15.11.2011 , 5:32 PM
|
Ja nisam išla. 
|
|
| |
1888 poruka na forumu
| |
73
| |
477
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 5 | 03.12.2011 , 10:44 PM
|
meni treba neko ako zna da procita mojoj drugarici, jedan rezultat, u pitanju je dubl, ili kako se vec zove test... nisu joj neke stvari jasne, a kod doktora ima zakazano za deset dana, pa se nervira i nabija pritisak sebi... ako neko ima da zna da procita neka mi pise u inbox...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 6 | 04.12.2011 , 0:21 AM
|
A ne ali moja sestra ide druga godina
http://www.youtube.com/watch?v=VhBrNKdtnXU <3
|
|
| |
|
post # 7 | 20.01.2012 , 1:37 PM
|
ja idem u medicinsku u zvorniku
Ako sam ti pomogao ili ti se sviđaju moji postovi POVEĆAJ MI REPUTACIJU ili pošalji POKLON :D
/´¯/)............(\¯`\ /....//........... ...\\....\ /....//............ ....\\....\ /´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\ /./.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\.. (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).) \................\/.../....\. ..\/................/ \................. /........\................../ _____..)/.._______..)/..________..)/.._
|
|
| |
|
post # 8 | 23.01.2012 , 0:02 AM
|
Zavrsio srednju medicinsku skolu (opsti smer) u Pozarevcu i Visoku zdravstvenu skolu u Beogradu (odsek radne terapije). 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 9 | 01.04.2012 , 10:20 PM
|
Quote (G0ga) Pa ne pita ko nije isao pa nije tebe niko pitao za misljenje
Nisam niti bi isao ikad 
|
|
| |
1005 poruka na forumu
| |
49
| |
230
|
|
post # 10 | 01.04.2012 , 10:44 PM
|
Twitter: https://twitter.com/marestrpc
|
|
| |
|
post # 11 | 01.04.2012 , 11:35 PM
|
Dejan, koju si onda isao, ja sam isao u gimnaziju u Travniku- BiH, a sada idem na farmaceutski fakultet, kako je zivot komplikovan, ne znas sta ces upisat kasnije, ima slucajeva kada se iz tehnicke srednje prebace na zdravstvene fakultete, a ima slucajeva kada iz medicinske srednje idu na prirodne fakultete( fizika), to govorim jer sve te slucajeve poznajem, tj. prijatelji mi tako idu. Ne znas sutra sta te ceka i sta ces raditi, ali gimnazija kao srednja skola omogucava upis na sve tipove fakulteta, tako da se necete pokajati sto ste nju izabrali, u pocetku jeste malo teze dok se ne prilagodite, ali kasnije je opustanje i zezancija. 
MK4
|
|
| |
|
post # 12 | 01.04.2012 , 11:57 PM
|
ja sam zavrsio za ginekologa ako mogu pomoc curama pisite pp 
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
post # 13 | 02.04.2012 , 0:45 AM
|
medicinska 4.god u Prokuplju 
NEDELJA
|
|
| |
|
post # 14 | 03.04.2012 , 9:31 PM
|
Quote (G0ga) Pa ne pita ko nije isao Stvarno to ne pita? Nisam znala! Ali moram ja da naglasim da nisam išla u tu školu i što kaže Dejan nikada ne bih! 
|
|
| |
|