Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Saznajte da li je bas on muskarac vaseg zivota

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 1 | 19.11.2011 , 10:24 PM

Je li on pravi ili ipak nije, večno je pitanje za mnoge. Da, divan je, pažljiv, zabavan i vaši ga prijatelji obožavaju, ali da li je to dovoljno? Kako da znate da li je on muškarac vašeg života?

● Zasmejava vas do suza
Dobar smisao za humor sigurno je jedna od boljih kvaliteta koje može da ima neki muškarac. Šala će vas zbližiti čak i u onim trenucima kada ne ide sve po planu. I nije važno da li neko drugi misle da li imate dobar smisao za humor sve dok vi zasmejavate jedno drugu.

● Želite iste stvari u životu
Ako vi želite da se skrasite i osnujete porodicu, a njemu je važnije da putuje i nema takve obaveze to se neće dobro završiti. Iako svaki par mora da bude spreman na kompromise, u nekim stvarima se morate poklopiti s željama i planovima ako želite biti zajedno.

● Svesni ste njegovih mana, ali svejedno ga volite
Pogrešno je misliti da vaš muškarac mora biti savršen i bez mana. On je muškaracvašeg života onda kada znate njegove mane, a svejedno ga volite i prihvatate.

● On vam je najveća podrška
Bilo da razmišljate o promeni posla ili planirate putovanje s prijateljicama za vikend, iako se možda ne slaže 100 posto s vama - ima razumevanja i neće vam prigovarati niti vam zabranjivati. Biće tu da vam da savet i da vam pomogne ako je to potrebno.

● Imate poverenja jedno u drugo
Ako ste u prošlosti bili povređeni, biće vam teško da opet steknete poverenje u nekoga, ali to je važan deo svake veze. Vaš partner mora da ima vaše poverenje, poštovanje i obrnuto. Bez toga je teško održati zdravu vezu.

● Čak ga i vaši prijatelji/porodica/pas vole
Ne bi trebalo da bude važno što drugi misle o njemu, ali divno je kada se sviđa vašoj porodici i prijateljima. Vaši roditelji i prijatelji žele vam najbolje i teško ih je uveriti da je neko dovoljno dobar za vas. Ako vaš partner uspe da ima i njih na svojoj strani, verovatno je onaj pravi.

● Srećni ste što se budite zajedno svaki dan
Dok se ujutro budite i okrećete u krevetu, shvataate da on leži pored vas i da nema tog mesta na svetu gde bi radije bili tog trenutka. Srećni ste što ste zajedno i ne možete zamisliti da je drugačije.

● Prestali ste da primećujete sve zgodne momke oko vas
Naravno i dalje ćete neke druge muškarce smatrati privlačnima, ali neverovatno je koliko u manjoj meri primećujete druge muškarce otkada ste pronašli srodnu dušu. Pokušajte da se prisetite da li vam se to ikada pre dogodilo? Ako nemate takvo iskustvo, šanse da je taj muškarac ispred vas onaj pravi su velike.

Fajlovi: 4786304.gif (773.3 Kb)
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

1830
poruka na forumu
280 1781

post # 2 | 20.11.2011 , 1:00 AM

i sta ako se sve tacke podudaraju to je to , znaci prava stvar ko garantuje u to ??? mada ova zadnja tacka pitanje dali vi ribe mozete da izdrzite a da ne gvirite sa stranu :p :p :p

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 3 | 20.11.2011 , 1:20 AM

Eto kod mene sve ispade d aje idealan jos samo d aga zavole i ostali :D
Quote (Impi)
dali vi ribe mozete da izdrzite a da ne gvirite sa stranu

Joj impi pa sta ti radis ovdje a?
Odgovor na tvoje pitanje!
Kad se pronadje neko ko poklapa gore navedene tacke to znaci ostali su nevidljivi kad je on tu :D
a kad nije hmmm

;)

1830
poruka na forumu
280 1781

post # 4 | 20.11.2011 , 1:33 AM

Quote (Srcemoje)
kad je on tu

pa da to je logicno samo tad inace bi bila ludost i to velika xaxaxaxaxaxaxax

Po recima moje izabranice njena osecanja se bas ovako poklapaju jer to znaci da treba da je zgrabim :D ili da cekam da me njen pas izujeda pa da shvatim :D :D :D mada ima kucu na baterije :p :p :p

Ko garantuje za ovo ???

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 5 | 20.11.2011 , 2:22 AM

Quote (Impi)
Ko garantuje za ovo ???

Heee Impi Impi pa garantuju naucnici e sad ako oni lazu i ja lazem :D

;)

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 6 | 03.12.2011 , 8:02 PM

Srce moje, jedino sto jos nisam prestala je da obracam pozornost na decke oko mene.
Ne mogu protiv toga, a to zna i moj muz, ali ni njemu ne branim da se okrene za nekom devojkom jer to je bas
morbidno, oci su tu za gledanje :) ruke za pipanje i tako to.

U svim ostalim tackama sam sigurna da je on bas za mene. Ljubimac moj.♥

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 7 | 03.12.2011 , 8:25 PM

Quote (Impi)
mada ova zadnja tacka pitanje dali vi ribe mozete da izdrzite a da ne gvirite sa stranu

covek je pojasnio nek stvari vutra :D

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 8 | 05.12.2011 , 4:04 PM

Quote (Davor)
covek je pojasnio nek stvari

:D Davore ma sta je Impi pojasnio to da mi gledamo na stranu a vi ne :D
Quote (Leksi)
Srce moje, jedino sto jos nisam prestala je da obracam pozornost na decke oko mene.
Ne mogu protiv toga, a to zna i moj muz, ali ni njemu ne branim da se okrene za nekom devojkom jer to je bas
morbidno, oci su tu za gledanje ruke za pipanje i tako to.
:D Evo Leksi sve pojasnila a ja se slazem u potpunosti oci bi sebi izvadila ako nesmem da gledam kad prodje neko :D
najbolje je kad stoim autom na semaforu a do mene leleeeeeeeeee neki frajer ma nije frajer bre nego komad :D a ja zaboravim kako se krece kad se zeleno upali :D :D

;)

1830
poruka na forumu
280 1781

post # 9 | 05.12.2011 , 4:48 PM

Quote (Srcemoje)
najbolje je kad stoim autom na semaforu a do mene leleeeeeeeeee neki frajer ma nije frajer bre nego komad a ja zaboravim kako se krece kad se zeleno upali

eto zivi dokaz da su moje teoreme tacne :p :p :p

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 10 | 05.12.2011 , 6:45 PM

Quote (Impi)
eto zivi dokaz da su moje teoreme tacne

Ti Impi pricas za sve zene a ja samo za sebe mozda one gledaju u semafor a ne oko sebe :D

;)

1830
poruka na forumu
280 1781

post # 11 | 05.12.2011 , 6:50 PM

Quote (Srcemoje)
Ti Impi pricas za sve zene a ja samo za sebe mozda one gledaju u semafor a ne oko sebe

sve je to isto sam nijase drugcije

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 12 | 05.12.2011 , 7:09 PM

Dal je isto ili ne pokazece se kad se druze zene upisu :D

;)

1830
poruka na forumu
280 1781

post # 13 | 05.12.2011 , 8:10 PM

Tema nosi imeSaznajte da li je bas on muskarac vaseg zivota i zadnja tacka kaze ne primecujete druge tipove znaci ni jedan nije muskarac vaseg zivota jer zadnju tacku retko koja moze da ispostuje , nerazumem sta druge ima da pisu povodom toga kada same priznajete kako se zablentavite u drugog ... jer treba jos koja cinjenica :D :p :p :p

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 14 | 05.12.2011 , 8:23 PM

uzid uzid uzid Gledati svako mora a ti nemoj mi samo reci d aprodjes ladamn mrtav pored neke devojke koja izgled kao bomba i skrivas pogled jali Impi :D ja neznam sta je tu lose pogledati u nesto i pitam se imali muskaraca ili zena koji se okrenu na kontra stranu da ne vide nesto lepo i dobro

;)

228
poruka na forumu
65 697

post # 15 | 05.12.2011 , 9:26 PM

zar mora da ispunjava sve ovo da bi bio "pravi" ?
dovoljno mi je 1, 3, 4 i 5. ostalo je totalno ne bitno.

4116
poruka na forumu
1026 5825

post # 16 | 07.12.2011 , 1:33 AM

Srcemoje, ma odmah bih se rastala kad bi mi muz zabranio da gledam u druge momke, ili da pricam i kontaktiram s istim. To je morbidno. Pa to sto sam u braku ne znaci da sam umrla, nestala, pokopana.
On lep, ja mlada, pa moram da gledam. Ili barem kazem Cao frajeru:)

~~ Ubi me prejaka rijec! ~~
~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 17 | 08.12.2011 , 9:08 PM

Quote (Leksi)
Srcemoje, ma odmah bih se rastala kad bi mi muz zabranio da gledam u druge momke, ili da pricam i kontaktiram s istim. To je morbidno. Pa to sto sam u braku ne znaci da sam umrla, nestala, pokopana.
On lep, ja mlada, pa moram da gledam. Ili barem kazem Cao frajeru:)

:D Leksi legendo to je ono sto ja pricam celo vreme al me niko ne razume mislim razume al odma uzbuna jer dobije odecaj muwam sta stignem sta da radim kako da mu pojasnem ovo sto ti kazes :D

;)

• Page 1 of 1
  • 1
Search: