Predstavnik Srbije za pesmu Evrovizije 2012 je. . .
|
|
|
post # 1 | 24.11.2011 , 3:18 AM
|
Kao sto ste verovatno vec culi, Srbiju ce 2012 godine predstavljati Zeljko Joksimovic sa pesmom koju cemo prvi put cuti mesec dana pre takmicenja!
Kao sto verovatno takodje vec znate, beovizija je ukinuta, zbog "ekonomicnosti" tj. jer RTS nema pare da oragnizuje takva takmicenja, jao zasto li samo naplacuau predplatu. . .
pre nego sto predjem na poentu teme , da vas podsetim
Za one koji ne znaju, Zeljko Joksimovic je pesmom "Lane moje" ako se ne varam 2004 ili 2006 godine osvojio 2 mesto, na takmicenju za pesmu Evrovizije,secate se tada je Ruslana osvojila prvo mesto, a iste te godine je pokojni Tose Proeski nastupio sa pesmom "Life" . . .
Nego, vratimo se na Zeljka. . .
Jelena Tomasevic sa pesmom "Oro" koju je Joksimovic, komponovao, osvojila je visoko mesto nzm, koje bese. . .
Tu je i Hari Mata Hari sa pesmom "Lejla" koju je Zeljko, ako se ne varam napisao i komponovao. . .
Marija Serifovic koja je osvojila prvo mesto sa pesmom "Molitva" koju je Zeljko komponovao, mada nisam 100% siguran, ali msm da je on komponovao. . . .
E sad poenta teme: Da li mislite da je pravedno sto ce Zeljko Joksimovic 2012 predstavljati Srbiju? -Da li mislite da je neko drugi trebao predstavljati Srbiju? ko? -Koje je vase uopsteno misljenje o ovom takmicenju?

|
|
| |
|
post # 2 | 24.11.2011 , 3:18 AM
|
Pevac i kompozitor Zeljko Joksimovic predstavljace Srbiju na takmicenju "Pesma Evrovizije" u Azerbejdzanu u maju 2012. godine, saopstila je Radio - televizija Srbije (RTS). RTS navodi na sajtu da je zbog stednje promenjen nacin izbora pesme koja ce na takmicenju predstavljati Srbiju, i da RTS, kao punopravni clan Evropske radiodifuzne unije "ima ekskluzivno pravo izbora". Joksimovic ce u Azerbejdzanu izvesti kompoziciju ciji je on kompozitor.
E pa da vidimo vasa misljenja... Da li se slazete sa ovom odlukom RTS-a, da li mislite da je pravedna, da li verujete da ce Zeljko ostvariti dobar plasman na takmicenju... Da ste mogli da birate, koga biste vi izabrali da bude nas predstavnik na takmicenju ove godine 
|
|
| |
|
post # 3 | 24.11.2011 , 3:18 AM
|
Okej je sve to... Ali odakle njima pravo da sami izaberu?
Ko si ti?
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 5 | 24.11.2011 , 3:19 AM
|
u zeljka ne sumnjam, ali mi je bezveze ovo biranje... steta sto nema stare beovizije... mada i kad je narod birao nismo se pokazali... sta bude nek bude, nesto u poslednje vreme ne pratim evroviziju nije mi zanimljiva kao pre...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 7 | 24.11.2011 , 9:23 AM
|
Quote (Davor) a do sada je kao birao narod Kao.... Ali realno, videcemo i to... Pa sta bude... Ionako znam da cemo biti prvi... Ali otpozadi...
Ko si ti?
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 8 | 24.11.2011 , 10:25 AM
|
pa sace Marija-n i Hari ..... da njemu napisu :
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 9 | 24.11.2011 , 10:45 AM
|
Realno, nesumnjam u Zeljka i njegove sposobnosti, mada, po meni, bilo bi sasvim uredu da se odrzi da beovizija,pa da narod izglasa svog favorita,i to je to...Neko bi mogao bolje i lepse odpevati neku pesmu,i ima zelju da zastupa svoju zemlju na Evroviziji,a nemoze, jer ova nasa korumpirana vlast sama bira i radi kako zeli...A i kad je `narod` glasao, to se vec unapred znalo ko ce pobediti,pored glasanja naroda,nazalost... Ostalo nam je jedino da verujemo u Zeljka, i da ce od njega i njegove pesme, na kraju krajeva biti nesto...
:P
|
|
| |
|
post # 10 | 24.11.2011 , 2:26 PM
|
Quote (Tanja91) Da li se slazete sa ovom odlukom RTS-a, da li mislite da je pravedna Ne slazem se i mislim da nije pravedna odluka... Volim da gledam Beoviziju a mislim da je ubuduce nece vise ni biti... Quote (MolderFBI) Da li mislite da je neko drugi trebao predstavljati Srbiju? ko? Ja sam volela da nas Ceca predstavlja ove godine (ali znamo sto ne sme ni iz kuce da izadje), ipak je ona po meni nasa najveca zvezda. Quote (MolderFBI) Koje je vase uopsteno misljenje o ovom takmicenju? Volim Evroviziju, pratim je od one godine kad je Ruslana pobedila a Zeljko bio drugi... Quote (Tanja91) da li verujete da ce Zeljko ostvariti dobar plasman na takmicenju Verujem da, mozda osvoji i jedno od prva tri mesta, ko zna... I sve mi se cini da ce pevati baladu... Jedva cekam da cujem pesmu s kojom ce nas predstavljati...
|
|
| |
|
post # 11 | 24.11.2011 , 2:51 PM
|
Quote (Tanja91) Ja sam volela da nas Ceca predstavlja ove godine (ali znamo sto ne sme ni iz kuce da izadje), ipak je ona po meni nasa najveca zvezda.
E jbg sad nije dosta sto smo imali Stankovica, onu cipelu i ovu barbiku prosle godine jos nam samo Ceca fali, licno mislim da ima zakona ne bi bila u kuci nego iza resetaka...
A sto se Zeljka tice slazem se sa odlukom jer je Beovizija smesan dogadjaj na kojem se narod nista ne pita, a opet oni salju koga hoce i dizu pare od naroda sto glasa...
Aj da izaberu normalne nego uvek debili, ovako bar znamo da dobijamo pravog pevaca koji zna i moze da napravi nesto... 
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
|
post # 13 | 24.11.2011 , 4:26 PM
|
Quote (Davor) E jbg sad nije dosta sto smo imali Stankovica, onu cipelu i ovu barbiku prosle godine jos nam samo Ceca fali, licno mislim da ima zakona ne bi bila u kuci nego iza resetaka... To za resetke si u pravu, ali mene ne zanima kakve aktivnosti ona ima kad ne peva, volim sve njene pesme i zna se ko je Ceca u muzickom smislu Quote (Davor) A sto se Zeljka tice slazem se sa odlukom jer je Beovizija smesan dogadjaj na kojem se narod nista ne pita, a opet oni salju koga hoce i dizu pare od naroda sto glasa... I to je tacno sto kazes za glasanje, i ne samo na Beoviziji da glasovi publike ne odlucuju nego na svim takmicenjima, kako me nerviraju kad kazu glasajte, glasajte i glasajte a oni vec znaju ko ce pobednik biti... Evo sada PGS - kako je providno da kao glasovi odlucuju ko prolazi a ko ide u duel A Beoviziju volim jer se pojavi neki hit posle, jednostavno volim da gledam neka takmicenja, nebitno da li je rec o muzici... Quote (Davor) Aj da izaberu normalne nego uvek debili, ovako bar znamo da dobijamo pravog pevaca koji zna i moze da napravi nesto... Ma Zeljko je pevac prve klase, ja i volim njega da slusam i verujem da ce ostvariti dobar plasman ali ovaj nacin na koji su ga izabrali mi se ne svidja uopste...
|
|
| |
|
post # 14 | 25.11.2011 , 1:07 AM
|
Jao, Tanja, zadavicu te znas to? Davore , totalno si u prawu. . .
Tanja duso moja kakva sad Sesilija Raznatovic, ? msm koma!
Sto se Joksimovica tice, neka ide vala, zasluzio je i uopste me ne bi cudilo, ako bi pobedio. . .
A sistem biranja uopste nije fer! mada sto kaze DXD, nikad nije ni bio 
Poruku je menjao/la MolderFBI - Petak, 25.11.2011, 1:09 AM

|
|
| |
|
post # 15 | 25.11.2011 , 2:08 AM
|
Ja licno bi voleo da pobedi Joksimovic,jer bi se teko sledeci eurosong odrzavao u Srbiji,a to znaci da bi dosta novca "doslo" u zamlju......Inace me je bas briga i za eurosong i za Joksimovica...
|
|
| |
|
|
post # 17 | 25.11.2011 , 2:26 PM
|
Mislim da nije mogao bolji kanditat od njega.... Setimo se samo pesme Ljubavi, koja je ekstra pesma, toliko me dirnula da zamalo da zaplacem, a ovu pesmu koju cemo cuti mesec dana pre takmicenja, mislim da ce biti haos pesma...neka balada, sto njemu lezi... Napred Zeljko !! 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 18 | 25.11.2011 , 2:54 PM
|
Kratkonogi... Dobar je pevač i dobro komponuje. Ali Evrovizija je nameštena kao i sve u državi. A opet s' obzirom na onu Cipelu i Balkan, Željko je super opcija, kako god da su ga izabrali.
|
|
| |
|
post # 19 | 25.11.2011 , 7:45 PM
|
Quote (MolderFBI) Jao, Tanja, zadavicu te znas to? Pa zar se ovako prica sa buducom suprugom, ti gledas da ja sad otkazem vencanje Quote (MolderFBI) Tanja duso moja kakva sad Sesilija Raznatovic, ? msm koma! Sto se Joksimovica tice, neka ide vala, zasluzio je i uopste me ne bi cudilo, ako bi pobedio. . . Ja lepo gore napisala sta mislim i o Ceci i o Zeljku 
|
|
| |
|
post # 20 | 18.01.2012 , 8:41 PM
|
@Tanja zeno moja neverna, . . . pa zbog toga i hocu te zadavim! a posle u predzadnjem postu htela si da se izwuces, ali nece moci zeno! zbog owog ponasanja ima da te lisicama vezem za krevet 
Poruku je menjao/la MolderFBI - Sreda, 18.01.2012, 8:42 PM

|
|
| |