|
Nova godina
|
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
| |
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
| |
|
|
|
post # 4 | 29.11.2011 , 8:43 PM
|
U bre sine ima jos mesec dana... Do 31 ima da promenim misljenje bar 10 puta...tako da, za sada jos razmisljam, ali proslavicu da drustvom... 
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 5 | 29.11.2011 , 9:11 PM
|
E nemam pojma još ništa. A i ništa ne planiram, nije mi više zanimljivo. Svaka godina sve gora, nemamo šta ni da slavimo! 
|
|
| |
|
|
post # 6 | 29.11.2011 , 9:48 PM
|
Slavicu dalje odavde u jendom lokalu sa prijateljima kao i svaku g Jedino ako se planovi ne promenu do tad na bolje 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
422 poruka na forumu
| |
15
| |
125
|
|
|
post # 8 | 29.11.2011 , 11:37 PM
|
ma bice super picemo pivo dok se ne opijemo 

|
|
| |
|
|
post # 9 | 30.11.2011 , 0:05 AM
|
S muzem, a gde ne znam. O tome odlucimo dan pre. Prosle godine smo bili u Zagrebu.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 10 | 30.11.2011 , 0:11 AM
|
Quote (jaobrate) Sa drustvom i necemo da idemo po neke tamo glupe zurke,nego onako,po srpski,kuci svi zajedno sa punim stolom hrane i pica i puuuno dobrih pesama. Vec ti zavidim..imas ekstra drustvo... I ja sam ima takvu ideju, jos dovedemo per devojaka, nebitno kod koga cemo, pice, hrana, zika, a svi oni navalili na zurku.... Najlepse se provede nova godina kada si sa drustvom koje vidjas svakog dana....
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
|
post # 11 | 30.11.2011 , 0:22 AM
|
U STATUSU BRATE U JAGODINI BEST PROVOD LUDILOOOOO XD
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 12 | 30.11.2011 , 0:46 AM
|
jaoo muka mi je od pitanja gde ces za novu... kuci cu biti... imam tu nesrecu da sam rodjena 31.12 i da stalno imam goste na taj dan, i uvece mi nije nidocega... zato jos ove godine okupljace se i sledece nema nista... najbolji provodi meni su u kucnoj varijanti sa drustvom sa kojim blejim stalno, i kao sto neko rece pice klopa i muzika, i nemam brigu da razmisljam sta ce da mi se desi napolju... ali najvise bih volela kad bih jedne godine prespavala novu godinu, muka mi je od slavlja, cak i ne vidim razlog sto ljudi pridaju toliki znacaj tome, meni je to isto kao i obican izlazak samo sto se pukne mnogooo vise paraa... :S
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
|
post # 14 | 30.11.2011 , 3:55 AM
|
Nemam pojma, prosle godine, sam radio promocije za docek, nemam pojma, jos nisam ni poceo da razmisljam o NG.

|
|
| |
|
|
post # 15 | 30.11.2011 , 2:33 PM
|
Quote (MarijanaBK1) imam tu nesrecu da sam rodjena 31.12 To nije nesreca nego sreca. Ccccc Neka si ti nama ziva i zdrava, i to je vrlo lep datum rodjenja.
Podsetila si me na moj rad id srpskog jezika, kad sam pocela da pisem s recenicom: Na nesrecu svojih roditelja rodjena sam tog letnjeg dana, na opste nezadovoljstvo brata, a posle cetri godine i na opste nezadovoljstvo sestre, cim je rodila se proplakala je ahahhahah
Poruku je menjao/la Leksi - Sreda, 30.11.2011, 2:33 PM
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
|
post # 17 | 30.11.2011 , 7:44 PM
|
Nista nzm... sve se moze u jednom danu promeniti... trenutno nemam nista u planu....
:P
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
65
| |
697
|
|
|
post # 18 | 04.12.2011 , 7:40 PM
|
Ostajem kuci da gledam filmove (sama) 
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 19 | 04.12.2011 , 8:59 PM
|
Quote (Leksi) To nije nesreca nego sreca. Ccccc Neka si ti nama ziva i zdrava, i to je vrlo lep datum rodjenja.
Podsetila si me na moj rad id srpskog jezika, kad sam pocela da pisem s recenicom: Na nesrecu svojih roditelja rodjena sam tog letnjeg dana, na opste nezadovoljstvo brata, a posle cetri godine i na opste nezadovoljstvo sestre, cim je rodila se proplakala je ahahhahah
hvala, ali ja zaista ne volim sto sam rodjena tada... a kao mala sam pricala da moj rodjendan ceo svet slavi... :)))
hahhahahaahahah, dobra fora, jesi li dobila bar lepu ocenu....? 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 20 | 04.12.2011 , 9:48 PM
|
Paaa ja u Sava centru, sa drustvom... tako da, ljudi ako vam trebaju karte za sava centar, slobodno pitajte radim i kao promoter...znam da sve zive to smara, ali sta cu treba mi neka kinta 
Joka
|
|
| |