Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Sta je to zapravo ljubav?!?

2963
poruka na forumu
797 10239

post # 1 | 30.11.2011 , 10:25 AM

Moze li mi neko reci, sta je to zapravo ljubav?
Jednom je jedan mali momcic izjavio: Ljubav je, kad ti srce drnda...
Ali, mene ipak interesuje vase misljenje... lol

Poruku je menjao/la dejans87 - Sreda, 30.11.2011, 10:26 AM

:P

14
poruka na forumu
1 20

post # 2 | 30.11.2011 , 10:52 AM

Ljubav je najcudesnija stvar, kad mislis o njoj/njemu, samo o njemu, mastas o njoj/ Kad znas njene/njegove slabe tacke, pa se desavaju smesne stvari, al' to je ljubav, kad se svadjate, pa mirite, kad uzivate u danu, kad resavate zajedno neke problemcice, ili probleme.. Smisljate, utesite, dajete neku snagu za dalje.. To je veoma mocno, kad uzivate u svakom trenutku.. Sve zavisi od osobe, tacnije osobine, parova. Ili se moze reci i ovako
Ljubav je jedna vrsta bolesti, ko nije bolovao ne zna sta je :)
I ljubav nema mere za vreme.. ona cveta, raste.. Zri, blista je.. I boluje, luduje.. Itd. ima puno toga, al' necu da smaram previse :D I jedno sto ja onako nzm.. Kako da kazem to, ne slazem se, mada moze znaciti..

Prava i Prva ljubav je veoma velika.. I zauvek ostaje, al' ne traje dugo.. < Sa tim se ne slazem :D Al' moze znaciti, ipak je prva.. i prava :) Volite se, i ne krijte osecanja.. Ljubav je smisao zivota, neka to bude i vama :D Pozic

Bicu tu.. I kad ne treba

275
poruka na forumu
86 399

post # 3 | 30.11.2011 , 11:46 AM

Ljubav je velikodušna,dobrostiva je ljubav,ne zavidi,ljubav se ne hvasta,ne nadima senije nepristojna,ne traži svoje,nije razdražljiva,ne pamti zlo,ne raduje se nepravdi,a raduje se istini,sve pokriva, sve vjeruje,svemu se nada, sve podnosi.Ljubav nikad ne prestaje.....

I biće još...pogrešnih izbora, odluka... ali, jedno je najvažnije...sebi san dovoljna... i na sebe ponosna... Jedinstvena... Tvrdoglava... Svoja... Drugačija....

393
poruka na forumu
36 392

post # 4 | 30.11.2011 , 2:33 PM

ljubav je izmislila sirotinja da bi je**** za dzabe!!!

Live to ride,ride to live...

1948
poruka na forumu
188 1476

post # 5 | 07.12.2011 , 0:52 AM

SLICNA TEMA VEC POSTOJI

LOCK-KORPA

• Page 1 of 1
  • 1
Search: